• rýchle dodanie

• Komunikacia
    • Dobre ceny
    • Dobry vyber

Odporúčam,žiadny problém nebol.

• Môžem len a len odporúčať, skvelá komunikácia, rýchle dodanie a čo je super v Žiline zadarmo. Páni mi priniesli objednávku a aj ochotne poradili.

• Osobny pristup a maximalna ustretovost voci zakaznikovi :)

• super cena
    • rychlé doručení
    • dobrá komunikace

Vážený zákazník,
    ďakujeme za objednávku a zároveň aj za prejavenú dôveru. :)
    S prianím pekného dňa,

• Rychlé dodání
    • nejlepší ceny

Super široký sortiment na výběr ze spousty edic, ceny bezkonkurenční, rychlé dodání a skvěla komunikace. Všem doporučuji, objednávám zde pravidelně a vždy skvěla zkušenost .

Dobrý deň, Patrik,
    ďakujeme za tak peknú a rozsiahlu recenziu. ❤
    Sme nesmierne radi, že ste boli s nákupom u nás opakovane spokojný, čo je signálom toho, že naša snaha, robiť veci čo najlepšie, sa vypláca. Budeme sa o to snažiť aj naďalej.
    Želáme všetko dobré! :)

Super!

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Váš nákup a prejavenú dôveru.
    Veríme, že ste boli s našim prístupom spokojný a tovar Vám urobil patričnú radosť a užili ste si otváračku. :)
    S prianím pekného dňa ❤

• Velký výběr produktů
    • Výborná komunikace
    • Dobře zabaleno
    • Možnost platby na dobírku
    • Rychlé doručení

Zatím můj první nákup v tomto obchodě a jsem maximálně spokojený.
    Výborná a rychlá komunikace

Vážený zákazník Luděk,
    veľká vďaka za Vašu recenziu ❤
    Nesmierne nás teší, že si k nám do Umbreona nachádzajú čoraz častejšie cestu aj naši českí klienti. To nás utvrdzuje v presvedčení robiť veci najlepšie ako viem s dôrazom na starostlivosť o zákazníka, komunikáciu či rýchlosť vybavenia objendvaky. Dávame však do toho aj časť svojho srdca, preto nás teší tak podrobná recenzia, ktorá môže napomôcť aj iným zákazníkom vo výbere svojho overeného predajcu. Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEME pre Vás. ❤
    Príjemný deň Vám želáme a teším sa na ďalší nákup, ktorým Vám urobíme radosť.

• Rýchle dorucenie

Dobrá cena, rýchle doručenie

Vážený zákazník Peter,
    ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a oceňujeme, že ste venovali tejto recenzi svoj drahocenný čas. Sme radi, že vnímate naše ceny pozitívne a zároveň oceňujete aj našu rýchlosť vybavenia Vašej objednávky. Snažíme sa ich vybavovať obratom. Takže ďakujeme! ❤
    Príjemný deň Vám želáme.

• Skvelá komunikácia
    • Rýchle doručenie

Vážený zákazník,
    ďakujeme veľmi pekne za recenziu, sme poctený, že náš prístup vnímate so 100%-nou spokojnosťou. Efektívna komunikácia so zákazníkom je pre nás priorita. Sme radi za Váš nákup. Urobíme všetko pre to, aby ste si nás vybrali aj nabudúce.
    Pekný deň želáme.

• Super cena
    • Rýchlosť doručenia
    • Komunikácia

Vážený overený zákazník,
    skutočne si ceníme Vašu recenziu a veľmi pekne Vám za ňu ďakujeme.
    Je úžasné vnímať spokojnosť zákazníkov - klientov s vybavenou objednávkou. Neskutočne nás teší, že zákazníci vidia a vnímajú, o čo sa snažíme, a to poskytovať kvalitné TCG produkty v dobrej cene, naša seriózna komunikácia s klientom a rýchlosť vybavenia objednávky od jej zadania až po doručenie tovaru klientovi.
    Ešte raz ďakujeme!

• Komunikace
    • Rychlost doručení
    • Cena

Reakcia obchodu Umbreon

Petr, ďakujeme Veľmi pekne, ceníme si Vašu spätnú odozvu a Váš záujem o naše produkty. Veríme, že aj pri ďalšej objednávke budete rovnako 100%-ne spokojný.
    Pekný deň!

• 100 %

• Max spokojnost . Dobre ceny ,komunikacia aj dodanie .
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Rýchle doručenie
    • Dobre zabalené
    • Dobrá komunikácia

• Doprava
    • Skvelé ceny
    • Sortiment tovaru

Skvelý prístup, rýchle a bezproblémové dodanie. Sortiment a ceny sú super. Rozhodne odporúčam.

Pedriik,
    pozdravujeme Vás, ďakujeme veľmi pekne za Vašu reakciu, teší nás Váš záujem o naše Pokémon produkty a zároveň vyjadrenie názoru na našu prácu, nesmierne si to ceníme.
    Budeme radi aj ďalšiemu Vášmu nákupu a veríme, že aj po ňom budete s nami na 100% spokojný, urobíme pre to maximum.
    Želáme Vám príjemný deň.

• 100 %

Maximálna spokojnosť... super ceny,dobrá komunikácia, nakupovať budem už len u tohto predajcu, odporúčam :)

Reakcia obchodu Umbreon

Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a oceníme každý feedback, ktorý nás posunie vpred smerom k zákazníkovi a jeho maximálnej spokojnosti.
    Z Vašej recenzie sa tešíme, pretože je dôkazom, že to, čo robíme, robíme výborne a naši zákazníci to vnímajú. ❤
    Príjemný deň Vám želáme.

• 100 %

• Poradenstvo na profesionálnej úrovni so závideniahodným prehľadom.
    • Kvalitne produkty doručené presne podla dohody
    • Vážia si zákaznikov aj po doručení a zaplatení objednávky !!

Veľká spokojnosť so službami a produktmi.
    Veľa firiem nielen na SK by sa malo od vás učiť ako sa robí slušný biznis.
    Ďakujem a PALEC HORE

Reakcia obchodu Umbreon

Vážený zákazník, ste náš prvý recenzent, preto nesmierne oceňujeme, že ste sa odvážili dať šancu nášmu novému e-shopu Umbreon.sk a rovnako podať ostatným zákazníkom vôbec prvú recenziu o nás.
    O to viac nás tešia Vaše slová, keďže z nich cítiť Vašu spokojnosť s našim tovarom a službami. Budeme sa aj naďalej snažiť, aby každý náš zákazník bol spokojný tak ako Vy.
    Veľká vďaka a príjemný deň želáme.