Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- kvalita za rozumnú cenu!
- seriózny prístup
- dlhšie dodanie tovaru
Spokojnosť, kvalitný tovar za prijateľnú cenu, serióznosť obchodu a príjemná komunikácia, odporúčam!
- Tovar bol doruceny rychlo.
- n
- žiadna komunikácia
Znova pridávam negatívnu recenziu na tento obchod TRUCHAN. Ako mi odpovedali zaslali mi faktúru na tovar, rozbitý difúzer, ktorý mi došiel 23,12,2018, faktúra došla dnes 30.1.2019. Medzitým som tovar vrátila, žiadna spätná väzba, telefón nedvíhajú, na mail žiadna odpoveď. Dovolím si trvdiť, že poškodený difúzor, nebola chyba prepravcu, ale dodávateľa, nakoľko sa jednalo o krehký tovar, nebol v ochrannom balení, len ledabolo zabalený v tvrdom papieri o čom mám samozrejme fotodokumentáciu. Keď som na ich ignoráciu reagovala, že dám podnet na SOI, tak to bola jediná ich odpoveď, že sa nemám vyhrážať. Cez internet som si objednala veľmi veľa tovaru, ale s takýmto prístupom som sa ešte nestretla.
Reakcia obchodu TruChaN
Dobrý deň pani Perunová, v žiadnom prípade sme vás neignorovali alebo teda o tom neviem nakoľko sme spolu komunikovali a nadiktoval som vám adresu pre vrátenie tovaru na reklamáciu, potom sme mali dovolenku a hneď po nej sme spolu znova komunikovali. Bez tovaru reklamáciu alebo vrátenie peňazí nie je možné riešiť. Na tovar sme čakali ale neprišiel. Ak by ste nám ho hneď poslala mala by ste nový tovar pravdepodobne ešte v roku 2018. Faktúra vám bola vygenerovaná hneď po objednaní no z neznámych dôvodov Vám neprišla tak som vám ju poslal znova 30.1.19 a som rád že už ju máte. Poškodenie tovaru si spoločnosť GLS uznala. Vaša zásielka nebola jediná nami odosielaná a je mi naozaj ľúto že práve vaša sa poškodila.
Celá táto situácia nás mrzí a určite vám vyjdeme v ústrety.
PS: Ďakujeme že ste nám negatívne hodnotenie dala už dva krát. -
Tovar mi ešte nedorazil. Dúfam, že dorazí, keďže je už zaplatený.
Tovar bol objednaný piatok 18.1., zaplatený pondelok 21.1. prevodom na účet. Dnes je 29.1. a ešte neprišiel do Zasielkovne. Na budúce objednám inde, lebo nemám z toho dobrý pocit.Reakcia obchodu TruChaN
Pani Čuláková, ako sme vám písali v emaily tento model sme v čase objednávky už nemali skladom, nakoľko iný model nechcete vrátime vám peniaze za váš nákup.
s pozdravom -
- Tovar mi neprisiel,ani odpoved na email.Neodporucam.Ziadna komunikacia s kupujucim.
Reakcia obchodu TruChaN
Dobrý deň, objednávky nám prišla 16.01.2019 07:33:04 následne sme vám zaslali akceptačný email 18.01.2019 01:30:13 kde bolo napísané že čakáme na zaplatenie objednávky. Do dnešného dňa sa tak nestalo a preto sme objednávku stornovali.
- Gls kuriér maximálna nespokojnosť
Spokojná s tovarom , avšak mohol byt k nemu podrobnejší príbalový leták , nielen k tovaru ale aj k produktom , ktoré do difuzera idu .
- Tovar mi bol doručený poškodený, difúzor rozbitý. S tovarom neprišla ani faktúra, nakoľko platbu som zrealizoval vopred cez účet. Na môj mail mi nedošla žiadna odpoveď, kontaktovala som ich telefonicky, žiadala o faktúru, žiadna reakcia. Tovar mám vrátiť na inú adresu ako sídlo firmy na internete, nerozumiem tomu.
Neseriózny obchod
Reakcia obchodu TruChaN
Dobrý deň, difúzer sme žiaľ nepoškodili mi ale prepravca čo nás samozrejme mrzí. Faktúru som vám preposlal a verím že vám prišla.
Celkova spokojnost ,aroma difuzer je pekny a funkcny ,odporucam
- Vôbec nereagujú na mailovú komunikáciu . Pokúšal som sa ich kontaktovať dva krát bez úspechu.
Reakcia obchodu TruChaN
Ospravedlňujeme sa, v čase vianoc sme toho mali naozaj veľa a emailom sme veľmi komunikovať nestíhali. Telefóny podľa možností dvíhame preto je lepšie aj keď viac krát ale volať nám. Vaša objednávky bola stornovaná z dôvodu nedostatku tovaru na sklade.
s pozdravom -
- obratom dodaný kvalitný tovar
- obchod sa neunuva zavolat ze vas tovar neodosle
tovar som nestornoval z dovodu nechcenia alebo ineho dovodu. Garantovali ste 3 dni do dorucenia a ani ste sa len neunuvali zavolat ze to ano neodoslete a tovar ste na sklade mali. Uz u vas istotne nic nezakupim ani Vas nikomu zo znamich neodporucim. Este raz dakujem za profesionalitu.
Reakcia obchodu TruChaN
Ospravedlňujeme sa, v čase Vianoc sme toho mali naozaj veľa a robili sme všetko čo bolo v našich silách. Garanciu do 3 dní sme nemali ale tovar štandardne doručujeme do 3 pracovných dní no počas Vianoc je táto situácia iná.
s pozdravom -
- Jedine minus je ze pri objednavke mal byt k difizeru aj vonny olej ako darcek. Ziadny mi vsak neprisiel. Inak pekna kvalita vyrobku. Spokojnost
Tovar som objednala pred 9 dnami,ale tovar nedorazil,este nebol ani expedovany,pretoze ho neeviduju ani v zasielkovni.
Totalne nespolahlivy internetovy obchod.
Ponuka nieco nevie dodat a napise vam, ze “tovar pravdepodobne nemame a nevieme dodat”.
Tak bud ho ma alebo nema, v prxi si neviem predstavit stav “nieco pravdepodobne nemat”....... : -)
Necha sa im dari.... -
- Pri objednávke tovaru bolo uvedené že tovar bude doručený do troch dní prvým ale prišiel Že evidujú ,na ďalší deň že objednávku akceptujú na štvrtý deň som volala ako to s objednávkou vyzerá keď mala doraziť do 3 dní Dostala som informáciu že mnou objednaný tovar na sklade nie je že za trochu vyššiu cenu môžem obdržať podobný tovar tovar nakoniec dorazil aj napriek komplikáciám z kuriérskou službou.
- Slabá komunikácia so zákazníkom
Mal to byť vianočný darček. Objednávka vytvorená 14.12.2018. Po štyroch dňoch mi prišla informácia, ohľadom akceptovanej objednávky, žiaľ, obchod nebol schopný objednávku za týždeň ani len odoslať. Keď som sa snažil volať, nikto nedvíhal.
Veľmi pekne vám ďakujem, Truchan !!! -
- Na tovar, ktorý mali podľa stránky na sklade čakám už 11 dní a stále nič ! Som sklamaný !
Vsetko bez problemov
Neviem zatial objektivne posudit, ani potvrdit, ci obchod odporucit alebo neodporucit. Zatial som tovar neobdrzala, chcem vsak verit, ze dôvodom je vacsi napor, nie neserioznost obchodu. Zatial trpezlivo cakam:-), hoci uz ubehlo nie malo dni od objednania tovaru.
Reakcia obchodu TruChaN
Dobrý deň pani Šuryová, doba dodania sa naozaj neštandardne v tom čase predĺžila ale sme radi že po vzájomnej komunikácií sme Vám tovar dodali a veríme že ste s ním aj s nami nakoniec spokojná :-)
s pozdravom