Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

- lajdáci a babráci v servise
    - reklamácie pravidelne zamietajú s odôvodnením, že sa jazdilo na morku, po vode, vo vlhkom prostredí ... vtrepali do návodu na základe čoho vám vždy reklamáciu zamietnu ako porušenie záručných podmienok
    - potom napíšu na hlavu postavené dôvody zamietnutia
    - keď som to ukázal súdnemu znalcovi, začal sa smiať čo za ******* tam robí, že toto napísali ... vypracoval mi znalecký posudok, všetky tie ich dristy vyvrátil a preukázal ako klamlivé a nedokázané tvrdenia
    - keď máte znalecký posudok, môžete reklamáciu uplatniť znova - tú už podľa zákona zamietnuť nemôžu, a tiež máte nárok na preplatenie znaleckého posudku a aj poštovného (ak preukážete ich pochybenie)
    - nedajte sa zastrašiť, ak začnú používať aj expresívnejšie výrazy
    - mne raz vyfakturovali službu ktorú som si ani neobjednal, trvali na jej zaplatení, ak nezaplatím tak mi nevydajú kolobežku (čiže ukradnú ju)

• 10 %

• pekne spracovaná stránka, ale treba čítať všetko pozorne - neskôr to použijú proti Vám
    • - pekne prepracovaná stránka za ktorou sa skrýva prefíkanosť obchodu
    • - ak si kúpite kolobežku, môžete si ju vystaviť akurát tak vo vitríne, lebo v prípade reklamácie Vám uvedú také dôvody zamietnutia, že sa budete čudovať, ako napríklad že ste jazdili vo vlhkom prostredí, nedajbože že ste prešli cez mláku = poškodenie vodou (ukryli si to prevádzkových podmienok) = zamietnutie reklamácie, vyskratuje Vám elektrika ? Poškodenie vodou = máte smolu !
    • - pozor ak dávate k nim do servisu, tovar si nafoťte pred odovzdaním. Ich "super odborný špecializovaný galaktický" personál niekedy spôsobí aj škodu na kolobežke
    • - zákaznícka podpora (údajne pani V.R.), tak jej milosť a ochota sa stráca po zakúpení produktu

Radšej kúpiť tovar cez niekoho iného ako od nich. Aj keď po zlých recenziách sa môže stať že sa zase premenujú.

• Široký sortiment kolobežiek
    • Pani na infolinke je relatívne milá no nie vždy ochotná urobiť niečo pre zákazníka...
    • Na predajni v Bratislave sú dvaja predajcovia z toho jeden si absolútne neváži zákazníkov a ten druhý sa nevyzná do kolobežiek tak podrobne ako by sa požadovalo a mal by vedieť keďže niektoré kolobežky vôbec nie sú lacná záležitosť a zákazník by mal byť podrobné oboznámený s tým čo kupuje...
    • Máte v pláne si odskúšať kolobežku ešte pred kúpou? Oni vás síce pošlú na predajňu lenže nie každú je možné si aj reálne odskúšať čiže vôbec neviete ako sa vám na nej bude jazdiť a po zakúpení ak najazdíte pár kilometrov a nebude vám vyhovovať tak do 14 dní u nich neplatí že im vrátite kolobežku a oni vám plnú sumu peňazí proste vám vrátia o 20% sumy menej za nájazd kilometrov ak najazdíte nad 100km už je to o 25% menej vrátených peňazí atď... Môj prípad bol že som išiel úplne zbytočne tam a naspäť cca 450km s tým že mi pani na infolinke povedala že si môžem kolobežku skúsiť a keď som tam prišiel tak som sa mohol na ňu jedine postaviť plus mi nedokázali povedať detailnejšie informácie!
    • Pred kúpou som sa pýtal na kvalitu danej kolobežky ktorú som išiel kupovať a po zakúpení za 2 mesiace som mal 4 poruchy a to mi nechceli kolobežku naspäť zobrať s tým že mi bude vrátená plná suma tak som musel zavolať svojmu právnikovi ktorý má oboznámil o situácii že mám nárok na vrátenie plnej sumy a s tým som ich potom konfrontoval tak nakoniec mi vrátili plnú sumu...
    • Predajca mi povedal že na batériu je záruka len pol roka a nie 2 roky a pritom ide o najdrahšiu časť kolobežky!
    • Sú to čínske kolobežky vraj prémiové každopádne stojí za zváženie či stoja za tie peniaze...

Každý kto sa rozhoduje nad kúpou drahšej kolobežky chcem odkázať aby si to dôkladne zvážili a v rámci svojho času si zistili čo naozaj kupujú lebo tento obchod vám bude tvrdiť že všetko je top kvalita pritom viem z vlastných zdrojov že Čína čo sa týka elektroniky má stále problém s kvalitou čo sa týka mechaniky je to relatívne kvalitné...

• 10 %

• Neodoslali tovar ktorý majú skladom

Zatiaľ čistá katastrofa.Tovar ktorý som objednal pred 9 dňami mi doteraz neodoslali.Pritom majú uvedené v e-shope, že tovar ktorý majú skladom odosielajú na druhý deň v mojom prípade max 3-5 dní..