- Dobrá cena.
- Balíček obsahoval tašku,ktorú som nedostala.
Teraz druhýkrát prišiel tovar neskôr ako prvýkrát
Veľmi som spokojná a budem znovu objednávať
- Rýchle doručenie, kvalitne zabalené, veľká spokojnosť
- Strážny pes má informoval že tovar je naskladnený, aj napriek zaplateniu mi tovar nebol doručený
Obchod neodporúčam
17.7.2023 zaplatené, dnes 24.7. 2023 tovar ešte nemám
- Jednoducho všetko funguje ako má.
- Tovar objednaný dňa 13.4. zatiaľ nedorazil, ale to by bolo v pohode, ak by mi aspoň niekto odpísal na maily, či ešte vobec pride a či mám na balík čakať nakoľko vitamíny súrne potrebujem. Alebo ak by sa niekto ozval, že posielajú časť objednávky, že druhú nemajú, človek to pochopí, ale komunikácia 0 bodov. Predošlá objednávka bez problémov. Teraz katastrofa.
- Za objednavkou sa dlho caka
Reakcia obchodu Vitamino.sk
Dobry den, objednali ste si tovar, ktory nie je momentalne na sklade. Tato informacia je priamo uvedena pri produkte na nasom webe, kde je aj moznost sledovat dostupnost tovaru.
Ak si prajete mat objednavku rychlejsie, odporucame objednat tovar, ktory je skladom.
S pozdravom Vitamino.sk -
- Ak zaplatíte tovar pri objednávke dodacia lehota sa predĺži na viac ako týždeň
- Výber produktu
Promtné vybavenie … super výrobok
- Rýchle doručenie
S obchodom Vitamino som nad mieru spokojná a určite odporúčam všetkym, maju prehladne stranky, rýchle dodanie a veľka spokojnosť s objednanými výrobkami .
Doposiaľ som bola veľmi spokojná, avšak pri poslednej objednávke mi bolo odpovedané na môj mail neskoro
- Nekomunikuje obchod
Tovar som neobdržala, na email mi ešte neodpovedali a žiadne telefónne číslo nemôžem nájsť, aby som zavolala. Chýba mi spätná väzba.
- Rýchla odpoveď na konraktnú správu
- Dodanie za 6 dní takže objednať radšej skôr ak Vám dochádza, inak všetko ok
Platba vopred tovar prišiel ok
- - Žiadna komunikácia so strany obchodu, ohľadom stavu objednávky vyše týždňa!
- - na emaily neodpovedajú, darmo som im už písal 2x
- - nemajú telefónne číslo ani Chat na komunikáciu
- - doteraz to vyzerala byť podľa predošlých odkazov seriózna firma, ale podľa hore uvedených asi to bola len minulosť.
pisala som spravu, zatial nemam odpoved