Žiadna komunikácia,tovar objednaný pred týždňom,prišiel 1 email o ďakovaní za objednávku,a zaťiaľ čakám,až mam pochybnosti či zaplatený tovar dôjde.
Doporučujem
- Rýchle vybavenie a dodanie objednávky
- Vše výborně a rychle vyřízeno!
Máte na stránke,že máte make up Max Factor číslo 13 a potom voláte,že ho nemáte.Ďakujeme.
Všetko prebehlo tak ako má byť.
Dobrý deň prajem,
Ďakujeme za Váš nákup a sme radi, že Vaša objednávka bola vybavená k Vašej spokojnosti.
Ku každej objednávke od našich zákazníkov pristupujeme rovnako a snažíme sa tak zabezpečiť maximálnu spokojnosť pre všetkých našich zákazníkov.
Vaša U2 drogéria -
- Mali tovar ktorý inde nemali
Extra rýchle dodanie
Vaša U2 drogéria -
Doručenie na adresu, super komunikácia,
- Spokojnosť !
- Som spokojná
- Komunikácia na bode mrazu
Tovar objednaný, zatial dodaný len čiastočne (1/6) ale za cenu o 100% drahšiu ako v potvrdenej objednávke.
- Príjemná komunikácia
Všetko ok
Vaša U2 drogéria -
- Rýchle dodanie, vždy dobre zabalený a zabezpečený tovar, ochotný personál
- rýchlosť vybavenia objednávky
- dobré ceny