Žiadna komunikácia,tovar objednaný pred týždňom,prišiel 1 email o ďakovaní za objednávku,a zaťiaľ čakám,až mam pochybnosti či zaplatený tovar dôjde.

Máte na stránke,že máte make up Max Factor číslo 13 a potom voláte,že ho nemáte.Ďakujeme.

• Komunikácia na bode mrazu

Tovar objednaný, zatial dodaný len čiastočne (1/6) ale za cenu o 100% drahšiu ako v potvrdenej objednávke.

• Objednala som si leštidlo na podlahu v počte 15ks a prišlo mi len 7 kusov. Firma mi sľúbila, že mi finančný rozdiel nedodaných leštidiel vráti späť na účet. Do dnešného dňa mi sumu 22€ späť neposlali ani sa neozvali, že je nejaký problém. Cítim sa podvedená a viac si tu už neobjednám. Kvalitu spoločnosti si cením, hlavne pri riešení problémov. Tu som sa toho nedožila.

Neodporúčam, nebol mi doručený kompletný tovar a aj napriek dohode mi nebola vrátená suma 22€ nedodaného tovaru.

Dobrý deň prajem,

Predmetnú objednávku sme urýchlene riešili a kontaktovali sme pani, že momentálne nemáme na sklade požadované množstvo. Pani mala objednávku uhradenú platobnou kartou a rozhodla sa, aby sme jej vyexpedovali počet, ktorý máme aktuálne skladom a preplatok vrátili na účet.

Kolegyňa telefonicky poprosila pani, aby nám poslala svoj iban, aby sme vedeli na ktorý účet máme tých 22€ vrátiť. Dodnes nám však pani svoj iban neposlala a tak sme nevedeli predmetnú sumu vrátiť.

Preto nerozumieme dôvodu tejto recenzií, pani nás mala kontaktovať a celá situácia by bola vyriešená.

Ku každej objednávke od našich zákazníkov pristupujeme rovnako a snažíme sa tak zabezpečiť maximálnu spokojnosť pre všetkých našich zákazníkov.

• Ine na obrazku, ine v realite

Dobrý deň prajem,

Kontaktovali sme zákazníka v snahe zistiť, kde nastala chyba pri vybavovaní objednávky. Do budúcna chceme predísť podobným situáciám, aby sme vedeli našim zákazníkom ponúknuť nielen prvotriedny tovar a aj zákaznícku podporu.

S pozdravom správca eshopu.

• Objednala som dva rovnake produkty (podla webky posledne na sklade), jeden prisiel vo farbe podľa fotky, druhy úplne v inej farbe. Volala som ma cislo na webke, pán ma ubezpečil, že to vyriešime a ozve sa, odvtedy 4 dni, nik sa neozval. Produkt v nevhodnej farbe som sa nakoniec rozhodla darovať, nech urobi radost niekomu inemu, ale najst a zakúpiť novy ma bude stat nejaky ten cas, ktorý som mohla vyuzit aj inak. Normalne obchody, keď maju dva posledne produkty a jeden nezodpoveda fotke, zvyknu zákazníkovi zavolat, či zabalia len jeden alebo oba.

Dobrý deň prajem,

S pani sme riešili predmetnú reklamáciu, keďže nedostala svoju objednávku v plnom rozsahu. Kolegyňka mala zavolať, keď videla, že ide baliť 2 rozličné druhy, no nestalo sa tak.
    S pani sme komunikovali, v telefonickom rozhovore som ju ubezpečil, že situáciu vyriešime, Snažili sme sa po internete nájsť totožnú manikúru, alebo aspoň trochu podobnú, aby sme pani vyhoveli. Nepodarilo sa nám nájsť takú, ktorá by spĺňala tieto požiadavky.
    O to viac nás mrzí, že pani nám zanechala negatívnu recenziu, keďže sme sa z maximálnym úsilím snažili našej zákazníčke vyhovieť.

Tovar som zatiaľ neobdržal. Príliš dlhá dodacia doba.

Dobrý deň prajem,

Predmetná objednávka obsahovala tovar, ktorý sme nemali na sklade a tak sme tovar objednali. Tovar nám prišiel, ale bez tovaru, ktorý chýbal pánovi do objednávky. Tovar sme preto objednali znovu, ktorý zatiaľ nedorazil a preto tlačíme na jeho najrýchlejšie doručenie, aby sme mohli vyexpedovať objednávku.

Tešíme sa na Váš ďalší nákup.

• dlhy cas dodania tovaru (10dni), aj ked bol na sklade

Dobrý deň prajem,

Tovar sme síce mali na sklade ale nie také množstvo, ako ste si objednali, preto sme ho museli objednať.

Vaša U2 drogéria

Prešlo osem dní od objednania a zaplatenia, ale tovar ešte nemám.

Dobrý deň prajem,

Na e-shope máme zverejnené kontaktné údaje, na ktorých ste nás mohli kontaktovať, tak ako to robia aj ostatný zákazníci. Vaša objednávka číslo 15778 bola v piatok (t.j. 30.6) vyexpedovaná a je na ceste ku vám. Informovali sme vás o tom mailom cez náš e-shop a rovnako vám v piatok musela prísť správa od kuriérskej spoločnosti GSL. Túto recenziu ste však napísali dnes t.j. (3.7.). Takže v čase písania tejto recenzie ste už mali informáciu o vyexpedovaní zásielky a môžete si ju sledovať na trasovacom čísle, ktoré vám prišlo mailom.

Vaša U2 drogéria

Tovar som si objednal aj zaplatil, poslali mi jediný mail, že objednávku prijali, je týždeň od objednania, tovar nedorazil, neinformujú ma o priebehu vybavovania objednávky - a ani v tom 1. maili mi neposlali link na sledovanie zásielky, aby som mohol zistiť, v akom stave je objednávka. A ani na webe sa nedá zistiť stav, ani podľa čísla objednávky.

Dobrý deň prajem,

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Expedícia vašej objednávky bola pozdržaná, nakoľko vami objednaný tovar sme nemali v požadovanom množstve na sklade a museli sme ho objednať.

Tovar nám prišiel s oneskorením, preto sa aj posunula expedícia vašej objednávky.
    Objednávka bola včera vyexpedovaná a už je na ceste ku príjemcovi.

Vaša U2 drogéria

Majú chaos so skladovými zásobami tovaru.
    Úplne iný stav kusov na e-shope ako potom tvrdia skladom.
    Za 10 dní nie sú schopný vyexpedovať tovar.

Dobrý deň prajem,

Žiadny chaos nemáme. Ku každej objednávke od našich zákazníkov pristupujeme rovnako a snažíme sa vybaviť danú objednávku čo najskôr.
    Pri vašej objednávke sme čakali na objednaný tovar, ktorý sa žiaľ oneskoril na strane dodávateľa.
    Objednávka vám bola ihneď po naskladnení tovaru vyexpedovaná.

Tešíme sa na Váš ďalší nákup.

Vaša U2 drogéria

• Poslali mi iný tovar,ktorý som neobjednala

Dobrý deň.

Nespokojnú zákazníčku sme kontaktovali e-mailom 2.5. 2023 v snahe vyriešiť jej nespokojnosť z naším dodaním tovaru. Avšak do dnešného dňa t .j, 5.5. 2023 nám neprišla žiadna odpoveď emailom a keď sme sa s ňou skúšali spojiť telefonicky mala telefón vypnutí, alebo bola nedostupná. Ku každému zákazníkovi pristupujeme rovnako a vždy sa snažíme akýkoľvek problém alebo nespokojnosť ihneď riešiť, tak aby sme zabezpečili maximálnu spokojnosť pre našich zákazníkov.

Vaša U2 drogéria

• dodaný iný tovar ako vyúčtovaný , dodané 2x 500ml a objednané a vyúčtované 2x900 ml pena do kúpeľa Radox... žiadne info k riešeniu neprišlo...

Dobrý deň.

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Vyexpedovali sme vám správny tovar, avšak na e-shope sme mali uvedenú chybnú litráž. Chybu sme ihneď odstránili a kontaktovali sme zákazníka.

Ze nie je na sklade.

Dobrý deň.

Pri všetkých výrobkoch, ktoré ponúkame máte na našom eshope napísané skladom, alebo skladom u dodávateľa. Skladom u dodávateľa znamená, že daný výrobok je momentálne vypredaný ale je objednaný a príde na náš sklad do 3-5 pracovných dní.

Ak je nutné tovar nahradiť, kontaktujeme zákazníka a pýtame sa či z danou zámenou súhlasí a snažíme sa každému zákazníkovi vyhovieť jeho požiadavkám.

• ponúkajú tovar skladom, ktorý skladom nemajú a nahrádzajú ho iným
    • nie je možnosť kúpy na dobierku

Dobrý deň.

Keď som objednávala tovar bol napísané na sklade, potom píšem mail a že nemajú tovar ,že musím počkať

Dobrý deň.

Keď ste si objednávali toaletnú vodu, tak na eshope sme mali napísané "skladom u dodávateľa". To v praxi znamená, že tovar nemáme fyzicky na predajni, ale na sklade u nášho dodávateľa. S tohto dôvodu vám kolegyňa volala a informovala vás, že vami vybraný tovar sme objednali a preto je treba chvíľu počkať, pokiaľ nám tovar dorazí. Vami vybraní tovar vám bude vyexpedovaný čo najskôr.

• "nedostupný tovar"

Týždeň po vytvorení objednávky (produktu KTORÝ MALI SKLADOM) mi bolo oboznámené, že tovar nemajú k dispozícii a musia zrusit objednávku. Preto neodporúčam

Dobrý deň Miroslav,

Ak by sme mali vami objednaný tovar skladom, tak ako tvrdíte, ihneď by sme vám ho vyexpedovali.
    Tovar bol však skladom u dodávateľa, tovar sme ihneď objednali avšak náš dodávateľ nám oznámil, že vami objedaný OLD SPICE Timber deostick 50ml už nie je dostupný a už nebude k dispozícií. Túto informáciu sme vám ihneď posunuli a ponúkli adekvátnu náhradu, ktorú ste odmietli však odmietli. Preto sme boli nútení zrušiť vašu objednávku. Peniaze za vami objednaný tovar vám budú vrátené v priebehu pár hodín.

Tovar nebol doručený. Ani sledovanie objednavky

Dobrý deň.

Kolegyňa sa s pani skúšala niekoľko krát, opakovane spojiť, ale bezúspešne. Chcela jej posunúť informáciu o objednávke, ktorá aktuálne čaká na objednaný tovar, ktorý nám príde na začiatku týždňa, keďže si pani objednala tovar, ktorý máme skladom u dodávateľa a preto je doba doručenia dlhšia. O čom bola pani informovaná na našom eshope. Objednávka bude vyexpedovaná ihneď, keď nám dorazí objednaný tovar.

• Prišiel mi iný výrobok.

Dobrý deň.

Poslali sme vám správny výrobok avšak Vami objednaný tovar nám dodávateľ zaslal už v novom obale pritom sa jednalo o ten istý výrobok, ktorý ste si objednali. Vašu reklamáciu sme aj napriek tomu uznali a uhradenú čiastku objednávky vám vrátime.

• Dlhé doručenie, Hodnotenie poslané na iný tovar ako bol zakúpený

Dobrý deň Peter,

Vašu objednávku sme prijali 3.2.2022 (Štvrtok) a keďže ste si zvolili platbu cez účet, čakali sme na vašu platbu, ktorú sme prijali 4.2.2022 (Piatok). Keďže cez víkend nechodí kuriér (zo zásielkovne) pre zásielky tak vaša objednávka bola ihneď odoslaná 7.2.2022 (Pondelok). 8.2.2022 (Utorok) ste to mali doručené na vami vybranom výdajnom mieste a vyzdvihli ste si to až vo 10.2.2022 (Štvrtok)

Hodnotenie vám posiela portál heuréka a nie náš e-shop. Takže hodnotiaci formulár nevieme nijako ovplyvniť.