- Krásny design zvončeka a aj dobrý výber zvoneni
Reakcia obchodu TUFI.sk
Ďakujeme veľmi pekne za milé hodnotenie! Teší nás, že Vás potešil krásny dizajn zvončeka aj výber zvonení. Veríme, že Vám bude dlho a spoľahlivo slúžiť. Budeme radi, ak nás opäť navštívite na Tufi.sk.
presné objednávanie, včasné odoslanie
Reakcia obchodu TUFI.sk
Ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný/-á s presnosťou objednávky a včasným odoslaním. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Tešíme sa na ďalší nákup na Tufi.sk
- Tovar zodpovedal popisu
Reakcia obchodu TUFI.sk
Ďakujeme veľmi pekne za skvelé hodnotenie a spätnú väzbu! Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s rýchlym doručením aj s tým, že tovar zodpovedal popisu. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na Tufi.sk
Promptné doručenie
Reakcia obchodu TUFI.sk
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný/-á s promptným doručením. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu na Tufi.sk
Veľmi dobré
Reakcia obchodu TUFI.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a skvelé hodnotenie! Sme radi, že ste boli s naším rýchlym dodaním spokojní. Veríme, že sa k nám opäť vrátite.
- Rýchlosť vybavenia objednávky
Blesková rýchlosť vybavenia objednávky
- Rychlé doručení
- Spolehlivost
Vyhodu
Tím Tufi -
Tovar doručený expresne a v poriadku, dokonca v sviatočný deň!
Maximálna spokojnosť!Reakcia obchodu TUFI.sk
- Flexibilita, rýchlosť
Tím Tufi -
- Tovar bol nad moje očakávania.
Tím Tufi -
Rychle dodanie, tovar prisiel v poriadku.
- Rýchlosť
Tím Tufi -
Veľmi spoľahlivý, potrebovala som tovar dostať v určitom mne vyhovujúcom dátume, napísala som žiadosť do poznámky a moja žiadosť bola do bodky splnená, som veľmi milo prekvapená, že ma kontaktovali telefonicky ak boli nejaké nejasnosti. V dnešnej uponáhľanej dobe veľmi pozoruhodné a nápomocné . Neoceniteľnou súčasťou je vzájomná komunikácia s ľuďmi , žiadne roboty a žiadna umelá inteligencia!
Fakt superReakcia obchodu TUFI.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za krásne slová a dôveru, ktorú ste nám prejavili. Teší nás, že sme Vám mohli vyhovieť a že komunikácia prebehla k Vašej spokojnosti – na osobnom prístupe si u nás dávame naozaj záležať.
Sme radi, že ste ocenili aj našu snahu riešiť veci ľudsky a nie automaticky – pre nás je každý zákazník jedinečný, a preto sa snažíme pristupovať individuálne ku každej požiadavke.
Ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie recenzie – veľmi si to vážime a budeme sa tešiť opäť nabudúce.
- Tovar skladom, rychle dodanie
- dobrá komunikácia