Objednávku som si objednala a obchod nevie dohľadať tovar smutné a teraz ešte musím čakať kedy mi prídu naspäť peniaze?

• Tovar som si objednal ako tovar skladom 7.12 s dodanim ihned. Obchod ma nijako neinformoval kedy bude tovar doruceny. HEUREKA 12.12 kedy som ju kontaktoval netusila kde je mnou objednany tovar. 13.12 mi bol tovar doruceny bez akejkolvek informacie zo strany obchodu.

Som sklamaný. Tovar bol na sklade, ale nemal ho asi kto poslať. Viac cez heureku nikdy nenakúpim?

Jednalo sa o zberatelsky model ktorý mal poškodenú krabičku

Tvrdili, že tovar je skladom, ale nebol.

ani po 7 dňoch neviem, v akom stave je moja objednávka. Okrem automatického mailu o prijatí objednávky som nebol žiadnym spôsobom informovaný, žiadne potvrdenie objednávky, ani približný dátum dodania tovar, nič, nič nič.

Dobrý den.

děkujeme za recenzi, ale objednal jste si zboží s dostupností min. 14 dnů. což je u porduktu napsáno a myslíme, což bylo před 8 dny. Pokud jste chtěl zboží dodat ihned, tak jste měl zvolit zboží, které je skladem a né s dostupností.

S pozdravem,

Tžm eShopu VašeNákupy

Tovar som objednával 2.4.2021 - pred 8. dňami, doteraz mi nebol doručený

Tovar zaplatený už 2.12 a stále nedoruceny. Bez informácie z ich strany. Musela som vypisovať. Dostala som odpoveď, že tovar nedorazil od výrobcu. Na ďalšiu správu neskôr, že sa im podarilo niečo "stiahnuť" a odošlú to asi v stredu - dnes.
    Vzhľadom na to, že idú Vianoce, považujem komunikáciu za nedostatočnú.
    Mám pocit, že keby som sa neozvala, tak ma ani neriešia.
    Verím, že mi stavebnica ešte príde, ale ten predvianočný stres z nedodania včas by nemusel byť pri spravnom jednaní.

Tovar bol doručený poškodený - odretý lak na viditeľnom mieste, a očividne bol poškodený už pred zabalením, keďže krabica bola bez poskodenia...

Nebolo nič doručene

Tovar som si objednala dňa 9.3.20 s tým, že mi mal byť doručený do 11.3.20. Dnes je 20.3.20, tovar nebol doručený.

• Nekorektný

Objednávku som robila v pondelok a predajňa sa mi z nejakého dôvodu ozvala až v nedeľu mailom, že tovar nemajú.

• Vsetko prislo expresne rychlo
    • Drahy darcek za vyse tisicku poslali uz otvoreny a znova dost nesikovne zalepeny lepiacou paskou, skatula bola roztrhnuta.

Žiadna spätná väzba,žiadny záujem,žiadna odpoveď na mail,tovaru som sa nedočkala. Rozhodne tento obchod neodporúčam.

Reakcia obchodu www.vasenakupy.cz

bohužel jste objednávku udělala s platbou předem a do dnešního dne neni uhrazena, tak nemohlo být zboží odesláno.

Pokud Vám nebylo doručeno automatické potvrzení o objednání s podklady k provedení platby, tak jste nás mohla kontaktovat, ale tohle rovněž neevidujeme.

S pozdravem,

Tým eShopu Saruman CZ

objednala som si podložku do kúpeľne a wc , objednávka bola zaevidovaná , neprišiel však žiadny potvrdzujúci email , ani žiadna iná reakcia obchodu......

• Tovar nevedia dodať ani po dvoch mesiacoch od objednávky

Objednala som deky, kedže cena bola veľmi výhodná vrátane poštovného oproti slovenským e-shopom.Ale čakala som cez dva mesiace a nakoniec som objednávku zrušila.Na moje otázky mailom odpovedali,že deky stále nenaskladnili,resp.tretie strana im nedodala tovar.Prišlo mi neúnosné tak dlho čakať a myslím,že tento eshop patrí k tým menej serióznym.Neodporúčam,tovaru sa zrejme zákazník nedočká

obchod zasadne neodporucam, tovar, ktory prisiel bol uz viackrat pouzivany, krabica velmi opotrebovana, a to bez upozornenia na stranke, bez zlavy na tovar

• doprava, neprijemny personal, ziadna ochota riesit problem

Reakcia obchodu www.vasenakupy.cz

děkujeme za recenzi, ale dle evidence k Vaší objednávce, bylo zboží expedováno ihned po objednání, tedy v první pracovní den po svátcích.

Při odeslání došlo k záměnám štítku buď u nás nebo na pobočce Slovenské pošty, což způsobilo záměnu zásilek.

Daný problém byl ihned po Vašem telefonátu vyřešen, a to tím, že balíček následující den vyzvedla přepravní společnost, což bylo, dle vzájemné dohody, a to tak, aby Vás zásilka nestála další náklady.

Dále Vám bylo zařízeno doručení správné zásilky, ale bohužel v dne, kdy měla být zásilka doručována byl u Vás opětovně den pracovního volna a zásilka byla doručována, až následujíc den, což jste mohla sledovat v systému přepravní společnosti na základě čísla zásilky.
    Dále co se týká vyjádření se k Vaší informaci nepříjemného personálu, tak bychom z Vaší strany předpokládaly více porozumění ve snaze rychle vyřešit daný problém, ale bohužel místo toho nám chodily od Vás na e-maily ve kterých jste požadovala neustálé informace o pohybu zásilky, uhrazení nákladů spojených z dodání zásilky apod.
    Myslíme, že by přestalo každého prodejce Vám odpovídat na každý e-mail.

Tým eShopu Saruman CZ

• text pod vyrobkom nezodpoveda vyrobku co sa materiálu týka.

Reakcia obchodu www.vasenakupy.cz

dle naší kontroly Vám bylo zasláno zboží z požadované materiálu, dle objednávky, což Vám bylo zasláno v informaci při Vašem dotazu k produktu a barevnému provedení po obdržení zásilky.

Po zaslání dané informace jste již další informace od Vás mimo recenzi nezaslala, tak byla záležitost považována za uzavřenou.

Dané zboží jste mohla zaslat zpět, ale bohužel nebylo, tak učiněno.