Rýchlo do 48hod zásielka na východnom Svk. Top!
Vitalmix je výborný obchod. Tovar je vždy kvalitný a doručenie rýchle.
- Rychle dodanie tovaru
- Najlepsia cena v ramci konkurencie
Dorucenie rychle,bezproblemove...mohli by mi vsak dat nejaku zlavu,ked tam beriem velke packy Beby mlieka za 150eur...:[
- N
- Nedostal som tovat, ktorý som objednal
Katastrofa
Vážený zákazník,
spravný tovar ste dostali včas v novom obale. Ponúkli sme Vám výmenu, ktorú ste odmietli.
Vždy vychádzame zákazníkom v ústrety, pokiaľ májú záujem komunikovať.
VITALMIX -
rýchle dodanie, zakaždým bez problémov a ešte stále so zľavou na mliečko
- Veľmi rýchlo dodané
- Rýchlosť dodania, cena tovaru
Pri doruceni tovaru bol sice problem, obchod ale komunikoval promtne a so silnym zaujmom vec vyriesit. Napriek tomu, ze mi bol doruceny iny tovar (chybou dodavatela), pristup obchodu si zasluzi maximalnu spokojnost. Zaroven, dodacia lehota skutocne “zo dna na den”.
- Prišlo mi 6ks úplne iného mlieka než som si objednala, čo znamenalo , že som musela rýchlo riešiť náhradu
Vážený zákazník,
tovar Vám bol vymenený expresne rýchlo. Ďakujeme za pravidelné objednávky.
Váš VITALMIX -
- Perfektne rýchle dodanie
Rýchle dorucenie
Tovar, ktory mi bol doručeny mal prelepenu etiketu, po jej odlepeni som zistil, že CBD je už dva roky po expiracii. Podvod!
Vážený zákazník,
produkt nám prišiel takto zabalený od dodavateľa, u nás nebol nijakým spôsobom prebalovaný. Posielali sme Vám stanovisko spoločnosti, ktorá daný produkt vyrába o nezávadnosti produktu a platnom dátumu spotreby. Za komplikácie sa ospravedľňujeme.
VITALMIX -
Výhoda
- Rýchly, lacný, spokojnosť
Výborná cena, rýchle doručenie.
komunikácia bez problémov, rýchle dodanie a ešte k tomu na mnou kupované výrobky 10 percent zľava, no čo viac si priať
- Cena a rýchlosť dodania
- Rýchlosť
- Velmi rychle dodanie
- Najlepsia cena
Som maximalne spokojna. Poslala som objednavku a doslova do par hodin mi dosiel mail ze uz kurierskej spolocnosti bude odovzdany balik. A na dalsi den som mala mlieka doma. A cenu maju najlepsiu. Som fakt spokojna. Objednala som uz 2x ale budem objednavat stale.