Nie som spokojná, tovar zaplatený ale ešte nedošiel. Objednávka nepotvrdená maximálna nespokojnosť.

Dobrý deň.
    Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme, ihneď sme kuriérsku spoločnosť kontaktovali , že Vás neupozornili na uloženú zásielku.
    Dúfame, že s najbližším nákupom u nás budete spokojný.
    Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Tovar stále nedorazil. Mechanicka postel objednaná 25.11. Dnes máme 8.12.
    Na stránke uvádzate dodanie do 5 až 7 dní. Skutočnosť 2 až 3 týždne čakania.

Dobrý deň.
    Ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu čakaciu dobu. Vaša objednávka bola vybavená postupne po naskladnení tovaru. Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme a preto veríme, že budete s nákupom v budúcnosti spokojný.

Poslali Ste mi nevhodne prúžky miesto GLM-70 prišli nepoužiteľne ONE
    TOUCH. Urbánek

Reakcia obchodu Unizdrav.sk

Dobrý deň, mrzí nás , že produkt nesplnil Vaše očakávanie, bol Vám zaslaní podľa Vami zadanej objednávky.
    Máte ho samozrejme možnosť vrátiť do 14 dní.
    Kontaktujte naše reklamačné oddelenie pre ďalší postup na vyriešenie Vašej situácie.
    Ďakujeme a prajeme pekný deň.

• Výhoda že môžem objednať z domu
    • Tovar sa nedá vidieť a odskúšať

Zvýšené sedadlo s mandľami vôbec nepasuje na toaletu a navyše bol vykonaný pánt na poklope . Tovar pre mňa absolútne nepoužiteľný, sklamanie.
    Druhý tovar bol v poriadku.

Dobrý deň.
    Mrzí nás situácia ohľadom Vášho zakúpeného tovaru, ak nie ste s tovarom spokojný, samozrejme máte právo ho vrátiť.
    Odporúčame Vám kontaktovať naše reklamačné oddelenie, ktoré Vám poradí ako ďalej postupovať.
    Ďakujeme.

Na stránke bola uvedená možnosť pripojenia prístroja na podporu dýchania ku kyslíkovému koncetrátoru. Prístroj prišiel bez tejto možnosti. 2x som telefonoval do spoločnosti, zobrali si t.č. a mail na mňa a do dnešného dňa ma nekontaktovali a nevysvetlili rozpor medzi informáciou na stránke a skutočnosťou. Beriem to ako zavádzanie zákazníka.

Reakcia obchodu Unizdrav.sk

ospravedlňujeme sa za chybu, ktorá nastala na strane nášho zákazníckeho centra a zároveň ďakujeme za upozornenie.
    Adaptér, ktorý umožňuje prepojenie kyslíkového koncentrátora s prístrojom nie je súčasťou balenia, tento produkt doskladníme začiatkom budúceho roku.
    Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme a preto veríme, že ak ešte využijete naše služby budete s nákupom v budúcnosti spokojný.
    Prajeme pekný deň.

Na internete tovar na sklade. Po objednaní zrazu na sklade nie je.

Dobrý deň.
    Ospravedlňujeme sa Vám za čakaciu dobu, výpadok u dodávateľa nevieme ovplyvniť. Urobili sme všetko preto, aby bola Vaša objednávka bola čo najskôr vybavená . Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme a preto veríme, že budete s nákupom v budúcnosti spokojný.
    Prajeme pekný deň.

Poslali mi použitý kyslíkový prístroj bez toho aby to bolo uvedené, alebo aby bola cena nižšia. Bolo to vidno na základe toho, že bola napr strhnuta ochranná fólia z displeja. Ale bežne by si to človek asi ani nevšimol. Po kontaktovaní mi prístroj vymenili za nový, ktorý bol už aj inak zabalený.

Dobrý deň.
    Mrzí nás situácia ohľadom Vášho zakúpeného tovaru, za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme.
    Kolegyne z reklamačného oddelenia urobili všetko preto aby v čo najkratší čas vyriešili situáciu, ktorá nastala u nás na expedičnom oddelení. Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme a preto veríme, že budete s nákupom v budúcnosti spokojný.

• podvodnici ,otravuju spamany zablokovat
    • porusuju zakony

su ako podomovi odchodnici jednim oknom ich vyhodite a druhym vlezu naspet a nic od nich nechcete pritom

Dobrý deň.
    Ľutujeme ,že máte takéto skúsenosti s naším obchodom. Naše praktiky sú v súlade so zákonmi a rešpektujeme súkromie našich zákazníkov. Ak ste dostávali nežiadané správy, prosím kontaktujte nás , aby sme situáciu preverili. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.
    Prajeme všetko dobré.

Objednala som si tovar pre 61 dňami, ktorý mi stále nebol dodaný.

Dobrý deň.
    Veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu, náš dodávateľ mal výrobný výpadok.
    Tovar doskladňujeme v priebehu týchto dní. Vaša objednávka je pre nás prioritou.
    Urobíme všetko pre to, aby sme Vám ju doručili v čo najkratšom možnom čase.
    Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň.

Tovar nesplnil účel.

Reakcia obchodu Unizdrav.sk

Dobrý deň, mrzí nás , že produkt nesplnil Vaše očakávanie.
    Máte ho samozrejme možnosť vrátiť do 14 dní.

• Bez problémové vyzdvihnutie

Dobrý deň.
    Ďakujeme za spätnú väzbu, sme radi že vyzdvihnutie prebehlo bez problémov.
    Spokojnosť zákazníka je pre nás na prvom mieste.
    Pekný deň.

• Na email odpovedali
    • Nemám stále informácie, kde mam zaplatený tovar

Dobrý deň.
    Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme, ihneď sme kuriérsku spoločnosť kontaktovali , zásielku Vám znovu posielame z dôvodu poškodenia v preprave.
    Dúfame, že s najbližším nákupom u nás budete spokojný.
    Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Vôbec tovar do 30.9.2024 nedorazil. Už ho ani nechcem.

Dobrý deň.
    Ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu čakaciu dobu. Snažili sme sa urobiť všetko preto, aby bola Vaša objednávka vybavená v čo najkratšom možnom čase. Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme a preto veríme, že budete s nákupom v budúcnosti spokojný.
    Prajeme pekný deň.

Zial vyrobok je o vyse 100% drahsi ako to iste napr v Lidli,zial prisla som nato az po kupe od vas.

• Neviem

Nevedia dodať tovar

Dobrý deň.
    Ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu čakaciu dobu. Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme a preto veríme, že budete s nákupom v budúcnosti spokojný.
    Prajeme pekný deň.

Kúpil som veľmi nekvalitnú zdravotnú pomôcku. Chcel som sa vyhnúť nákupu nekvalitného čínskeho výrobku, bol mi zaslaný výrobok Made in China. Nerozumiem, ako zdravotnícka organizácia môže ponúkať zdraviu škodlivé nepodarky!!!

• Dlhé čakanie

Dobrý deň.
    Ďakujeme Vám za spätnú väzbu, aj vďaka ktorej môžeme pracovať na zlepšení a posúvať sa vpred.
    Prajeme pekný deň

Tovar mi nebol doručený do dnešného dňa viac ako týždeň

Prajeme pekný deň.

Doteraz mi tovar nedorazil, ani peniaze.

Dobrý deň.
    Ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu čakaciu dobu. Budeme robiť všetko preto, aby bola Vaša objednávka vybavená v najbližších dňoch. Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme a preto veríme, že budete s nákupom v budúcnosti spokojný.
    Prajeme pekný deň.

Tovar, napriek urgencii nebol doručený s odôvodnením že nie je na sklade. Požiadala som o dodanie aj v inej farbe nakoĺko môj zdravotný stav a vek vyžaduje pravidelné cvičenie.