- Výborná komunikácia, ochota
- krásne látky, rýchle dodanie, super prístup pani majiteľky :)
- teším sa na novinky :)
Super rycho dorucene kvalitne latky.
- Rychle dodanie
- - krásne a kvalitné látky
- - možnosť osobného odberu v Žiline
- - milá pani majiteľka
- Kvalitný tovar rýchle doručenie ,doporučujem eshop .Dozvedel som sa že tovar je možné vyzdvihnúť priamo v Žiline
Už druhý nákupu. Dodanie na druhý deň po objednaní. S látkami som spokojná.
Všetko ok.
- veľmi dobrá kvalita látok, nakúpila som už tretíkrát
- pekné originálne vzory vo vysokej kvalite prevedenia
objednané ešťe 7.5.zatial mi níč neprišlo.A mám to už zaplatené.Takže prvá skusenosť není moc dobrá.
- Látky nie sú dobré popísané, obidva uplety, ktoré som si zaúpila majú digitálne potlačenie na bielom podklade, tým pádom nepekne presvita biely podklad pod (čiernou a farebnou) potlačou. Vzor látky nebol na stránkach obchodu detailnejšie popisany v zmysle presného zobrazenia proporcií - grafiky na látke (kupovala som pruhovanú látku, očakávala som pruhy v šírke cca 1-2 cm a prišli pruhy šírky 6 cm), na moje projekty nemôžem použiť zakúpené látky práve kvôli tomu. Ľutujem kúpu, zaplatila by som radšej viac za kvalitu.
Reakcia obchodu www.vecicky.sk
mrzí nás Vaša nespokojnosť. Látky popíšeme na e-shope podrobnejšie. Čo sa týka bieleho rubu, tak ten býva pri digitálnej potlači takmer vždy a nepresvitá. Metráž, ktorá bola zakúpená patrí medzi kvalitné organické látky z našej ponuky. Dnes sme Vás telefonicky kontaktovali a ponúkli Vám vrátenie tovaru zadarmo. Sme radi, že sme si informácie telefonicky vyjasnili aj napriek tomu, že sa recenzia už nedá opraviť. Berieme ju však ako námet na zlepšenie.
vecičky.sk -
- Široký výber látok a galantérie
Som spokojná s nákupom
- Ústretovosť, ochota, milé obe panie, s ktorými som komunikovala. Pomohli mi doladiť farebne i materialovo, boli trpezlivé, hlavne pani vedúca sa mi veľmi pomohla.
- objednávku mi nedodali celú nakoľko objednaný tovar nemali skladom
- Som spokojná s vyobrazením Karola ich popisom na stránkach a aj s dĺžkou dodania
Neviem o nevýhodách
- Oceňujem že sa dá u vás nakúpiť tovar v zľave. Dobrý výber. Rýchle dodanie.
- Rýchlosť
Pekny vyber,dobre ceny aj kvalita a farby.
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
přehledné stránky, rychlé dodání, zboží ve vysoké kvalitě