Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• peniaze zoberú, tovar nepošlú !!!
  • 10 %

• Obchod nema žiadnu vychodu, okrem klamstva.
    • Tovar nedodaju.
    • Zla komunikácia.
    • Peniaze nechcu vrátiť.

V žiadnom prípade nič nekupujte v tomto obchode! Nafotene a napísané všetko super, len ze Vam nič nepríde a peniaze nechcu vrátiť. Vraj na dodanie majú 360 dni!

• podvodný internetový obchod

Objednala som si tovar v auguste 2023 .Po 3 mes. tovar nedorazil, veľmi zlá komunikácia z obchodom, pozor na zmluvu, majú tam uvedený rok na dodanie tovaru, bez možnosti zrušenia zmluvy a vrátenia peňazí, platba v mojom prípade bola vopred ,bez dobierky. Keďže som obj. hračku za 19 eur tak som si povedala, uvidíme. Po roku tovar som neobdržala ,požiadala som o vrátenie zaplatenej sumy koncom augusta t.r. Tento týždeň som dostala na účet tých 19 eur. napísala som im asi 50 mailov, ale neodpustila som: keď som si predstavila koľko takých zákazníkov oklamaných na menšie sumy si povedalo, dobre kašlať na to ,tak som bola vytrvala .Neodporučam.

• Rýchlo zobrať peniaze
    • Klamári!!
    • Balík neposlu a ani peniaze spet

Nikdy v živote z internetového obchodu URBATREND nič neobjednavajte!!! Tovar objednáte a zaplatíte ale nikdy ho neuvidíte a ani vám nevrátia peniaze.... Žiadna adresa na nich ani žiadny kontakt len email kde odpisu na jeden email z desiatich... Stále výhovorky počkajte 365dni ak nepríde zásielka pošleme peniaze ale ja ich žiadam už 6mesiacov aby mi vrátili peniaze a stále nereagujú!!! Ľudia pozor idú Vianoce nenechajte sa oklamať ako ja a mnoho ďalších ludi ktorý sa nedočkáju spravodlivosti.. Ak viete dat aj inde recenzie aby to vsetci videli kľudne dajte lebo niekto objedná balík do desať euro a neoveri si stránku a niekto objedná za 100€ tak ako aj ja a to je dosť peňazí... Aj keď oklame ľudí len za 5€ si myslím ze sa mu to dosť nazbiera!!! Ešte raz prosím všetkých aby upozornili ďalších ludi aby sa nenechali oklamať

• NIE JE ŽIADNA!!
    • Tovar neprišiel ani po 8 mesiacoch
    • nechcú vrátiť peniaze. Mám čakať ešte rok(neklamem, tak mi odpísali)
    • Nemám sa ako dostať k peniazom

Tovar kúpený a zaplatený 02.02.2024. Dnes(03.10) nemám ešte stále tovar ani peniaze. Po nejakom čase reagujú na emaily. Posledný email mám, že tovar je na ceste z Azie(po 8 mesiacoch) a môžem čakať ešte ďalších 365dní.
    Tak som žiadala o vrátenie peňazí, že 8 mesiacov čakania stačilo a na to mi bolo odpísané, že peniaze sa nedajú vrátiť, lebo tovar je už na ,,ceste,,. Keby do 365 dní neprišiel, môžem žiadať o vrátenie peňazí. ĎALEJ MI UŹ NA EMAIL NEREAGUJÚ!!
    Viete poradiť ako sa k peniazom dostať?,
    Ďakuje

• Žiadna
    • Podvodníci

Vôbec neodporúčam !!! V apríli som objednala motýlikov na svadbu je október a tovar nikde. Odpovede typu že sú na ceste zo zahraničia a že sa objednávka už nedá stornovať som dostala viac krát a výhovorky že dodanie môže byť až 360 dní.. Úplný podvodníci. Tu by mala zakročiť SOI a polícia. Podvedených ľudí je veľa . !!

• 20 %

• sofistikovane kradne, spoločnosť na Seycheloch, majiteľ chlastá drinky za Vaše prachy. Nikdy nikomu neodporúčam.
    • zlodeji, zaplatíte a už nikdy nič za tie prachy neuvidíte

Pre Boha, nič od nich nekupujte, nič im neplaťte. To tie peniaze rovno spáľte v hajzli.
    Firma sídli na Seychelloch, takže vymožiteľnosť práva je nulová a 100% istá.

• Žiadna nieje
    • Klamú a okrádajú ľudí a keď sa domáhata o vrátenie peňazí ani len odpoveď nedostanete
    • Sú to sv.ne klamárske kde sa dá blokuje a nahlasujte

• nevidím žiadnu výhodnu
    • tovar bol písaný skladom a expedícia do 24 hodín. Keďže už mám zaplatené 13 dní, volala som na infolinku a dozvedela som sa, že tovar ide z Ázie. Doba dodania 30 dní a ak nepríde tovar do 180 dní, môžem podať reklamáciu. Doba je predĺžená kvôli diaľke, z ktorej ide tovar.
    • internetová stránka poskytuje zavádzajúce údaje o doručení zásielky.
    • Nedá sa objednať s možnosťou na dobierku a tým obchod dostane peniaze zadarmo a zákazník je rukojemníkom.

• žiadna
    • nedodaný tovar

len doplním predošlé recenzie - podvodníci, bez komunikácie, bez spätnej väzby - nie neserióznosť, naša hlúposť !!!

• Zlodeji a klamári.

Sú to podvodníci. Tovar mi neprišiel, objednaný bol v októbri 2023. Dnes je 26.7. 2024. Peniaze nechcú vrátiť, iba sa vyhovárajú. Nikdy si u nich nič nekupujte. Neverím, že niekomu niečo naozaj poslali. Žiaľ, okrádajú ľudí.

• krádežou

Objednávka nedorazí. Keď som sa pýtala, bolo povedané, že to môže trvať 360 dní a nedostanem moje peniaze späť.

• 10 %

• Nenasla som jedinú pozitívnu vec
    • Veľmi neseriózny obchod, ak sa týmto podvodníkom dá vôbec tak hovoriť. Tovar objednaný ako vianočný darček v dostatočnom predstihu, mal byť skladom. Je 18.5.2024, nič nedošlo, niekoľko mailov odo mňa, od nich blbé výhovorky, že v ojedinelých prípadoch tovar môže mať dodaciu lehotu 365 dní!!!!!! Choré. Vo februári po niekoľkých urgenciách napísali, že odišiel zo skladu, bude doručený do 60 dní, opäť klamstvo, tovar nikde. Na výzvu na vrátenie peňazí nereagujú..... Nikdy viac..... budem kontaktovať ŠOI...

NE OBJEDNÁVAJTE SI NIČ, vyhodené peniaze.... Tovar nepríde, peniaze nevrátia......

• Tovar nedosiel
    • Spolocnost nekomunikuje - odpisuju len frazy

Su to PODVODNICI. Nenechajte sa nachytat. Dobre recenzie su falosne!

Tovar mi nedosiel! Uz cakam ôsmy mesiac (objednala som si ho 9/2023). Ziadala som vratenie penazi a zrusenie objednavky, ale stale maju nejake vyhovorky (ze je tovar na ceste - ale to uz by 5x obletel svet), cim porusuju europsku legislativu. Naviac, maily chodia bez podpisu. Hroza.

Vse probehlo podla ocakavania, po objednani, rychle dodanie

123

• Spokojnosť

• Na nohavice pri ktorých je uvedene dorucenie do 3 dni som cakal 2 tyzdne a posielal pár emailov

Reakcia obchodu UrbanStore.sk

ďakujeme za vašu recenziu.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Vždy robíme maximum pre to, aby sme tovar zákazníkom odoslali čo najskôr. Za vzniknuté oneskorenie sa vám veľmi ospravedlňujeme. V žiadnom prípade sa nejedná o náš štandard. Veríme, že váš budúci nákup už prebehne k vašej spokojnosti.

Ďakujeme za pochopenie a ospravedlňujeme sa za komplikácie.

Ruda, UrbanStore

• promtneé doručenie a tiež vrátenie peňazí

• Rychle dodanie, seriozna komunikacia.