• Na nohavice pri ktorých je uvedene dorucenie do 3 dni som cakal 2 tyzdne a posielal pár emailov

ďakujeme za vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar zákazníkom odoslali čo najskôr. Za vzniknuté oneskorenie sa vám veľmi ospravedlňujeme. V žiadnom prípade sa nejedná o náš štandard. Veríme, že váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

• Dodacia doba nepravdiva
    • Informácie zo strany obchodu nulové
    • Riešenie problému žiadne

2 týždne pred vianocami objednaný tovar na stránke všetko skladom doručenie vraj 2-3 dní 4 dní pred vianocami som začal zistovať kde je balík. Vraj sa stratil. Keby tam nevolam tak mi to ani vedieť nedajú. Deň pred vianocami sa zobudili o čom som ich informoval že ak mi nedajú vedieť tak to nepreberiem nakoľko si kúpim tovar inde ani potom ako sa balík záhadne našiel na nik neinformoval že ho stihnú do sviatkov poslať o čo som ich aj poprosil ale nestalo sa balík som neprevzal druhý prišiel dnes 4 dní po vianociach. Neodporučam nikdy viac a to som u vás bol spokojný ale tam aký bordel máte tak to som ešte nezažil maximálne na wishi. Upravte si doručovaciu dobu z 2-3 na 10-15 lebo ľuďom potom kurv... Vianoce. Podotýkam balíky spolu cez 300€.

ďakujeme za vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar našim zákazníkom odoslali čo najskôr. Za meškanie počas prepravy sa vám veľmi ospravedlňujeme. V žiadnom prípade sa nejedná o náš štandard. Veríme, že váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

• zo 4 produktov mi 3 zrusili

Objednavka poslana 26.11.2022 a do dnesneho dna mi 8.12. zo 4 produktov /3 zrusili/ ani ten posledny neposlali. Na tel. sa dovolat neda, na mail zatial neodpovedali. NEODPORUCAM!!!

ďakujeme za vašu recenziu.

Nastalá situácia nás veľmi mrzí. V tomto prípade sa bohužiaľ jednalo o technickú chybu, za ktorú sa vám veľmi ospravedlňujeme. Rozhodne sa nejedná o náš štandard. Na všetky otázky našich zákazníkov odpisujeme a v prípade zmeškaných hovorov voláme naspäť.

Ruda, UrbanStore

Very disappointed with the shopping in Urbanstore. After the payment, they cancelled my order the next day without any proper reasoning.
    DO NOT SHOP in this.

Hello,

thank you for your review.

We are extremely sorry for the situation. There was a technical issue and unfortunately, the product was not available in our stock. This is really not our standard. We believe that your next purchase will be to your satisfaction.

Thank you for understanding and we apologize for the complications.

Ruda, UrbanStore

Objednaný šál v žiadnom prípade nezodpovedal farbám ponuky!!!

Reakcia obchodu UrbanStore.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že sme sa telefonicky spojili a situáciu si objasnili.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Tovar pred odoslaním podlieha dvojitej kontrole a robíme maximum preto, aby k takýmto situáciám nedochádzalo. V tomto prípade išlo o chybnú fotografiu na našom webe, za čo sa veľmi ospravedlňujeme. V žiadnom prípade sa nejedná o náš štandard. Veríme, že Váš budúci nákup už prebehne k Vašej spokojnosti.

• Cena a množstvo akcii
    • Kvalita balenia

Ako prišli mi topánky. Dve krabice v obrovskej škatuli. Tie krabice od topánok boli úplne zničené, ale budiš, krabica nieje predmetom objednávky. No ich odpoved bola že ich mám vrátiť ak mi to nevyhovuje. Ďakujem pekne

ďakujeme za Vašu recenziu.

Veľmi nás mrzí, že Vám škatuľa dorazila v takomto stave. Rozhodne sa nejedná o náš štandard. Pre prípad, že by ste sa rozhodli tovar vrátiť, zaslali sme Vám štítok na bezplatné vrátenie. Veríme, že Váš budúci nákup už prebehne k Vašej spokojnosti.

Ruda, UrbanStore

Nevýhodou obchodu v dnešnej dobe je vrátenie tovaru na vlastné náklady.

Reakcia obchodu UrbanStore.sk

ďakujeme za vašu recenziu a tiež za váš podnet na zlepšenie, ktorý odovzdávame na príslušné oddelenie.

Prajeme vám krásny deň,

• Veci mi nesadli veľkosťou a platila som 4 € poštovné za vrátenie

ďakujeme za vašu recenziu.

Veľmi nás mrzí, že vám zakúpený tovar nesedel a veríme, že váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásny deň.

Ruda, UrbanStore

• Obchod vám neprijme vrátenie aj keď obuv ešte ani nebola nosená
    • Arogantná komunikácia so zákazníkom

ďakujeme za vašu recenziu.

Nastalá situácia nás veľmi mrzí. V tomto prípade išlo iba o nedorozumenie, za ktoré sa vám veľmi ospravedlňujeme. Tovar nám v tomto prípade môžete samozrejme zaslať späť na vrátenie na adresu, ktorú sme vám zaslali e-mailom. Veríme, že váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásny deň.

Ruda, UrbanStore

• Zložité a nevýhodné pri vrátení produktu

Prajeme vám krásny deň,

Ruda, UrbanStore

V dnešnej dobe až príliž dlhé čakanie na tovar !

Reakcia obchodu UrbanStore.sk

ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že sme sa telefonicky spojili a situáciu si objasnili.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. V tomto prípade žiaľ pravdepodobne došlo ku strate zásielky počas prepravy. Rozhodne sa nejedná o náš štandard. Podľa telefonátu sme vám na požadovaný tovar vytvorili novú objednávku. Veríme, že doručenie už prebehne ku vašej spokojnosti.

Ruda, UrbanStore

Dvakrát som objednávala zo stránky, prvý krát po dvoch týždňoch stále nič kým som ja nenapisala ako je na tom objednávka,nakoniec mi vratili peniaze a druhý krát mi poslali niečo úplne iné. Sklamaná som.

ďakujeme za Vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Tovar pred odoslaním podlieha dvojitej kontrole a robíme maximum preto, aby k takýmto situáciám nedochádzalo. V žiadnom prípade sa nejedná o náš štandard. Tovar nám prosím zašlite späť spoločne s vyplneným vratkovým formulárom a vrátime Vám za neho peniaze. Veríme, že Váš budúci nákup už prebehne k Vašej spokojnosti.

Ruda, UrbanStore

OBJEDNAL SOM KOSELE,PRISLI OBROVSKE . TOVAR VRACIAM.

ďakujeme za vašu recenziu.

Mrzí nás, že vám zakúpený tovar nevyhovoval. V tomto prípade sa však jedná o košele s voľným strihom. Tovar nám prosím zašlite späť spoločne s vyplneným vratkovým formulárom na našu adresu pre vrátenie: EXPANDECO - URBAN STORE, Fraňa Krála 16, Žarnovica 966 81 a samozrejme vám vrátime peniaze.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásny deň,

Ruda, UrbanStore

dodaný tovar bol komplet v nesprávnej veľkosti...

ďakujeme za vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. V tomto prípade išlo zrejme o chybu na našom webe, za ktorú sa veľmi ospravedlňujeme. Tovar nám môžete zaslať späť a vrátime vám za neho peniaze. V tomto prípade Vám samozrejme preplatíme tiež spätné poštovné. Veríme, že Váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

Ruda, UrbanStore

• Vybrali ste si nespolahliveho kuriera

Reakcia obchodu UrbanStore.sk

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar našim zákazníkom odoslali čo najskôr. Zásielka bola v tomto prípade z nášho skladu odoslaná včas, za meškanie počas prepravy sa vám veľmi ospravedlňujeme. V prípade, že nedôjde k doručeniu zásielky počas nasledujúcich pracovných dní, budeme prípad riešiť s prepravcom ako stratu a budú vám vrátené peniaze.

Zásielka neprišla

ďakujeme za vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar našim zákazníkom odoslali čo najskôr. Zásielka bola v tomto prípade z nášho skladu odoslaná včas, za meškanie počas prepravy sa vám veľmi ospravedlňujeme. Podľa sledovania zásielok by mala zásielka ísť dnes na doručenie. Veríme, že váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

• Neprisiel tovar vobec

ďakujeme za Vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar našim zákazníkom odoslali čo najskôr. V tomto prípade bohužiaľ zrejme došlo k strate zásielky v priebehu prepravy. Za vzniknuté komplikácie sa Vám veľmi ospravedlňujeme. Veríme, že Váš budúci nákup už prebehne k Vašej spokojnosti.

Ďakujeme za pochopenie.

Ruda, UrbanStore

Žiaľ som sklamaná z vrátenia tovaru. V dnešnej dobe veľmi komplikovane. V balíku som nemala faktúru ani formulár k vrátenie tovaru, všetko som si musela dať vytlačiť keďže nemám doma tlačiareň. Balík sa dá vrátiť iba formou pošty s tým že si ju sama zaplatím, nakupovala som už veľakrát na internete ale s týmto som sa zatiaľ nestretla. Preto už viackrát nakupovať v tomto obchode nebudem, ak niečo nesadne je pre mňa komplikované vrátenie. Túto pripomienku som už čítala s tým že reakcia obchodníka bola že ďakujú za info na zlepšenie. Žiaľ nezlepšili sa - dúfala som v opak.

Reakcia obchodu UrbanStore.sk

ďakujeme za Vašu recenziu a tiež za Váš podnet pre zlepšenie, ktorý odovzdávame na príslušné oddelenie.

Do budúcnosti pracujeme na novej možnosti, ako bude možné vyznačiť vrátený tovar na štítku zasielanom priamo v balíčku.

Prajeme Vám krásny deň,

Ruda, UrbanStore

• Objednávka zo skladu pred 6 dňami, doteraz žiadne info o objednávke kedy príde, či im niečo chyba alebo prečo to stále neposlali.

ďakujeme za vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar našim zákazníkom odoslali čo najskôr. Za meškanie sa vám veľmi ospravedlňujeme. Rozhodne sa nejedná o náš štandard. Veríme, že váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

• Dlhé čakanie na zásielku
    • Zla komunikácia

ďakujeme za Vašu recenziu.

Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar našim zákazníkom odoslali čo najskôr. Uvedená objednávka bola vyexpedovaná včas, bohužiaľ tu došlo k oneskoreniu počas prepravy z dôvodu presmerovania zásielky na inú dodaciu adresu. Za komplikácie sa vám ospravedlňujeme a veríme, že Váš budúci nákup už prebehne k Vašej spokojnosti.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám krásny deň.