• Krásny design zvončeka a aj dobrý výber zvoneni

Reakcia obchodu TUFI.sk

Ďakujeme veľmi pekne za milé hodnotenie! Teší nás, že Vás potešil krásny dizajn zvončeka aj výber zvonení. Veríme, že Vám bude dlho a spoľahlivo slúžiť. Budeme radi, ak nás opäť navštívite na Tufi.sk.

presné objednávanie, včasné odoslanie

Reakcia obchodu TUFI.sk

Ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný/-á s presnosťou objednávky a včasným odoslaním. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Tešíme sa na ďalší nákup na Tufi.sk

• Rýchle doručenie
    • Tovar zodpovedal popisu

Reakcia obchodu TUFI.sk

Ďakujeme veľmi pekne za skvelé hodnotenie a spätnú väzbu! Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s rýchlym doručením aj s tým, že tovar zodpovedal popisu. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na Tufi.sk

Promptné doručenie

Reakcia obchodu TUFI.sk

Ďakujeme pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný/-á s promptným doručením. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu na Tufi.sk

Veľmi dobré

Reakcia obchodu TUFI.sk

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a skvelé hodnotenie! Sme radi, že ste boli s naším rýchlym dodaním spokojní. Veríme, že sa k nám opäť vrátite.

• Rýchlosť vybavenia objednávky

Blesková rýchlosť vybavenia objednávky

• Rychlé doručení
    • Spolehlivost

• Rýchle dodanie

Vyhodu

Tím Tufi

Tovar doručený expresne a v poriadku, dokonca v sviatočný deň!
    Maximálna spokojnosť!

• Flexibilita, rýchlosť

Tím Tufi

• Tovar bol nad moje očakávania.

Tím Tufi

Rychle dodanie, tovar prisiel v poriadku.

• Rýchlosť

Tím Tufi

Veľmi spoľahlivý, potrebovala som tovar dostať v určitom mne vyhovujúcom dátume, napísala som žiadosť do poznámky a moja žiadosť bola do bodky splnená, som veľmi milo prekvapená, že ma kontaktovali telefonicky ak boli nejaké nejasnosti. V dnešnej uponáhľanej dobe veľmi pozoruhodné a nápomocné . Neoceniteľnou súčasťou je vzájomná komunikácia s ľuďmi , žiadne roboty a žiadna umelá inteligencia!
    Fakt super

Reakcia obchodu TUFI.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za krásne slová a dôveru, ktorú ste nám prejavili. Teší nás, že sme Vám mohli vyhovieť a že komunikácia prebehla k Vašej spokojnosti – na osobnom prístupe si u nás dávame naozaj záležať.

Sme radi, že ste ocenili aj našu snahu riešiť veci ľudsky a nie automaticky – pre nás je každý zákazník jedinečný, a preto sa snažíme pristupovať individuálne ku každej požiadavke.

Ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie recenzie – veľmi si to vážime a budeme sa tešiť opäť nabudúce.

• Tovar skladom, rychle dodanie

• dobrá komunikácia