- Trojkolka dodaná s nečitateľným a nedostatočným návodom. Zloženie trojkolky len na základe zručnosti
Predaný tovar bez podrobnejšieho manuálu je pre klienta ťažko zmontovateľný!
Vážený zákazník .
V e-maile s informáciou o odoslaní vašej objednávky sme vám taktiež zaslali link kde si môžete stiahnuť čitateľný a podrobný manuál k vami zakúpenému tovaru. Treba si len email riadne a celý prečítať. -
Tovar dorazil,no obal bol poškodeny. Krabica bola prerazena....kedže tam nie je napisane ake sučiastky by tam mali byť, neviem ešte či sa bude dať poskladať. Je to vianočny darček a ja kolobežku skladať neviem!
Vážený zákazník.
K poškodeniu obalu pravdepodobne prišlo počas prepravy, čo nás mrzí. Na váš email sme vám ihneď po doručení zásielky odoslali manuál k zakúpenému tovaru v elektronickej forme, podľa ktorého si môžete skontrolovať či máte všetky súčiastky a podľa ktorého sa dá veľmi jednoducho kolobežka poskladať. -
- Objednany tovar odrazadlo, bez suciastok, chybali srobiky, jeden bol vacsi nezmestil sa do otvoru, velmi nekvalitny tovar, prebieha reklamacia, uz nikdy viac
- Dlhsi cas dodania
Vážený zákazník.
Vzniknutá situácia nás mrzí. Vami vrátené odrážadlo sme skontrolovali a zistili sme, že montážny balík (súčiastky) boli kompletné, nechýbali žiadne šróby a do otvoru na blatník ste dávali hrubšiu skrutku, ktorou sa uťahuje sedadlo. Kvalita odrážadla je primeraná cene (29€) a doba dodania je štandardne 2-5 pracovných dní, čo nie je dlhá doba dodania. -
Poslali ste mi pokazene avticko
Reakcia obchodu vozidielka.sk
Vážený zákazník. Vašu reklamáciu sme prijali a servisom bolo zistené, že vami zakúpené elektrické autíčko je plne funkčné, nemá žiadnu vadu a pravdepodobne ste nepostupovali podľa priloženého manuálu.