Žiadna komunikácia,tovar objednaný pred týždňom,prišiel 1 email o ďakovaní za objednávku,a zaťiaľ čakám,až mam pochybnosti či zaplatený tovar dôjde.

Doporučujem

• Rýchle vybavenie a dodanie objednávky

• Vše výborně a rychle vyřízeno!

Máte na stránke,že máte make up Max Factor číslo 13 a potom voláte,že ho nemáte.Ďakujeme.

Všetko prebehlo tak ako má byť.

Dobrý deň prajem,

Ďakujeme za Váš nákup a sme radi, že Vaša objednávka bola vybavená k Vašej spokojnosti.

Ku každej objednávke od našich zákazníkov pristupujeme rovnako a snažíme sa tak zabezpečiť maximálnu spokojnosť pre všetkých našich zákazníkov.

Vaša U2 drogéria

• Mali tovar ktorý inde nemali

Extra rýchle dodanie

Vaša U2 drogéria

Doručenie na adresu, super komunikácia,

• Spokojnosť !

• Som spokojná

• Komunikácia na bode mrazu

Tovar objednaný, zatial dodaný len čiastočne (1/6) ale za cenu o 100% drahšiu ako v potvrdenej objednávke.

• Príjemná komunikácia

Všetko ok

Vaša U2 drogéria

• Rýchle dodanie, vždy dobre zabalený a zabezpečený tovar, ochotný personál

• rýchlosť vybavenia objednávky
    • dobré ceny