- Všetko v poriadku
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Neustále pracujeme na zlepšovaní poskytovaných služieb a veríme, že aj do budúcnosti budete naším spokojným zákazníkom. S pozdravom Vaprio
- Široký sortiment
- Ríchle doručenie
- Lacné produkti
- Nepoškodený tovar
- Niesu
Reakcia obchodu Vaprio.sk
V Trenčíne super kočka ochotná poradiť rada chodím na predajňu keď je tam poradí vysvetlí
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Som veľmi spokojný z produktom aj donáškou.Rychlo a kvalitné Prišlo mi to čo som očakával bez poškodenia..
Reakcia obchodu Vaprio.sk
nemam co vytknut...ako stale spokojna ...
- Rýchlosť vybavenia objednávkycena
Dobre
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Veľmi kvalitná komunikácia cez telefón, odborne poradenstvo, vysoká profesionalita. Chcel by som sa týmto poďakovať poradcovi, ktorý sa so mnou telefonicky spojil a odborne sme spolu prešli moju objednávku.
Ďakujem veľmi pekne.
Prajem pekný deň.Reakcia obchodu Vaprio.sk
Jednoducho a rýchlo... Dostal som všetko čo som si objednal, rýchlo a bez problémov. Nemám čo vytknúť...
- Rýchlosť a spoľahlivosť
- Prijemny personal
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Objednala som si tovar dlho nič nechodilo tak som tam napísala a odpísali mi ze objednavka bola zrušená z ich strany...pritom prišiel potvrdzovací email kde bolo všetko v poriadku... neodporúčam
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobrý deň, na Vašom účte evidujeme viac ako päť zrušených, neprevzatých a neuhradených objednávok. Z tohto dôvodu bola aj Vaša ďalšia objednávka zrušená. Ďakujeme a prajeme pekný deň.
Spòkojny som
Reakcia obchodu Vaprio.sk
- Tovar bobany rýchlo a v poriadku.
Reakcia obchodu Vaprio.sk
- Podľa mňa super obchod s e- cigaretami a ostatnými sortimentami.
Chodim len do Trnavy
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Veľké sklamanie keď niekoľko týždňov je veľmi slabý výber čo sa týka naplní a príchuti vraj z dôvodu zmeny dodávateľa .
Zákazník by nemal takéto zmeny pociťovať pri svojom obľúbenom obchode !Reakcia obchodu Vaprio.sk
- Rýchle dodanie.
- Veľký výber.