- Bezproblémové rýchle vybavenie
- super výber, dobré ceny, rýchle dodanie
odporúčam, spokojnosť
Zboží do tří dnů doma
- Vyber, ceny, rýchlosť doručenia
- Obchod můžu vřele doporučit ještě jsem se nesetkal tak vstřícným obchodem,komunikace na jedničku vysoká úroveň přístupu k zákazníkovi byl jsem velmi mile překvapen a tento obchod si zaslouží moji obrovskou pochvalu
- Rychlost dodání
- Žádná
- Rychlost, flexibilit
Prošel jsem si velice pozorně Vaši nabídku a myslím že to není moje poslední objednávka Máte velice bohatou a pestrou nabídku hraček a někteří vaši plyšáci jsou prostě úžasní Mohu vás opravdu doporučit Rovněž se mi líbilo i to jak rychle jste zareagovali i teď v čase dovolených Děkuji
Rýchle dodanie, plyšová hračka bez poškodení
- Dobry sortiment, dorucenie na miesto v blizkosti mojho bydliska
- Nakupovala som odtial prvy krat. Maximalna spokojnost. Plysak je krasny, z velmi prijemneho materialu a ma realne, velmi pekne spracovanie. Vyhladavanie na stranke bolo pekne prehladne. Moznost odberu cez zasielkovnu je skvela. Dakujem velmi pekne. Nech sa vam dari.
- 100% spokojnosť
- Velmi rychlé doručení
- Velice rychlý a bezproblémový nákup.
- Rychlé dodání, bez problémů
- Vse perfektni
- Perfektní
- Vše super , rychlé dodání.
- Rychle a slusne jednani
+možem si tovar vybrat kedy mam čas
Objednala a zaplatila jsem 31.1.2022 hračku, která měla být skladem. Za dva dny telefonát, že bude doručení trvat déle, asi 10 dní, OK. Dnes máme 23.2.2022, nejenže zboží nikde, ale ani žádná další komunikace a info ze strany prodejce. Z tohoto důvodu nemůžu doporučit a jsem zvědavá, zda se někdy dočkám dodání objednaného a předem zaplaceného nebo vrácení peněz.
Reakcia obchodu Veru
Dobrý deň, mrzí nás celá situácia ale ako sme Vás už informovali mailom žiaľ momentálne sa k nášmu dodávateľovi nedostaneme. Peniaze sme Vám ešte včera večer previedli späť na účet prostredníctvom GoPay platobnej brány.
veru.sk