• N
    • Nedostal som tovat, ktorý som objednal

Katastrofa

Vážený zákazník,

spravný tovar ste dostali včas v novom obale. Ponúkli sme Vám výmenu, ktorú ste odmietli.
    Vždy vychádzame zákazníkom v ústrety, pokiaľ májú záujem komunikovať.

VITALMIX

• Prišlo mi 6ks úplne iného mlieka než som si objednala, čo znamenalo , že som musela rýchlo riešiť náhradu

Vážený zákazník,

tovar Vám bol vymenený expresne rýchlo. Ďakujeme za pravidelné objednávky.

Váš VITALMIX

Tovar, ktory mi bol doručeny mal prelepenu etiketu, po jej odlepeni som zistil, že CBD je už dva roky po expiracii. Podvod!

Vážený zákazník,

produkt nám prišiel takto zabalený od dodavateľa, u nás nebol nijakým spôsobom prebalovaný. Posielali sme Vám stanovisko spoločnosti, ktorá daný produkt vyrába o nezávadnosti produktu a platnom dátumu spotreby. Za komplikácie sa ospravedľňujeme.

Tovar nedošiel. Na oznam v email ani nereagujú. Neodpotúčam

Vážený zákazník,

kvôli úprave objednávky sme Vás 3x mailom aj telefonicky kontaktovali, bez odozvy. Tovar je stále na doručovaní, kuriér má podobný problém ako my, nevie sa s Vami spojiť.

VITALMIX

Do dnešného dňa mi neboli vrátené peniaze na účet po zrušení objednávky

Vážený zákazník,

po 2 úpravach objednávky ste nakoniec objednávku zrušili, do 7 dní sme Vám peniaze vrátili.

• Dobrá komunikacia
    • Vyhoveli požiadavke
    • Zabudli na doručenie, keby nezavolam asi mi to ani nepríde. A keďže boli aj lieky v objednávke je to dosť nezodpovedné a preto neodporúčam.

Vážený zákazník,

objednávka Vám bola expedovaná ihneď po vyriešení Vašej požiadavky na dopravu zdarma, ktorá zdržala doručenie. Keďže tam bol víkend, tak doručenie trvalo 3 dni, nie týždeň.

VITALMIX

neprišlo mi to čo som si objednal

Vážený zákazník,

dodali sme Vám tovar už v novom balení za rovnakú cenu a nestihli sme Vás o tom informovať, za čo sa ospravedľňujeme. V každom prípade starý typ balenia už nie je na trhu dostupný.

VITALMIX

Poslali iný typ mlieka ako som objednala. Vyreklamovali to ano tak že poslali kuriéra po tovar info ktorý deň príde kuriér a aj čas nepodali kým som ich niekoľkokrát nekontaktovala. Pri mailovej komunikácii uznali že poslali iné mlieko ale uznali že len gramáž je iná ako bola objednaná ale že úplne iný typ mlieka to neuznali.

Objednane aj kapsičky zaplatené za drahšie kapsičky bio poslali lacnejšie bio a ešte aj po záruke.

Vážený zákazník,

zámenu gramáže nie typu sme pri mlieku sme riešili stiahnutím na naše náklady do 2dní . Kapsičky ste dostali presne podľa objednávky, u jednej bola hraničná doba spotreby.

Vždy sa snažíme zákazníkom vychádzať v ústrety a bolo to aj v tomto prípade.

VITALMIX

• Obal bol poškodený, otvorený ,mám obavy produkt použiť.

Vážený zákazník,

pokiaľ je obal poškodený, je potrebné nás kontaktovať, tovar Vám vymeníme. Za komplikácie sa ospravedľňujeme.

VITALMIX

• Dcérke 5 mesačnej prišlo mlieko po záruke !

Z nezodpovednosti lekárne mi prišlo UM po záruke! Keďže bývame na dedine a je ťažšie sa dostať do mesta v takejto situácií, tak som využila službu e-shop - dovoz kuriérom. No nikdy viac z Vitalmix. Človek sa spolieha na lekáreň, no žiaľ ostala som sklamaná.

Vážený zákazník,

exspirácia končila v deň dodania, čo nie je v poriadku, začo sme sa Vám ospravedlnili a navrhli Vám okamžitú výmenu na naše náklady, načo ste nereagovali. Exspirácie pravidelne kontrolujeme a ak sa výnimočne taký tovar dostane do expedície ihneď vymieňame na naše náklady.

• žiadna výhoda

Tovar mali v ponuke v e shope, ale po objednaní som dostala email, že tovar nemajú. Takže som zrušila celú objednávku.

Nemali na sklade tovar za ktory som vopred zaplatila 70 eur
    Tovar ktory na sklade bol uz nepresahoval 50 eur preto vyzadovali aby som doplatila postovne
    Nie, takto sa obchod nerobi

Vážený zákazník,

tovar sme skladom mali, ale nie v takom veľkom množstve ako ste požadovali. V týchto prípadoch musíme tovar doobjednať od výrobcu. Keďže ste požadovali storno objednávky, nemohli sme vám vyhovieť, čo nás mrzí.

VITALMIX

Písali ze k objednávke obdrzime darček darcek neposlali

Vážený zákazník,

za chýbajúci darček sa ospravedlňujeme, pri najbližšej objednávke Vám ho posielame.
    Pekný deň

• Asi ceny
    • Zavadzanie spotrebitela tovar pise ze je skladom pricom nie je na sklade
    • Neodpisu cez vikend

Cast objednaneho tovaru nemali, nakolko sa vraj pocas vikendu vypredal, zial ked som si ho objednaval bol skladom. Obchod nepracuje cez vikend ale tovar ponuka skladom. Po vikende ma informovali ze tovar nemaju na sklade. Pokial maju otvorene aj cez vikend treba aj komunikovat zo zakaznikom a nie cakat cely vikend ci je alebo nie je tovar skladom. Peniaze vratili na ucet. Sklamanie

Vážený zákazník,

cez víkend je e-shop otvorený tak ako všetky e-shopy, dotazy ohľadom objednávok a tovaru riešime v pondelok od 7 hod.

VITALMIX

Objednavam pravidelne kazdy mesiac nikdy mi neprišiel darcek k objednávke nad 50e objednavam za 70e

Vážený zákazník,

v našom e-shope pribaľujeme darčeky k viacerým produktom, ale k počiatočnej detskej výžive, ktorú pravidelne objednávate, nie je možné podľa zákona poskytovať darčeky. Je nám to ľúto, ale taká je legislatíva v celej EÚ.

VITALMIX

Objednávku mi zrušil obchod bez oznámenia dôvodu.

Vážený zákazník,

pred stornom objednávky sme vás mailom informovali o dôvodoch výpadku objednanej položky. Nakoľko daný tovar už nie je dostupný v predaji, nebolo možné to riešiť iným spôsobom, za čo sme sa Vám už ospravedlnili.
    Pekný deň

VITALMIX

• Nebol mi doručená celá objednávka, obchod ma vôbec vopred informoval.

Vážený zákazník,

vaša objednávka bola expedovaná počas mimoriadnej situácie pri obrovskom náraste objednávok. O výpadku 1 položky sme sa Vás snažili kontaktovať neúspešne telefonicky, potom ste dostali opravený email. Veríme, že okrem tohto nedorozumenia ste boli spokojný.

• Komunikácia je v poriadku
    • Objednala som tovar na sklade, doobjednavala som len do sumy aby som neplatila poštovné no napísali mi že tovar bohužiaľ je vypredaný. Na vrátenie sumy ešte čakám.

Obchod hneď komunikoval a dal mi na vyber či zrušia celu objednávku a vrátia mi celu sumu alebo mi pošlú tovar skladom a zaplatím aj poštovné.

prešlo 10 dní a peniaze mi nevrátili, najhorší nákup doposiaľ, nesedia ani doby dodania tovaru, už nedovážajú ani v sobotu, neoplatí sa nakupovať v tomto neprehľadnom obchode a po riešení vrátenia peňazí asi už nikdy na tú stránku ani nepozriem, sú lepšie a spolahlivejšie internetové lekárne

Vážený zákazník,

peniaze Vám boli vrátené do 2 dni po storne objednávky, o čom sme Vám poslali aj potvrdenie z banky. Keďže Vám peniaze ešte neprišli, dali sme banke podnet na reklamáciu, čo sa stáva len výnimočne.
    Chápeme Vašu frustráciu, ale my sme urobili maximum, aby bol Váš problém vyriešený.

VITALMIX

• týžden trvalo, kým mi bol tovra doručený a to je strašne dlho

Vážený zákazník,
    tovar bol doručený 4deň po objednávke. Tovar sme odosielali v deň objednávky, zdržanie nastalo na strane prepravcu, čo samozrejme riešime, aby sa to neopakovalo.
    S úctou