- časté ospravedlňovanie, no pri ich zákazníkoch časté
- nulová komunikácia s predajcom
- pokiaľ by som ja nenapísala email predajcovi ani by sa neozval, že tovar nedodá do 10 dní ako bolo napísané
- tovar objednávaný s predstihom 3 týždne, nedodaný vôbec
- po zrušení objednávky dlho trvá kým vrátia peniaze ak vôbec, ak nie riešené ďalej, ale s následkami
Odporúčam na tejto stránke NEKUPOVAŤ!!!
Škoda, že som tieto recenzie nevidela skôr! -
- žiadne
- komunikácia
- dodanie tovaru
Komunikácia so zákazníkom nula bodov, dodanie tovaru stále len sľubované, neboli schopný dodržať termín, ktorý si sami určili, a ktorý mi ešte potvrdili, že mi v ten deň tovar už zaručene príde. Najhorší obchod aký je.
- raz mi odpisali na mail :)
- - maju vystaveny tovar, ktory nemaju
- - nekomunikuju
- - zavadzaju
- - ak uz sa pre nich rozhodnete (pravdepodobne ste S/M positive), rozhodne neposielajte peniaze dopredu!!!!
- - kladne hodnotenia tu maju len od ludi, ktori asi maju blizko k majitelom :D
vyhnut sa oklukou, mozno som mal proste smolu, ale aj podla ostatnych recenzii to tak nevyzera
- velke sklamanie nemam ani peniaze ani tovar nikdy viac
neodporucam tento obchod
- Nic
- Již měsíc čekám na své zaplacené zboží
- Slíbené, objednané a zaplacené zboží nemají, což mi bylo sděleno až po urgenci!
- Po dohodě na náhradním řešení před cca 14 dny jsem zboží stále neobdržela a obchod přestal absolutně komunikovat!
Naprosto nedoporučuji tento obchod kde zákazník je zřejmě obtížný póvl!
- este to nevzdali
- maju odvahu zdvihat telefon
- ziadna komunikacia so zakaznikom.
- Doba dodania tovaru 2-10 dni je for
- Hrozny obchod neprijemna skusenost.
ziadna komunikacia so zakaznikom. 2x som im volal, aby mi poslali potvrdzovacii email.
Doba dodania tovaru 2-10 dni.To tam maju asi len zo srandy. Nejak sa tym nezatazuju.
Hrozny obchod neprijemna skusenost. !! Neodporucam -
- Absolútne neprofesionálny obchod,na tovar som čakal 10 dní,a to ani neprišla cela objednávka.Nikdy nič neobjednávajte s tohto webu,ani keby hrozila 3.svetová.
***
- Ďalší slovenský predajca čo stojí za nič. Dodanie tovaru do 10 dní? Už ubehlo 20 dní a tovar stále ešte ani neposlali... a to som s nimi už volal 3 razy a stále len sľubovali... už mal pôvodne čo mi cez telefón sľúbili prísť pred dvoma týždňami... jednoducho samé osery... neodporúčam si kupovať nič !!!
- ceny
- na stranke ponukaju tovar,ktory nevedia zohnat
- komunikacia
zakaznici,ktori ich zivia su im uplne ukradnuti..neracilo sa im ani len mi napisat mail,ze nemaju tovar.az ked som im napisala ja,odpisali mi,ze maju len cast objednavky na sklade.vybrala som si teda nieco ine a zasa dlhe dni cakania.musela som tam volat a az vtedy som sa konecne dozvedela,ze nevedia zohnat ani to.hlavne,ze ponukaju milion veci.naco to tam vobec maju,ked to nevedia zabezpecit? je to moja najhorsia skusenost s e-shopmi vobec
asi najhorsia skusenost za dost dlhu dobu, stornovali mi tri po sebe uskutocnene objednavky, s tretou ma natahovali tri tyzdne s tym, ze mi tovar uz posielaju, napokon sa vsak neudialo nic, inak ako s platbou na dobierku by som sa tam nepokusal objednavat nic
- -super ceny
- -výborná komunikácia
- -rýchle dodanie
- -kvalitný tovar
V prvom rade by som chcela vyzdvihnúť výborné ceny kvalitných športových vecí rôznych značiek.
Keď som si nebola niečím istá zavolala som na infolinku a ihneď mi vedeli poradiť.
Po zaslaní objednávky, okamžité potvrdenie o prijatí, hneď na druhý deň prišiel mail o odoslaní tovaru a na tretí deň mi bol tovar doručený.
Nízka cena poštovného.
Celková spokojnosť :) -
- ja som si kupil kapitansku pasku Man Utd a velmi sa mi paci som snov spokojní a obchod Trops je víborni obchod
Je velmi lacni.Moje skuse nosti s timto obchodom su viborne.Ja by som ostatním tento obchod odporucil
- No tvrdia ze dodaju tovar do48 h a pravda je ina bohužial slovensko naše krasne
oničom