Obchod bol blokovaný z dôvodu zvýšenej nespokojnosti zákazníkov

tovar nedorazil a nemam ziadne info o objednavke

Objednala a zaplatila jsem 31.1.2022 hračku, která měla být skladem. Za dva dny telefonát, že bude doručení trvat déle, asi 10 dní, OK. Dnes máme 23.2.2022, nejenže zboží nikde, ale ani žádná další komunikace a info ze strany prodejce. Z tohoto důvodu nemůžu doporučit a jsem zvědavá, zda se někdy dočkám dodání objednaného a předem zaplaceného nebo vrácení peněz.

Reakcia obchodu Veru

Dobrý deň, mrzí nás celá situácia ale ako sme Vás už informovali mailom žiaľ momentálne sa k nášmu dodávateľovi nedostaneme. Peniaze sme Vám ešte včera večer previedli späť na účet prostredníctvom GoPay platobnej brány.

veru.sk

• rýchlosť, dodanie tovaru a komunikácia bez problemov
    • mohli by si kontrolovať, či tovar ,,funguje,,

Zakúpili sme pre malé dieťa 2 kovové autá so zvukom. Ani jedno nefungovalo. pokazená vstavaná bateria, vybité baterie v druhom aute. Je problem, aby predajca skontroloval, či to funguje? Mám podozrenie, že sa počíta s tým, že pri ,,menšej,, položke sa nik nebude babrať s reklamáciou. A v snežení, kolonach NIK nebude autička skušať pri kurierovi. SKLAMANIE

Reakcia obchodu Veru

Dobrý deň, moc nás mrzí, že ste sa sklamali. Hračky, ktoré obsahujú vstavané batérie sú určené prednostne na predvádzacie účely a po vybití sú z hračky odstránené čo sa zrejme nestalo u hračky, ktorú sme Vám odoslali za čo sa Vám ospravedlňujeme.

Budeme Vás kontaktovať a veríme, že sa spolu dohodneme :)

• Ešte mi nič neprišlo,objednala som si Jednèho macka .Volala som a mi povedali že zavolajù a nič.

Dobrý večer,
    veľmi nás mrzí, že hračku stále nemáte. Dnes sme sa Vám pokúšali dovolať a informovať Vás o priebehu doručenia. Nášho dodávateľa sme od začiatku urgovali aby nám tovar dodal čo najrýchlejšie o čom sme Vás informovali. Žiaľ vzhľadom k aktuálnej situácii okolo pandémie sú v dodaní tovaru prieťahy za čo sa Vám ospravedlňujeme. Zajtra budeme mať nové informácie týkajúce sa termínu doručenia a veríme, že v priebehu tohto, najneskôr budúceho týždňa Vám hračka bude doručená.

Samozrejme, že Vám bude poskytnutá zľava -50% ako kompenzácia.

veru.sk

• Vobec niesom spokojna ze vraj 44cm ani nahodou,take malicke čudo..predtym sme objednali v inom obchode 50cm a bol 2krat vetsi...aspon napisem spravne kolko ma cm.