• Tovar mi prišiel rýchlo.
    • žiadna

Všetko bolo v najlepšom poriadku.

Pekný deň,

moc Vám ďakujem za odporúčanie aj kladné hodnotenie. Snažíme sa vždy o čo najkvalitnejší prozákaznícky servis.

Sme tu pre Vás aj pri Vašom prípadnom budúcom nákupe - 7 dní v týždni a to až do 23°° hod.

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

Veľká spokojnosť s obchodom,rýchle dodanie,perfektná komunikácia.Uz riesim ďalšiu kúpu.

Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk

Vaša spokojnosť s nákupom u nás ma naozaj teší. Zákaznícka spokojnosť je našou prioritou, preto som veľmi rád, že aj na Vás sme urobili dobrý dojem, kedykoľvek sa na nás neváhajte zase obrátiť.

Sme Vám k dispozícii 7 dní v týždni a to až do 23°° hod.

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• velmi rychlo tovar dodany

Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk

Sme Vám k dispozícii 7 dní v týždni a to až do 23°° hod.

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

veľmi spokojná, tovar mi bol veľmi rýchlo doručený

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• Tovar bol skladom, rýchle a bezproblémové doručenie.

Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk

moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj kladné hodnotenie, teší ma, že ste s našou komunikáciou spokojný.

• Super komunikácia

Pekný deň,

moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj recenziu. Teší ma, že ste s naším zákazníckym spokojný, kedykoľvek sa na nás neváhajte zase obrátiť, vždy Vám radi možno len poradíme.

Sme Vám k dispozícii každý deň, vrátane víkendov a to až do 23°° hod.

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

povedal som čo potrebuje v akych rozmeroch a obchod mi dal ponuku a ja som si vybral a tovar som mal doma na druhy den

• rýchle jednanie
    • ochotný seriózny prístup
    • dobrý výber

• Veľmi rýchle dodanie
    • S rúrou nebola dodaná užívateľská príručka v slovenskom alebo českom jazyku

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• extra rychle dorucenie (24 h od objednania)
    • vinikajuca komunikacia od zaciatku do konca

dorucenie po prvy uzatvaratelny vchod znamena pri rodinnom dome branu nie vchod do domu :/

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• Rýchle dodanie,super komunikácia.

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• Neustála komunikácia a informovanosť o stave objednávky.
    • Objednávka dorazila na nasledujúci deň.

Doporučujem.

Velmi rychle dodanie

• Dobrá komunikacia
    • Rýchle doručenie
    • Tovar dodaný bez závady

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• cena, termín dodania tovaru

Výborná spolupráca, spoľahlivosť

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• zrozumitelna, rychla komunikacia a dobry prepravca

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

• Veľká spokojnosť- kúpa pračky.
    • Lepšia cena oproti iným predajcom.
    • Naozaj veľmi rýchle bezplatné doručenie až do bytu. Odvoz starého spotrebiča. Asistovaný výnos spočíval v tom ,že som otvárala dvere :).
    • Dostala som aj darček či skôr dar -župan.
    • Doručovanie bolo v čase, keď je človek ešte v práci. Ale kurier ma naozaj včas kontaktoval a našli sme riešenie.

Úplná spokojnosť.

Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk

Rýchla expedícia aj dodanie tovaru.