- Platba vopred
ceska domena a nekominikuje cesky
- Nedostal som čo som objednal ale inú tapetu. Ja som si objednal višne
- Komunikujú obstojne
- Dlhé dodacie lehoty
Keďže tovar stále nedorazil, neviem ani reálne ohodnotiť. Ale určite by som privítal najskôr tovar a potom hodnotenie, nie naopak.
nízka kvalita tovaru !!!!!
- Nekomunikuje v slovenskom jazyku
Tovar poslali Poštovým kurierom v dvoch baleniach a každé mi doviezol v iný deň. Prvé som zaplatil v celej sume objednávky. Doma som zistil že časť objednávky chýba. Na druhý deň priviezol druhú časť a opätovne chcel platbu v tej istej sume ako včera. Čiže duplicitne aj keď na zasielkach boli nálepky 1/2 a2/2.
Budem kontaktovať Slovenskú obchodnú inšpekciu. Toto je nefér a pokus o podvod. -
balik mal davno prist a nie je tu nepisu za kolko dni dojde telefonicky len po polsky zla stranka nie som spokojna
- žiadna
- absolútne neprofesionálne správanie. x mailov a stále tovar nemám, objednávka vystavená, a stále píšete že žiadnu nemáte. KATASTROFA!!!!!!
- Obchod neposlal pozadovany tovar, iba prazdny papier s nalepkou SKLO, co je zavadzajuce , nekorektne a klamstvo. To nie je hodne slova obchod.... To je klamar
- Objednal som si samolepiaca fototapetu, prišla mi ale papierová fototapeta, ktorú treba lepiť lepidlom.
tovar prisiel poskodeny.
Objednala som fototapetu červené ruže ...Na foto boli krasne červene maličké ruže a ja somm dostala skor čierne ako červené a také väčšie ruže sú natom,a aj cena bola dosť vysoka na jedno sklamanie.neviem ako mozu pomýliť čeirnu s červenou.a velku s malým!!!!?????
Tovar prišiel chabo zabalený. Zle zabezpečený proti rozbitiu
Jedna vec je fotka na stránke,ale realita je úplne inde!A ktomu ta cena,hrozne!!!
Objednala som si obraz tulipánov na celom plátne a poslali taký že tulipány boli na 15 cm ostatné bolo prázdne
- ZAMERNE NEINFORMOVANIE O TOVARE
- KUPIL SOM TAPETU NA DVERE , A NIE NA POL DVERI A DVERE MAJU DVE STRANY A ZA TAKU CENU TAM MALI BYT TRI TAPETY A NIE LEN JEDNA NA POLOVICU DVERI. DAKUJEM NIKDY VIAC. AK BUDEM VEDIET ,ZE NIEKTO CHCE KUPIT OD VAS ,TAK HO URCITE ODHOVORIM . VELA STASTIA VO VASOM SUPER PODNIKANI!
Tapeta mi prišla na troch miestach natrhnutá, som sklamaná
Objednany tovar nebol doruceny, aj ked uplynuli dva tyzdne od oznamenia, ze od tulup bol prevzaty na prepravu. Problem je na strane nekompletnosti dodavky, co napriek dvom urgenciam tulup nedoriesil a co je horsie, ani sa neunuval ma informovat, co sa udialo a ci mi vobec tovar bude dodany. V com je problem som sa dozvedela nie od tulup, ale od kurierskej sluzby, ktora bola naopak velmi ochotna.
Obednany tovar nemajú ponúknutá náhrada je nevhodna