- - Žiadna komunikácia so strany obchodu, ohľadom stavu objednávky vyše týždňa!
- - na emaily neodpovedajú, darmo som im už písal 2x
- - nemajú telefónne číslo ani Chat na komunikáciu
- - doteraz to vyzerala byť podľa predošlých odkazov seriózna firma, ale podľa hore uvedených asi to bola len minulosť.
pisala som spravu, zatial nemam odpoved
- Super nákup.
- Bolo to rýchlo objednané a taktiež doručené.
Rychle dodanie, najnizsie ceny.
Objednávka rýchlo vybavená, došla v poriadku. Spokojnosť.
Som veľmi spokojná
- flexibilta
Nákup cez Vitamino.sk je vždy na jednotku! Jednoduchý, bezproblémová platba, rýchle doručenie. A vždy aj niečo navyše!! :)
- promptná reakcia
Najlepšia cena a tovar doručený hneď na druhý deň.
dodané na druhý deň, ďakujem
Vitamíno je super obchod vo všetkom. Od prehladneho hladania tovaru, objednavania, komunikacie a rýchleho dodania , ja som veľmi spokojna a určite ho odporúčam aj ostatným.
Rýchle dorucenie,žiadne problémy
- spoľahlivosť
ďakujeme za hodnotenie.
Spokojní zákazníci sú pre nás priorita číslo 1! Nech Vám naše produkty slúžia a tešíme sa na budúce :)
Tím Vitamino -
- rýchlosť vybavenia objednávky, cena, komunikácia s obchodom
Ďakujeme za Vašu recenziu,
rýchlosť a spokojnosť zákazníkov je jednou z našich priorít!
Prajeme pevné zdravie :)
Ústretovosť
Tím Vitamino -
- pred 10 dňami som objednala tovar, ktorý mi neprišiel, a na moje dotazy majlové neodpovedajú
Pred 10-dňami som objednala tovar, ktorý mi neprišiel, a na moje dotazy majlové neodpovedajú.
Dobry den,
mrzi nas Vas skusenost.
Kurierske spolocnosti nedorucuju baliky pocas velkonocnych sviatkov a po sviatkoch vzhladom na 4 dni volna nastane docasny napor v preprave, co ma za nasledok meskanie balikov. Zial tuto skutocnost nevieme ovplyvnit.
Rovnako nasa zakaznicka podpora pocas sviatkov nepracuje, pretoze chceme dopriat oddych nasim zamestnancom, ktori si ju zasluzia.
Do buducna odporucame objednat v dostatocnom predstihnu v pripade bliziaceho sa sviatku, aby Vasa objednavka dorazila v ocakavanom termine.
Tim Vitamino.sk -
Objednávka týždeň uhradená, žiadne informácie, kedy bude dodaná, obchod vôbec nekomunikuje.
Dobry den,
mrzi nas Vas skusenost.
Tim Vitamino.sk -
Som veľmi spokojná za rýchle vybavenie a spoľahlivé
Tím Vitamino