- Neodpovedaju na email
- Viac ako mesiac nevratili zalohu za vrateny tovar
Obchod dlhodobo kontaktujem s tym, ze mi nevratili zalohu za vrateny tovar. Trva to viac nez mesiac, napriek tomu, ze mi zakaznicka podpora pred viac ako 3 tyzdnami potvrdila, ze peniaze budu vratene do tyzdna.
Nereaguju na emaily a opakovane ziadosti o vratenie zalohy. Obchod ma nekale obchodne praktiky. Neodporucam. Podobne recenzie, ktorych nie je malo, som bohuzial nasla neskoro. Na zaklade svojej skusenosti podavam podnet na Urad na ochranu spotrebitelov.Reakcia obchodu VEMZU
omlouváme se vám za opožděnou odpověď, ale Společnost je aktuálně v insolvenčním řízení, a tedy není schopna vyřizovat objednávky ani procesovat refundace. Pokud je tomu třeba, registrujte se prosím o navazujícího formálního řízení, ve kterém uděláme maximum možného.
- Nedodanie tovaru
- Nevratenie penazi
Dobry den, obchod absolutne neodporucam a budem rad ked sa mi do mailu ozvu dalsi podvedeni ludia ktori nedostali tovar resp. im neboli vratene peniaze ako mne.
Piste na mail: [email protected]
Hromadna zaloba/podnet mozno pomozu zrusit tento obchod.
DakujeMReakcia obchodu VEMZU
- Komunikacia cez mail
- Dlhé čakanie na objednany tovar
- Neseriozny pristup
- Pravá ruka nevie,čo robí ľava.
Bezne som v tomto obchode zvykla nakupovat,no po poslednej skusenosti uz naposledy.Namiesto dekoracii mi prisla kozmetika,ked som napisala mail,s tym,ze mi dorazila uplne ina vec,pani mi odpisala,ze sa ospravedlnuje a ze mi objednavku pošlu dodatocne,pricom im nespravny produkt nemusim posielat spať.Do dnesneho dňa mi neprislo to,co som si objednala.To sa mam akoze uspokojit s tym exfoliacnym tonikom?Veľmi neseriozny pristup so zavadzanim zakaznika.
- neodpovedajú na emaily
- nikto nedvíha telefón
- dodávajú poškodený a nefunkčný tovar
Vyhnite sa tomuto eshopu. Takéto správanie k zákazníkom som ešte nezažila, tu nekomunikujú so zákazníkom, ak príde poškodený tovar, proste prestanú odpovedať, na infolinku sa nedovoláte ani náhodou. Stačí si prečítať recenzie aj na českých stránkach, a zistíte, že sa ľudia nevedia domôcť svojich peňazí a čakajú mesiace. Neodporúčam nikomu, nakupujte radšej u iných overených a spoľahlivých obchodníkov.
Váš VEMZU gang. -
- jediná výhoda, že tovar vôbec prišiel...
- reklamácia doteraz nevybavená
- call centrum nedvíha, nedá sa dotelefonovať
- po urgenciách už prestali reagovať aj na mailovú komunikáciu
- dlhá čakacia doba na tovar
- rozhodne neodporúčam
Na tovar sme dlho čakali, zrladlo prišlo rozbité, od februára nie sú schopní vybaviť reklamáciu ani vrátiť peniaze....
- dodacia lehota
- nemožné dovolať sa na call centrum
Tento obchod neodporúčam.
Po objednaní stola nám písali, že ho už bohužiaľ nemajú na sklade a musia ho objednať. Súhlasili sme s meškaním, v dohodnutom čase však stôl neprišiel a o ďalšom meškaní nás neinformovali. po tom, ako sme písali email, aby sme zistili stav objednávky sme dostali nový termín dodania - opäť nedodrzany - meškanie je ďalších 20dni.
Opäť neprišla žiadna info, ze je s tovarom nejaký problém.
dovolať sa na call centrum je nemožné.Reakcia obchodu VEMZU
- Rychla komunikacia prostrednitcom e-mailov
- Nedodany tovar od 20.3.-2.5.2024
- Nevratili peniaze po storne do 14 dni od 2.5.2024
- Komunikacia cez e-maily nikam nevedie
- ziadna
- Nevracaju peniaze. Su neseriozni.
POZOR NA NICH! Nevracaju peniaze!!!! Uz nidky by som si od nich nic neobjednala.
Panovi pisem uz xty krat a nic obratom nevybavil. POZOR na nich!!!Reakcia obchodu VEMZU
recenzi sem vkládáte v anonymním režimu, tedy nemohu ověřit vaší konkrétní objednávku, ale když mi dáte vědět na e-mail [email protected], rád se na to obratem podívám.
- žiadna
- Nespoľahlivý
- Zavádzajúci
Tovar mi bol doručený, následne som ho vrátila na základe inej farby tovaru, ktorá mi bola doručená. Dodnes mi nevrátili peniaze. Urgujem to telefonicky, mailovo, avšak stále sú to len výhovorky na finančné oddelenie. Jednoznačne neodporúčam!!! Zavádzanie zákazníka a nedodržiavanie práv spotrebiteľa budem riešiť aj inou cestou.
UPDATE: bohužiaľ, nejde mi odpovedať na komentár pána "Dávida", ktorý je, tvrdiac infolinkou, z finančného oddelenia. Za posledný týždeň mu pristálo v schránke odomňa asi 8 e-mailov, z toho 4 za posledné 4 dni, na ktoré vôbec nereaguje. Stačí si pozrieť e-maily a pracovať na požiadavkách.Reakcia obchodu VEMZU
David - VEMZU gang. -
Objednavka 240129048 (zaplatena vopred v plnej vyske): datum objednania 29.1.2024; predpokladaný dátum dodania: 01.03.2024 - 05.03.2024 .
Od 15.03 svietilo v systeme "Vyexpedované, sledovať doručenie zásielky" - odvtedy mimoriadne neseriozne jednanie spolocnosti, opakovane ma na info linke presviedcali, ze moju objednavku sa kurierska spolocnost snazi dorucit, ale nevedia sa mi dovolat (uplna hlupost, nikto nevolal, kurierska spolocnost bola nekontaktovatelna, pokusmi dovolat sa im som stravila hodiny). Po opakovanych vyhovorkach, vidiac mnozstvo negativnych recenzii v podobnoch duchu som 10.4. stornovala objednavku, do dnesneho dna mi neboli peniaze poukazane na ucet. Bez okamziteho vratenia penazi planujem situaciu riesit pravnou cestou.Reakcia obchodu VEMZU
to mě mrzí, ale z četné komunikace vidím, že jste nyní s kolegy v čilé komunikaci. Pokud by bylo třeba nějak dodatečně zasáhnout, dejte prosím vědět na [email protected], rád se na to podívám.
Děkujeme každopádně za zpětnou vazbu.
- Počiatočná komunikácia
- Tovar pre nášho klienta, objednaný 14.12.2023 sme do dnešného dňa neobdržali. Takisto nám ani po niekoľkotýždňových urgenciách a zrušení objednávky nevrátili do dnes peniaze. Absolútne nedôveryhodný e-shop. Zvažujeme podať trestné oznaámenie. Ak by sa chcel niekto s podobnou skúsenosťou pridať, napíšte mi na [email protected]
nedôveryhodný e-shop
Reakcia obchodu VEMZU
komplikace nás mrzí, omlouváme se, ale nevím, o jakou objednávku se jedná, tedy když mi napíšete na [email protected] a s popisem problému, rád se na to podívám. Za zpětnou vazbu avšak děkujeme.
- Stôl prišiel poškodený
- Peniaze nevratili
Už od februára mi nechcú vrátiť peniaze. Jedna sa o väčšiu čiastku peňazí. S takýmto neserióznym pristupom som sa ešte zatiaľ nestretol. V mailoch mi píšu iba výhovorky. Urcite neodporúčam nakupovať v tomto e-shope!
- Žiadna nie je
- Update: dnes 11.7.2024 mi prislo zo súdu v Prahe, ze firma je v insolvencnom riadeni a zrejme oslovuju vsetkych, komu je tato firma dlzna peniaze. Ludia nenakupujte tam .
Neodporúčam. Je to banda klamárov. V polovici decembra 2023 som si objednala komodu. Všetko potvrdené, zaplatené. Následne mi oznámili, že komodu už nemajú a odvtedy nie su schopní vrátiť mi peniaze. Je koniec marca 2024. Porušujú svoje vlastné obchodné podmienky. Stále len výhovorky na finančné oddelenie. Podávam podnet na ŠOI aj trestné oznámenie.
- Klamu
Ste jedna klamarska firma. Zoberiete zalohu tovar nedodate a peniaze od novembra neviete vratit. Stale len vyhovorky. Nikdy tu nenakupujte
David - VEMZU gang. -
Kupila som si tovar na ktory som cakala 4 mesiace. Ked tovar dosiel tak bol poskodeny. Obratom som tovar vratila, potvrdili mi emailom ze tovar obdrzali, ale aj to som musela proaktivne pisat a do dnesneho dna mi nevratili peniaze, pritom je davno po lehote ako uvadzaju na internete. Jedna sa o sumu 350eur, to znamena ze ste ma okrali, toto som este nezazila, idem sa obratit na obchodnu inspekciu a taktiez na vas podavam trestne oznamenie.
Reakcia obchodu VEMZU
recenzi sem vkládáte v anonymní režimu, tedy nejsem schopen váš případ ověřit, ale každopádně nás to moc mrzí, omlouváme se, a pokud to není nyní dořešeno, napište mi prosím na [email protected], rád se na to obratem podívám.
David - VEMZU gang. -
- Tovar mi bol síce doručený, avšak som ho vrátila a dodávateľ mi dodnes nevrátil peniaze. Sú to už 3 mesiace a napriek urgenciám sú to stále len výhovorky na finančné oddelenie. Jednoznačne neodporúčam, sťažnosti na tohto dodávateľa sú už od začiatku roka 2023.
Reakcia obchodu VEMZU
to nás moc mrzí, omlouváme se, prověřím to a pokud je tomu tak, nechám obratem napravit.
David - VEMZU gang. -
Objednavku som zrusola kedze nedodali vcas. Poslala detaily na vratenie penazi ale uz mesiac vyvolavam a peniaze nevratili doteraz.
Reakcia obchodu VEMZU
to nás moc mrzí, omlouváme se, ale koukám, že již došlo k nápravě.
Pokud je třeba cokoliv z naší strany, dejte mi případně vědět na [email protected].
- Prišiel iný tovar
- Už 2 mesiace riešim reklamáciu
- Peniaze stále nevrátili
- Už nikdy viac
Reakcia obchodu VEMZU
to nás moc mrzí, ale věřím, že vám nyní bude dělat zakoupený kousek roky radost :)
Děkujeme za vaší cennou zpětnou vazbu.
David - VEMZU gang. -
Neviem zhodnotiť tovar pretože stále nedorazil a to ani po jednom mesiaci. Predpokladám že sa to ide pravdepodobne z Číny keď to trvá tak dlho.
Reakcia obchodu VEMZU
moc nás to mrzí, omlouváme se, ale za vaší zpětnou vazbu děkujeme, velmi nám to do budoucna pomůže.
David - VEMZU gang. -
28.12 som objednala knižnicu. Dodanie bolo písane medzi 16.-19. Januárom. Keďze z obchodu sa mi nikto neozval a bolo už 18.1 zavolala som sama, kde mi pani na telefone oznamila, že maju oneskorenie od dodavateľa a knižnica bude až vo februári. Nemám s tým problém, ale napisať dopredu mail, alebo zavolať, že je vo výrobe meškanie by bolo pekné. Nie aby som sa ja doprosovala. Veď peniaze majú čo tam po zákazníkovi.
Reakcia obchodu VEMZU
vaší objednávku jsem prověřil a zajistil nápravu. Pokud by bylo třeba případného dalšího zásahu z naší strany, dejte prosím vědět na [email protected].
Děkujeme za vaší spolupráci a pochopení.
David - VEMZU gang.