Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Výborná komunikácia, ochota

• krásne látky, rýchle dodanie, super prístup pani majiteľky :)
    • teším sa na novinky :)

Super rycho dorucene kvalitne latky.

• Rychle dodanie

• - krásne a kvalitné látky
    • - možnosť osobného odberu v Žiline
    • - milá pani majiteľka

• Kvalitný tovar rýchle doručenie ,doporučujem eshop .Dozvedel som sa že tovar je možné vyzdvihnúť priamo v Žiline

Už druhý nákupu. Dodanie na druhý deň po objednaní. S látkami som spokojná.

Všetko ok.

• veľmi dobrá kvalita látok, nakúpila som už tretíkrát
    • pekné originálne vzory vo vysokej kvalite prevedenia

objednané ešťe 7.5.zatial mi níč neprišlo.A mám to už zaplatené.Takže prvá skusenosť není moc dobrá.

• Látky nie sú dobré popísané, obidva uplety, ktoré som si zaúpila majú digitálne potlačenie na bielom podklade, tým pádom nepekne presvita biely podklad pod (čiernou a farebnou) potlačou. Vzor látky nebol na stránkach obchodu detailnejšie popisany v zmysle presného zobrazenia proporcií - grafiky na látke (kupovala som pruhovanú látku, očakávala som pruhy v šírke cca 1-2 cm a prišli pruhy šírky 6 cm), na moje projekty nemôžem použiť zakúpené látky práve kvôli tomu. Ľutujem kúpu, zaplatila by som radšej viac za kvalitu.

Reakcia obchodu www.vecicky.sk

mrzí nás Vaša nespokojnosť. Látky popíšeme na e-shope podrobnejšie. Čo sa týka bieleho rubu, tak ten býva pri digitálnej potlači takmer vždy a nepresvitá. Metráž, ktorá bola zakúpená patrí medzi kvalitné organické látky z našej ponuky. Dnes sme Vás telefonicky kontaktovali a ponúkli Vám vrátenie tovaru zadarmo. Sme radi, že sme si informácie telefonicky vyjasnili aj napriek tomu, že sa recenzia už nedá opraviť. Berieme ju však ako námet na zlepšenie.

vecičky.sk

• Široký výber látok a galantérie

Som spokojná s nákupom

Ústretovosť, ochota, milé obe panie, s ktorými som komunikovala. Pomohli mi doladiť farebne i materialovo, boli trpezlivé, hlavne pani vedúca sa mi veľmi pomohla.

• objednávku mi nedodali celú nakoľko objednaný tovar nemali skladom

• Som spokojná s vyobrazením Karola ich popisom na stránkach a aj s dĺžkou dodania

Neviem o nevýhodách

• Oceňujem že sa dá u vás nakúpiť tovar v zľave. Dobrý výber. Rýchle dodanie.

• Kvalita
    • Rýchlosť
    • Cena

Pekny vyber,dobre ceny aj kvalita a farby.

• Rýchlosť dodania
    • Kvalita
    • Komunikácia

přehledné stránky, rychlé dodání, zboží ve vysoké kvalitě