Prihlásiť sa a pridať recenziu

Už som objednával druhý krát a tiež náhradné diely a som maximálne spokojný.

Tovar bol doručený bez akejkoľvek dokumentácie.To sa niekedy môže stať,ale nereagujú ani na výzvy.Po 10 dňoch stále nemám dokumentáciu a na internete nie je.

• veľký výber ,primerané ceny

• Promtňe doručené.

rýchla komunikácia, zohľadňujú špecifiká odberateľa

vyhoda

• Dovoz na adresu4

Super komunikácia som spokojná sama.

Rýchle dodanie, super komunikácia. Určite ešte nakúpime.

Rýchla komunikácia aj dodávka

• Stránka prehľadná.
    • Nikto s Vami nekomunikuje.

Zdĺhavé vybavovanie objednávky dve žiadosti o vybavenie, žiadna odpoveď, nefunkčné mailove odkazy. Skrátka keby ste potrebovali stornovať objednávku nie je žiadny spôsob.

Reakcia obchodu VybaveniePrevadzkySK

Dobrý den
    Vážený zákazníku žádosti jste psal v době státních svátků a prodlouženého víkendu 4 dnů na facebook což je jen aplikace
    Hlavním komunikačním kanálem v naší firmě dle obchodních podmínek v dnešní době je email a telefon.
    Což jste ani jednou nepoužil ,naše hot telefonní linka je i přesto stále včetně sobot a nedělí dostupná a vždy Vám někdo zvedne telefon a odpoví . Proto zásadně a kategoricky odmítáme že dle Vás nekomunikujeme ,pracujeme a jsem dostupni na telefonu stále včetně víkendu bohužel FACEBOOK je jen kanál vedlejší
    Ve vaší recenzi není nic na kvalitu zboží ,rychlost doručení nebo jiné jen jste nás špatně ohodnotil a poškodil ale psal jste na FACEBOOK v době prodlouženého víkendu 4-8.7 ne na email
    Přesto děkujeme
    www.vybaveniprovozu.cz
    www.vybavenieprevadzky.sk

Ústretové jednanie, rýchle dodanie

• Tovar prisiel poskriabany a na zadnej strane bol hrdzavy tmel a odpoved ochodu bola, ze tovar nam posielali novy priamo z vyroby. Cakali sme aspon nejaku kompenzaciu pri vacsej objednavke.

Odporucame, dobre ceny aj rychle dodanie avsak az ta mensia neprijemnost s tovarom.

• Spokojnosť maximalna

• super cena
    • výborná komunikácia, s majiteľom, ktorý je mäsiar, poradil, ohľadom kupovaného tovaru

maximálna spokojnosť čo ta týka tovaru aj obchodu

• 80 %

12.3.2018 som vyjadril nespokojnosť s obchodom. Reakcia bola okamžitá, vysvetlili mi kde sa stala chyba a ospravedlnili sa. Ihneď tovar odoslali. Moja dôvera sa obnovila, takže obchod odporúčam.

Objednal som telefonicky, všetko mi bolo odborne vysvetlenie. Spokojnosť s výrobkom

25.2.2018 som objednal tovar, je 12.3.2018 a napriek tomu ze delaruju pomerne rychle dodanie mi ho este stale nedodali. Neunuvali sa ma ani kontaktovat. Bol som teda nuteny ich kontaktovat sam. Konverzacia sa skoncila dost vagnym ospravedlnenim.

• pružnost cena

• Rychle vybavenie