- Rýchle
Reakcia obchodu VALSESIA
Ďakujeme za objednávku, tiež za pozitívnu recenziu a tešíme sa na opätovné stretnutie na stránkach Vašej on-line vinotéky www.vino-obchod.sk
Lacnejšie oproti lekárni. A doručenie až k dverám. V inzeráte ponúka darček ? Hahaha. U
Reakcia obchodu VALSESIA
ďakujeme aj touto cestou za príjemný telefonický rozhovor v ktorom sme si vysvetlili nedorozumenie ohľadom darčekov - v súčasnosti žiadnu akciu s darčekom k objednávke nemáme, takže je naozaj pravdepodobné, že ste si nás zamenili s nejakým iným predajcom - v každom prípade sme veľmi radi, že sa toto nedorozumenie telefonicky vysvetlilo a prajeme Vám pohodový a úspešný deň. -
- Spoľahlivý obchod
Spoľahlivý obchod s výbornou komunikáciou, rýchle dodanie tovaru.
Reakcia obchodu VALSESIA
Úprimne ďakujeme za peknú recenziu a prajeme pekný deň.
Super,rychle dorucenie
Príspevok bol odstránený z dôvodu irelevantnosti obsahu.
- Rýchlo, kvalitne zabalený
- siroky vyber
- rychle dodanie
- bezpecne zabalenie tovaru
Reakcia obchodu VALSESIA
ďakujeme za ocenenie našej snahy robiť veci pre Vás čoraz lepšie a lepšie - vážime si to !!!
vzdy som informovana o stave mojej objednavky, tovar dodany v najkratsom moznom termine po objednani a uhrade. velmi ocenujem
Reakcia obchodu VALSESIA
Úprimne sa tešíme z Vašej spokojnosti a tiež aj na ďalšie stretnutia na stránkach Vašej on-line vinotéky www.vino-obchod.sk
Super nápoj som aj s manželkou veľmi spokojný
- Presna dodavka vratane rocniku a rychle dorucenie v kvalitne zabalenom baliku
Vsetko v pohode a rychlo. Som spokojny. Urcite si objednam crz tuto firmu aj druhy krat.
Reakcia obchodu VALSESIA
Úprimne ďakujeme za Vaše hodnotenie. Čo robíme, robíme s nadšením a sme radi keď to cítite aj vy - naši klienti a návštevníci on-line vinotéky www.vino-obchod.sk. Prajeme pekný deň !!!
- sortiment
- prehľadná stránka
- Personal , milý a ochotný
- Rýchle dodanie tovaru
- Veľký výber kvalitných vín za prijateľné ceny, charakteristika vín, odporúčanie podávania...
Reakcia obchodu VALSESIA
Ďakujeme za Vašu kladnú recenziu. Veľmi nás potešila. Prajeme Vám príjemný víkend !!!
Všetko došlo v poriadku, poctivo zabalené a nepoškodené.
Reakcia obchodu VALSESIA
Tešíme sa z každej recenzie, sme úprimne radi, že našu snahu o čo najlepšie vybavenie vašich objednávok oceňujete aj kladnými recenziami. ĎAKUJEME :)
- Výber produktov, rýchlosť dodania
- Rychlé dorucenie
- Spoľahlivosť, serióznosť, dobrý výber kvalitných slovenských vín, rýchle doručenie