- Som spokojná
Zatiaľ spokojnosť
- rýchlosť
- Oko by
Reakcia obchodu Váš Chovatel
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce.
Budeme veľmi radi, keď nám dáte hlas v ankete SHOP ROKA 2024, ktorú každoročne vyhlasuje portál heuréka.sk. Hlasujte TU: https://bit.ly/VCHSK-shoproku
- drahé poštovné
Reakcia obchodu Váš Chovatel
děkujeme za zhodnocení nákupu na našem e-shopu. Věřte, že cena za dopravu je adekvátní k tomu, že ceny zboží máme nízké a že doprava probíhá z ČR. Doopravdy přepravci balíky nedopravují ZADARMO a my nechceme zkrachovat. :-))
Odebírejte naše newslettery, akční SMS zprávy a sledujte sociální sítě. Velmi často přes tyto kanály zveřejňujeme akční nabídky (např. slevový kód na slevu 4 € nebo právě na dopravu ZDARMA v dané období).
Pěkný předvánoční čas přeje z ČR Andrea a celý kolektiv z vaschovatel.sk. -
- Vynikajuca rychla komunikacia s e-shopom a skutočne expresne doručenie
- Výhodné ceny
- Tovar zodpovedá fotkám
- Majú vsetko
Vždy dobre zabalené,rýchle dodanie a majú vždy všetko čo potrebujem
- výber produktov
- trošku dlhší čas od objednávky do doručenia
S pozdravom VasChovatel.sk
===
PS: Objednala jste v sobotu 7.12.2024 a zásilku jste na Slovensko měla z ČR doručenou ve ČT 12.12.2024 v dopoledních hodinách. S ohledem na předvánoční období se nám doručení 4. pracovní den od objednání nejeví jako problém. -
- Rýchlosť, spokojnosť
Flexibilita
S pozdravom VasChovatel.sk -
Rýchle doručenie, super výber produktov pre našich miláčikov
S pozdravom VasChovatel.sk -
Rýchle dodanie, úplná spokojnosť, dobrá cena.
S pozdravom VasChovatel.sk -
- rychle vybavenie objednavky. dorucene dva dni od objednania
S pozdravom VasChovatel.sk -
spokojnosť s obchodom,veľmi dobrý výber sortimentu
- Super ceny,rychle dodanie
Vrelo odporucam,uz tu nakupujem dlhsie a som velmi spokojny
- Spoľahlivý, rýchly, kvalitný
Donáška až ku dverám.
S pozdravom VasChovatel.sk -
Perfektná cena a rešpektovaná dĺžka dodania z Česka
Rýchle dodanie,veľmi spokojná
- Kvalitný tovar