- Som spokojný ďakujem vám pekne dostal som to čo som chcel rýchle dodanie tovaru ďakujem
rýchlosť
Rychlo a spoľahlivo !!!
- Vyborna komunikacia.
- rýchla reakcia od VALSESIE
- Nákup až pred dvere, hneď na druhý deň, som veľmi spokojná
- Veĺká spokojnosť s obchodom
Reakcia obchodu VALSESIA
Ďakujeme veľmi pekne za vaše milé slová a pozitívne hodnotenie na heureka.sk. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami a že ste obdržali presne to, čo ste chceli. Rýchle dodanie je pre nás prioritou a teší nás, že ste to ocenili. Ešte raz veľká vďaka a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!
- Výhoda rýchleho dodania.
Objednala som ploskačku 0,25l, na faktúre bola ploskačka 0,25l, prišla ploskačka 0,2l. Takú by som dostala v dvadsiatich obchodoch, v ktorých som bola aj bez poštovného cca 6€. Ale takú som nechcela.
Reakcia obchodu VALSESIA
Sme vďační za každú objektívnu kritiku, lebo nám pomáha sa zlepšovať. Mrzí nás však, ak niekto dehonestuje našu prácu a zavádza vo svojich hodnoteniach ostatných. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prioritou a viac ako 580 zákazníkov nás hodnotilo 100% spokojnosťou. Preto nás mrzí, že jeden nelichotivý príspevok môže vytvárať obraz nespoľahlivého obchodu, čo sa však nezakladá na pravde. Nedošlo k žiadnej zámene tovaru, ani k platbe vyššieho poštovného, ako bolo uvedené v objednávke... Radi by sme preto uviedli skutočnosti na pravú mieru.
Objednali ste ploskačku s katalógovým označením Z0040, a presne takú ste aj obdržali. Je nám ľúto, ak došlo k nedorozumeniu ohľadom objemu ploskačky. Uisťujeme Vás však, že sme dodali tovar presne podľa objednávky.
Čo sa týka poštovného, jeho výška bola 5,96 EUR, čo je cena, s ktorou ste súhlasili pri objednávaní. Tento poplatok bol jasne uvedený a súhlas s ním bol podmienkou potvrdenia objednávky. Mrzí nás, ak to teraz vnímate ako nedostatok, avšak bolo to Vaše slobodné rozhodnutie...
Na vysvetlenie: Toto poštovné platí pre objednávky v hodnote do 40 EUR a je to výška dopravných nákladov , ktoré skutočne platíme za dovoz Vašej zásielky k Vám !!!. Ak by bola objednávka v hodnote nad 40 EUR, poštovné by bolo už len 3,97 EUR, a pri objednávke nad 58 EUR by bola doprava dokonca zdarma.
Samozrejme, že aj my si vieme vstúpiť do svedomia a uznať chybu ak skutočne nastane, ale Vy ste objednali tovar, ktorý ste naozaj aj dostali. Bol Vám rýchlo a bezpečne doručený, a to za cenu dopravy, s ktorou ste vopred súhlasili. Škoda, že ste sa nám neozvala, aby sme spolu našli vhodné riešenie, ale namiesto toho ste sa rozhodla nás očierniť na stránkach heureka.sk - ale aj to je Vaše slobodné rozhodnutie a vypovedá viac o Vás ako o nás.... -
- spoľahlivosť, rýchlosť, kvalita
Som nad mieru spokojná,doporučila som vás všetkým mojim známym.A naďalej budem nakupovať iba u vás.Pekny deň
Tovar bol doručený na druhý deň, všetko prebehlo v poriadku.
- bohaty vyber
- ceny
- rychle dodanie
Maximálna spokojnosť, rýchle objednanie aj dodanie
- Objednávka vybavená rýchlo, presne, kvalitné.
Nákup prebehol v najlepšom poriadku, presne podľa dohody. Tovar výborne zabalený a chutný.
- Rýchlosť dodania.
- Rychle dorucenie