Tovar mi ešte nedorazil. Dúfam, že dorazí, keďže je už zaplatený.
Tovar bol objednaný piatok 18.1., zaplatený pondelok 21.1. prevodom na účet. Dnes je 29.1. a ešte neprišiel do Zasielkovne. Na budúce objednám inde, lebo nemám z toho dobrý pocit.Reakcia obchodu TruChaN
Pani Čuláková, ako sme vám písali v emaily tento model sme v čase objednávky už nemali skladom, nakoľko iný model nechcete vrátime vám peniaze za váš nákup.
s pozdravom -
- Tovar mi neprisiel,ani odpoved na email.Neodporucam.Ziadna komunikacia s kupujucim.
Reakcia obchodu TruChaN
Dobrý deň, objednávky nám prišla 16.01.2019 07:33:04 následne sme vám zaslali akceptačný email 18.01.2019 01:30:13 kde bolo napísané že čakáme na zaplatenie objednávky. Do dnešného dňa sa tak nestalo a preto sme objednávku stornovali.
- Tovar mi bol doručený poškodený, difúzor rozbitý. S tovarom neprišla ani faktúra, nakoľko platbu som zrealizoval vopred cez účet. Na môj mail mi nedošla žiadna odpoveď, kontaktovala som ich telefonicky, žiadala o faktúru, žiadna reakcia. Tovar mám vrátiť na inú adresu ako sídlo firmy na internete, nerozumiem tomu.
Neseriózny obchod
Reakcia obchodu TruChaN
Dobrý deň, difúzer sme žiaľ nepoškodili mi ale prepravca čo nás samozrejme mrzí. Faktúru som vám preposlal a verím že vám prišla.
- Vôbec nereagujú na mailovú komunikáciu . Pokúšal som sa ich kontaktovať dva krát bez úspechu.
Reakcia obchodu TruChaN
Ospravedlňujeme sa, v čase vianoc sme toho mali naozaj veľa a emailom sme veľmi komunikovať nestíhali. Telefóny podľa možností dvíhame preto je lepšie aj keď viac krát ale volať nám. Vaša objednávky bola stornovaná z dôvodu nedostatku tovaru na sklade.
s pozdravom -
- obchod sa neunuva zavolat ze vas tovar neodosle
tovar som nestornoval z dovodu nechcenia alebo ineho dovodu. Garantovali ste 3 dni do dorucenia a ani ste sa len neunuvali zavolat ze to ano neodoslete a tovar ste na sklade mali. Uz u vas istotne nic nezakupim ani Vas nikomu zo znamich neodporucim. Este raz dakujem za profesionalitu.
Reakcia obchodu TruChaN
Ospravedlňujeme sa, v čase Vianoc sme toho mali naozaj veľa a robili sme všetko čo bolo v našich silách. Garanciu do 3 dní sme nemali ale tovar štandardne doručujeme do 3 pracovných dní no počas Vianoc je táto situácia iná.
s pozdravom -
Tovar som objednala pred 9 dnami,ale tovar nedorazil,este nebol ani expedovany,pretoze ho neeviduju ani v zasielkovni.
Totalne nespolahlivy internetovy obchod.
Ponuka nieco nevie dodat a napise vam, ze “tovar pravdepodobne nemame a nevieme dodat”.
Tak bud ho ma alebo nema, v prxi si neviem predstavit stav “nieco pravdepodobne nemat”....... : -)
Necha sa im dari.... -
- Pri objednávke tovaru bolo uvedené že tovar bude doručený do troch dní prvým ale prišiel Že evidujú ,na ďalší deň že objednávku akceptujú na štvrtý deň som volala ako to s objednávkou vyzerá keď mala doraziť do 3 dní Dostala som informáciu že mnou objednaný tovar na sklade nie je že za trochu vyššiu cenu môžem obdržať podobný tovar tovar nakoniec dorazil aj napriek komplikáciám z kuriérskou službou.
- Slabá komunikácia so zákazníkom
Mal to byť vianočný darček. Objednávka vytvorená 14.12.2018. Po štyroch dňoch mi prišla informácia, ohľadom akceptovanej objednávky, žiaľ, obchod nebol schopný objednávku za týždeň ani len odoslať. Keď som sa snažil volať, nikto nedvíhal.
Veľmi pekne vám ďakujem, Truchan !!! -
- Na tovar, ktorý mali podľa stránky na sklade čakám už 11 dní a stále nič ! Som sklamaný !
- Ziadna reakcia, volala som, zlozili mi telefon, tak som zrusila objednavku. Nedoporucujem.
tovar mi do dnesneho dna nedorazil..doteraz sa mi nik neozval..urcite by som vas neodporucal
5. Septembra sme objednávali na dobierku a dnes 16.9. stále nič nemame.
Nafukovačku, ktorú som si objednala som nafúkala sadla som si do nej a v tej chvíli pukla. mám 60 kg. tovar bol nekvalitný a budem ho reklamovať.
- Dlha dodacia doba, obchod nekomunikuje, netrasparentost
- ani tyzden po odoslani penazi tovar neposlali
- ak chcete nakupit rychlo, resp mat tovar kt je udajne skladom do par dni, vyberte si iny obchod
- komunikacia obchodu biedna, sice odpisuju ale neochotne a ak tovar nevedia odoslat ihned po obdrzani platby maju kontaktovat zakaznika a nie ze ich clovek musi nahanat kedy to poslu
mne sa celkovo nepaci dnesny trend obchodov kde sa tvaria ze tovar maju skladom cize clovek caka ze mu pride behom par dni, a vacsinou to ma skladom ich dodavatel cize kym to objednaju u neho a poslu zakaznikovi prejdu aj 2 tyzdne. takto vie kazdy podnikat, mali by uvadzat ze je tovar skladom ale expedovany bude behom napr 10 dni. neviem ci je to pripad aj tohto obchodu ale predpokladam ze hej, kedze dnes to uz byva pomaly pravidlom
Vše zaplaceno a pořád nic.....
Reakcia obchodu TruChaN
Tovar expedujeme do 48hod ak vám nič neprišlo prosíme Vás o kontaktovanie nášho obchodu na [email protected]
Jak mohu hodnotit nĕco co nemám. To se chcete zákazníky naštvať?