Rýchle doručenie,komunikácia s obchodom na 1
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj kladné hodnotenie, teší ma, že ste s našou komunikáciou spokojný.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Nakupovali sme tu druhýkrát a zatiaľ sme veľmi spokojní - vyborná dostupnosť tovaru a rýchle dodanie.
Pekný deň,
moc Vám ďakujem za odporúčanie, opakovaný nákup aj kladné hodnotenie. Snažíme sa vždy o čo najkvalitnejší prozákaznícky servis, najlepšiu cenu aj čo najrýchlejšie odbavenie každej objednávky, preto som rád, že aj na Vás sme urobili dobrý dojem.
Sme tu pre Vás aj pri Vašom prípadnom budúcom nákupe - 7 dní v týždni a to až do 23°° hod.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
- Zákaznícky servis majú na vysokej úrovni
- Ústretová komunikácia
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj kladné hodnotenie, teší ma, že ste s našou komunikáciou spokojná a verím, že budete spokojný aj s Vaší novou umývačkou riadu.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
neskutocna rychlost dodania a to mi prislo z Ceska. uplna spokojnost
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
moc Vám ďakujem za Váš nákup, recenziu aj odporúčania. Som naozaj rád, že ste s nákupom v našom obchode spokojný, zákaznícka spokojnosť je vždy na prvom mieste. Tešíme sa na Váš ďalší prípadný nákup.
Kedykoľvek sme tu opäť pre Vás - každý deň, vrátane víkendov a to až do 23°° hod.
Rychly...precizny...presny
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
Vaša spokojnosť s nákupom u nás ma naozaj teší. Zákaznícka spokojnosť je našou prioritou, preto som veľmi rád, že aj na Vás sme urobili dobrý dojem, kedykoľvek sa na nás neváhajte zase obrátiť.
Spokojnosť, všetko ok.
Pekný deň,
moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj recenziu. Teší ma, že ste s naším zákazníckym spokojný, kedykoľvek sa na nás neváhajte zase obrátiť, vždy Vám radi možno len poradíme.
Sme Vám k dispozícii každý deň, vrátane víkendov a to až do 23°° hod.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Som veľmi spokojná rýchlo prehľadne
Pekný deň,
moc Vám ďakujem za odporúčanie aj kladné hodnotenie. Snažíme sa vždy o čo najkvalitnejší prozákaznícky servis, najlepšiu cenu aj čo najrýchlejšie odbavenie každej objednávky, preto som rád, že aj na Vás sme urobili dobrý dojem.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
Boli sme spokojný s nákupom
- Cena a komunikacia
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
moc Vám ďakujem za Váš nákup aj kladné hodnotenie, teší ma, že ste s našou komunikáciou spokojný a verím, že budete spokojný aj s Vašim novým spotrebičom.
- rychlost dodávky
- Vyborna, promptna komunikacia
- Vsetko dodane rychlo a v dobrom stave
- Ceny medzi najnizsimi
- Bezproblemova ochota ponechat u seba objednavku na sklade dlhsiu dobu a dorucit ju az neskor podla potreby
Pekný deň,
Vaša spokojnosť s naším zákazníckym servisom ma naozaj veľmi teší, na jeho kvalitu dbáme, pretože práve dobrý zákaznícky servis je kľúčom k zákazníckej spokojnosti a tá je našou prioritou. Kedykoľvek sa na nás neváhajte zase obrátiť, radi Vám poradíme či už s výberom ďalších spotrebičov, alebo len chémie a príslušenstva.
Sme tu pre Vás každý deň, vrátane víkendov a to až do 23°° hod.
Prajem pekný deň a za Váš nákup, recenziu aj odporúčania veľmi ďakujem,
- dobrá komunikácia
- priaznivé ceny
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
moc Vám ďakujem za Váš nákup, odporúčanie aj kladné hodnotenie, teší ma, že ste s našou komunikáciou spokojný a verím, že budete spokojný aj s Vašimi novými spotrebiči.
- zaujímavé ceny
Rýchla komunikácia zo strany obchodu. Žiaľ tovar už bol v čase objednávky nedostupný, napriek chybnej skladovej informácii.
Záleží im na spokojnosti zákazníkaReakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
Vaša spokojnosť ma veľmi teší, snažíme sa vždy o čo najlepší prozákaznícky prístup, aby každý zákazník odchádzal z nášho obchodu čo možno najspokojnejší, preto ma teší, že aj na Vás sme urobili dobrý dojem.
- expresne dodanie
- dobre ceny
Pekný deň,
som veľmi rád, že ste s nákupom u nás, s našou komunikáciou, cenovou ponukou aj celkovým priebehom spokojná.
Sme online 7 dní v týždni a to až do 23°° hod, kedykoľvek nás zase kontaktujte.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk -
- Úžasný prístup zo strany obchodu. Ihneď po odoslaní objednávky ma kontaktovali telefonicky a zaujímali sa ako rýchlo potrebujem spotrebič doručiť a ktorý deň mi vyhovuje na doručenie.
Pekný deň,
ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie, som naozaj rád, že ste s nákupom v našom obchode aj s jeho rýchlym priebehom spokojná a dúfam, že sa môžeme tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.
- Super komunikacia
- Rychle odoslanie
- Najlepsia cena
Od objednavky az po dodanie super komunikacia, na urovni , aj po dodani sa obchod zaujimal ci je vsetko v poriadku a ci netreba pomoct s montazou cize za mna super
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
Vaša spokojnosť s nákupom u nás ma naozaj teší, vždy sa snažíme o čo najrýchlejšie odbavenie každej objednávky, radi Vám poradíme aj pri Vašom prípadnom budúcom výbere či ďalšej chémie a príslušenstva, aj nových spotrebičov do Vašej domácnosti.
Sme tu pre Vás 7 dní v týždni a to až do 23°° hod.
- Komunikacia
- Promtnost
- Podpora
- rýchle dodanie tovaru.
- rýchle dodanie
- skvela komunikácia
Reakcia obchodu Vstavanespotrebice.sk
Sme tu pre Vás 7 dní v týždni a to až do 23°° hod.
Michal Jesika, Vstavanespotrebice.sk