Má jednoduché intuitívne ovládanie, je tichá a hlavne úspornejšia, čosa týka spotreby vody. Sme s ňou nesmierne spokojný aj vďaka ovládaniu cez mobilnú aplikáciu.
Pekný deň,
Sme tu pre Vás aj pri Vašom prípadnom budúcom nákupe - 7 dní v týždni a to až do 23°° hod.
- maximálna spokojnosť
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
- Precízne spracovanie dodávky vrátane dopravy. Rýchle doručenie tovaru.
- Objednaš, rýchlo doručia
- Rýchle vybavenie objednávky
- Dobrý katalóg
- Tovar, čo som hľadal, bol v dobrej cene
...
všetko super!!!
- Kurierska služba veľmi neprofesionálna
Pekný deň,
moc Vám ďakujem za odporúčanie aj kladné hodnotenie. Snažíme sa vždy o čo najkvalitnejší prozákaznícky servis. Je mi ľúto, že ste neboli spokojná s prepravnou spoločnosťou.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
- Osobný prístup, odbornosť, profesionalita. MAXIMÁLNA spokojnosť.
Pekný deň,
moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj recenziu. Teší ma, že ste s naším zákazníckym spokojný, kedykoľvek sa na nás neváhajte zase obrátiť, vždy Vám radi možno len poradíme.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Veľmi slušne a kultivovane jednanie.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Tovar bol objednaný 15.januara, dodacím termínom bol 4.februar, potom to posunuli o dva týždne neskôr, 19.februara telefonicky nám povedali, že sa to posúva o ďalších dva týždne, preto sme tu objednávku zrušili.
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
ďakujem za Váš nákup aj recenziu. Mrzí ma Vaša nespokojnosť a za vzniknuté nepríjemnosti sa Vám úprimne ospravedlňujem. Vždy sa snažíme urobiť maximum, aby každý zákazník odchádzal spokojný, bohužiaľ nie vždy sa nám to podarí, musíme sa riadiť informáciami priamo od dodávateľa a tentoraz sa dodanie oneskorilo.
Ďakujem a ešte raz sa Vám veľmi ospravedlňujem,
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Príjemná komunikácia , čo môžem vyzdvihnúť bol okamžitý zaujem z eshopu ma po odoslaní objednávky kontaktovali s informáciou o dostupnosti tovaru a dňom presného doručenia
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
paci sa mi, ze sme sa vedeli dohodnut na termine dodania tovaru.Kedze sme firma, mali sme moznost tovar kupit bez dph
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Všetko OK, tovar mi bol doručený, seriózny eshop.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Spotrebice su v poriadku ale nebola som spokojna s dopravou a dorucenim tovaru. Dopravca prisiel sam aj napriek tomu ze mal tazky tovar, musela som zhanat po susedoch dalsieho chlapa co by mu pomohol. Dopravca nebol schopny ani tovar dopravit po prve uzamykatelne dvere ako mi bolo povedane, ze je povinny.
Pekný deň,
moc Vám ďakujem za odporúčanie aj kladné hodnotenie. Snažíme sa vždy o čo najkvalitnejší prozákaznícky servis. Veľmi sa ospravedlňujeme za prepravcu, že nebol schopný tovar zložiť tak, ako bolo dohodnuté.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
- Dobrá komunikácia, rôzne modely od jedného výrobcu, dobre ceny,
Opakovane som objednavala značku Siemens, všetko bolo OK.
Pekný deň,
moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj recenziu. Teší ma, že ste s naším zákazníckym spokojná, kedykoľvek sa na nás neváhajte zase obrátiť, vždy Vám radi možno len poradíme.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Všetko bolo na čas super
- pomerne rýchle dodanie
- Promtné vybavenie objednávky