• Trojkolka dodaná s nečitateľným a nedostatočným návodom. Zloženie trojkolky len na základe zručnosti

Predaný tovar bez podrobnejšieho manuálu je pre klienta ťažko zmontovateľný!

Vážený zákazník .

V e-maile s informáciou o odoslaní vašej objednávky sme vám taktiež zaslali link kde si môžete stiahnuť čitateľný a podrobný manuál k vami zakúpenému tovaru. Treba si len email riadne a celý prečítať.

Tovar dorazil,no obal bol poškodeny. Krabica bola prerazena....kedže tam nie je napisane ake sučiastky by tam mali byť, neviem ešte či sa bude dať poskladať. Je to vianočny darček a ja kolobežku skladať neviem!

Vážený zákazník.

K poškodeniu obalu pravdepodobne prišlo počas prepravy, čo nás mrzí. Na váš email sme vám ihneď po doručení zásielky odoslali manuál k zakúpenému tovaru v elektronickej forme, podľa ktorého si môžete skontrolovať či máte všetky súčiastky a podľa ktorého sa dá veľmi jednoducho kolobežka poskladať.

• Objednany tovar odrazadlo, bez suciastok, chybali srobiky, jeden bol vacsi nezmestil sa do otvoru, velmi nekvalitny tovar, prebieha reklamacia, uz nikdy viac
    • Dlhsi cas dodania

Vážený zákazník.
    Vzniknutá situácia nás mrzí. Vami vrátené odrážadlo sme skontrolovali a zistili sme, že montážny balík (súčiastky) boli kompletné, nechýbali žiadne šróby a do otvoru na blatník ste dávali hrubšiu skrutku, ktorou sa uťahuje sedadlo. Kvalita odrážadla je primeraná cene (29€) a doba dodania je štandardne 2-5 pracovných dní, čo nie je dlhá doba dodania.

Poslali ste mi pokazene avticko

Reakcia obchodu vozidielka.sk

Vážený zákazník. Vašu reklamáciu sme prijali a servisom bolo zistené, že vami zakúpené elektrické autíčko je plne funkčné, nemá žiadnu vadu a pravdepodobne ste nepostupovali podľa priloženého manuálu.