• Kompletny sortiment zabradlia

Tragicka komunikacia. Pri chybajucej casti objednavky sa neda dopatrat noveho terminu ani po 1,5 mesiaci.

• Pomiešali objednavku

No zrejme ťažko budem spokojná s niečím čo som si objednala no nezakupila lebo tovar nemam.A mladý muž čo ma kontaktoval ohľadom toho mi nakoniec povedal že mnou vybraný tovar nemajú nikde na sklade a čo majú ten jeden kus bude dlhšie trvať lebo sú to veci z výpredaja.Ale keď som objednavala skladom boli.No viac nemám záujem.P.S.neznamena keď mám teraz záujem o veci z výpredaja za par eur že si za pol roka nemôžem kúpiť komplet zábradlie za tisíc eur .

Chýba slovenský návod. Na moju prosbu cez email som ani tak nepochodil.

• rýchlosť dodania
    • kvalita produktu

Tovar bol pred odoslaním pravdepodobne neodskúšaný, prišiel nefunkčný a vzhľadom na jeho cenu sa mi neoplatí ho reklamovať, cena dopravy k predajcovi je cca dve tretiny ceny tovaru. Obchod by mal tovar za nízke ceny reklamovať tak, že zákazníkovi pošle ďalší kus kurierom, ktorý prevezme poškodený spätne a obchod následne preverí reklamovaný tovar.

mal som otazku v objednavke, nik sa mi doteraz neozval.
    tovar nedosiel.

Dobry den objednal som panty ktore boli skladom a po objednavke telefonat ze panty su na skalde niekde v banskej bystrici a ze budu do 2 tyZdnov. Ano priatelia 2 tyzdne dnes trva prehodit si tovar medzi skladmi. Hamba dufam ze panty coskoro dorazia.

Na sklade 1 ks. No v skutočnosti nie je nič. Dá sa stále objednať. No nedostanete nič.

• blokovanie nakupov na fa,

• Kedze som platca dph, tak bol tam problem, lebo som musel dva krat volat aby mi poslali dobropis k vratenej platbe.pokial si toto nevyriesite tak to nebude dobry eshop

objednavka podla dohody zmenena, pretoze veci co mali byt skladom, skladom neboli. Nakoniec sa po objednavke zlahla zem.

• Zla komunikacia, laxny pristip k reklamaciam

Pohon posuvnej brány Nice prišiel s ulomeným nastavovacím gombíkom na základnej doske. Pohon veľmi silno hučí, škrípe buď prevodovka alebo motor. Zbytočné problémy pri montáži.
    Montáž, demontáž, reklamácia 30 dní a následná montáž. Som sklamaný

• Tovar prišiel
    • Neprofesionalita
    • Až po dvoch dňoch som sa do pátral k nejakej odpovedi

Tovar nedoruceny, po komunikácii s predajcom žiadna odpoveď prečo nedorazil tovar.

• Nie načas iba čiastočne bez manuálov

Lista s retazou pre behun zohnuta na 2 miestach, pekne zabalená aby nebolo vidiet

Tovar bol do obchodu doručený az po mojom zisťovaní . Obchod v BB nereagoval na tel. Uvedené číslo dlhodobo nik nezdvihol

Tovar som objednal cez e shop , s tym , ze si ho vyzdvihnem na prwedajn V BB, po tyzdni mi bolo na preani povedane , ze tovar pride o 2 tyzdne lebo som si neobjednal na dobierku cez e shop.

Velmi dlho to islo