Slabý návod málo háčikov v udiarni
Dobrý den Miro,
pokud byste si našel čas, zavolejte nám nebo mi prosím napište na [email protected], co vám v návodu chybí pro správný začátek uzení. K udírně dáváme 10 kusů háčků, tak jak je to rozepsané v příslušenství pod každým produktem na našem webu. Jestli tomu tak nebylo, kontaktujte nás.
Kamil Kaiser, udiarne.sk -
- Obchod zavadza zákazníka nejestvujucim tovarom-
Dobrý den Františku,
objednal jste si náhradní díl - ohniště pro modely udíren z roku 2018-19, které bylo zobrazené jako "momentálně nedostupné". Mrzí mě, že došlo k tomuto nedorozumění. Ohniště budeme během několika týdnů vyrábět, případně máme skladem modernější ohniště s posuvnou klapkou pro přísun vzduchu pro aktuální modely udíren v naší nabídce.
Kamil Kaiser, udiarne.sk -
- Dechtovanie udiarne -slabé vetranie
Slabé vetranie -dechtuje to ... nevydrží dlho horieť .... špirála sa nedá nastaviť ... jeden veľký omyl
Reakcia obchodu UDIARNE.SK
pokud máte s udírnou problémy, rádi pomůžeme, ale je potřeba, abyste nás nejdříve kontaktoval. ([email protected], tel.: 0948 555 677)
Větrací klapky jsou pečlivě dimenzovány pro daný model udírny, miska na štěpku vydrží při kropení vodou 2-3hod. a topná spirála je regulovatelná. Na kvalitě našich udíren si zakládáme a proto také poskytujeme záruku 5 let.
S pozdravem
Kamil Kaiser, udiarne.sk