obchod OK ale zasielka sa asi stratila -PACKETA-Príjem zásielky na podacom mieste DEPO, Praha - Štěrboholy, K Hrušovu 292/4.
    6 dni tam stoji...Komunikacia s Packetou cez e-mail...
    Ak by som ho nezaplatil kartou tak by som zmenil sposob dorucenia...

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Vaše objednávka je nyní připravena na cílovém místě.
    Objednávka byla vytvořena a předána dopravci v jeden den.
    Bohužel za dopravce se zaručit nemůžeme

Tým tv-ovladace.sk

Objednal som si ovládač na Samsung TV, ktorý je síce v rámci kvality prevedenia fajn, ale funkčnosť je otrasná. Tlačidlá sú tvrdé a treba ich stláčať veľmi silno, aby zareagoval (ak vôbec zareaguje) Samozrejme je možnosť vrátiť, ale pri cene za poštovné + poštovné do ČR sa mi to ani neoplatí riešiť.

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

mrzí nás, pokud se zbožím nebylo něco v pořádku. U Vaší objednávky neevidujeme žádnou reklamaci a na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.

Tímto bychom Vás chtěli poprosit, abyste nás kontaktoval prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách, reklamací se budeme rádi zabývat.

• Cena
    • Kvalita

Objednal som dva ovládače, prvý po mesiaci stráca funkčnosť. Reaguje len keď pretlačím tlačítka na druhú stranu , a akonahle len vybočím senzorom trošku na bok, ovladač vobec nereaguje. Čiže musite mierit presne na tv aby reagoval. Za tu cenu asi čína alebo čo.

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

Vaše nespokojenost nás mrzí.
    Bohužel u Vaši objednávky neevidujeme žádnou reklamaci.
    Na základě recenze nemůžeme problém posoudit.

Tým tv-ovladace.sk

Ovladac vyzera ako original, ale je lahsi ako original a nefunguje funkcia ovladania hlasom. Nema leskly ale matny povrch, posobi ako lacna napodobnina z ciny. Reakcie do smerov su chybne, casto reaguje na jedno stlacenie ako keby to boli 3 stlacenia naraz.

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

Vaši objednávku jsme prověřovali, ale bohužel u ní neevidujeme žádnou reklamaci.
    Na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.
    Pro reklamaci nás prosím kontaktujte prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.

Tým tv-ovladace.sk

Bol mi dorucený len jeden kus, objednala som dva. Z toho úplne iný typ ovladacu ako som objednala.

Tým tv-ovladace.sk

Objednala som si ovládač značky Panasonic. Bol mi doručený neúplný, bol prakticky nepoužiteľný, keďže chýbala súčiastka. Baterky, ktoré som doň dala vlastne nemohli fungovať kvôli chýbajúcej časti v ovládači. Cena vyššia, preto som si myslela, že príde v poriadku. Mali sme s rodičmi pocit, že je to ln lacná napodobenina z Číny. Obchod neodporúčam. Tovar sme poslali naspäť.

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

Vaše nespokojenost nás velice mrzí.
    Ovladač je zcela kompletní, po vložení baterií, ovladač fungoval.
    Částka, fakturovaná za Vaši objednávku, Vám již byla vrácena na účet.

Tým tv-ovladace.sk

Ovládač vyzerá ako originál, no originál nie je.

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

Vaše nespokojenost nás mrzí, ale ovládání není originál, neuvádíme že by se jednalo o ovládání značky Samsung a cenový rozdíl mezi originálním a Vámi zakoupeným ovládáním je přibližně dvojnásobný.
    Na zboží je samozřejmě standardní záruka, pokud s ním máte jakýkoli problém kontaktujte nás prosím prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách.

Tým tv-ovladace.sk

Na stránke nebolo uvedené, že sa jedná o použité zariadenia. Diaľkové ovládanie nefungovalo s mojím zariadením

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

Vaši objednávku jsme prověřovali a jediný problém byl v tom, že jste se ovládání pro tv snažil použít k ovládání Hi-Fi sytému. Zboží jste následně zaslal zpět na prodejnu a my Vám vrátili fakturovanou částku na účet.

Vašemu negativnímu hodnocení sice nerozumíme, ale pokud budete chtít poradit s výběrem
    tv-ovládání, neváhejte se na nás obrátit.

S přáním hezkého dne
    Tým tv-ovladace.sk

• Made in china, šmejd produkt

Kvalita zodpovedá cene

Na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.
    Pokud máte se zbožím jiný problém než zemi původu, kontaktujte nás prosím prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.

Tým tv-ovladace.sk

Deklarovali tovar skladom a keď som ho objednal tak napísali že nevedia kedy mi ho môžu doručiť.

Reakcia obchodu tv-ovladace.sk

rádi bychom situaci uvedli na pravou míru.
    U každého produktu uvádíme počet kusů na skladu. U Vámi objednaného ovládání byla jasně uvedena dostupnost: Není skladem - na dotaz. Po vytvoření objednávky jste od nás obdržel informaci, že naskladnění ovladače očekáváme za 3 týdny.