Ja som velmi spokojny aj s turbom co som objednal na mercedes a teraz som musel stornovat dalsiu objednavku ale boli velmi korektny! Odporucam kazdemu aj ja v buducnosti budem objednat turbo len a len od nich!!!

• Rýchlosť

Bol som veľmi spokojny

• Ste spoľahlivý

• velmi spokojný s turbom, aj rýchlosťou doručenia.
    • komunikácia žiadna, dva dni som sa tam nevedel dovolať a neodpisovali ani na mail...

• aj napriek zrušeniu objednavky zo strany zakaznika mi predávajuci akceptoval vratenie tovaru

Super jednanie

Tovar nebol v ponuke ale po konzultacii mi bolo nove turbo dorucene vcas a take ake som potreboval

• Už som zháňal turbo asi všade a nikde mi ho nevedeli spraviť ale títo chalani super do dvoch dni som mal turbo doma a funkčné

• Super komunikacia!

Som maximalne spokojny!

• Sú profesionáli

• Kladne hodnotim pristup personalu k objednavke

Oneskorenejšia dodavka objednaneho tovaru

• Ochota riešiť požiadavky zákazníka;

Skvelé prístup k riešeniu objednávky a skvelá komunikácia , vrelo odporúčam

• Ochotný pán na telefóne. Ďakujem

vsetko super

Jeden deň objednané, na druhý deň doručené.Zatial vyzerá byť všetko v poriadku turbo ide.Snáď mu to dlho vydrží co najdlhšie.Spokojnosť a odporúčam ďalej.Jedine co mi neprišlo bol potvrdzovací mail o stave mojej objednavky ci uz bola odoslaná a podobne,ale to je detail. Ďakujem

Turbo som objednal v pondelok,ked ani v piatok doobeda nedorazilo tak som objednavku stornoval...vecer o 18:12 mi prisla sms od kurierskej spolocnosti ze mi bude v pondelok doručene...ok stane sa...akurat ze mi to skomplikovalo cely plan pretoze som bol objednany do servisu ale kedze to trvalo tyzden namiesto 24hodin tak som termin zmeškal...takze este ani neviem funkcnost nakolko cakam na rad v servise...ale aspon bolo dobre zabalene...

• Rychlost vybavenia

• 24 mesiacov zaruka
    • rychle dodanie
    • nizka cena
    • fotky a instrukcie na stranke

Dodali velmi rychlo presne diel pre moje auto, vratane tesneni o ktore som poziadal. Plna kvalita repasovaneho dielu. Dovolat sa mi sice nepodarilo, ale na email reagovali vacsinou do par minut. Plna spokojnost, nakupim tu aj nabuduce.