Rýchly, spoľahlivý.

Objednávam už viac rokov a vždy bolo všetko v poriadku. Dodanie, veľkosť, kvalita.

• Rýchle dodanie
    • Kvalitný tovar

Nemám nič čo by mi vadilo

Ja osobne už pár rokov nakupujem plavky Triola, som veľmi spokojná s kvalitou a predovšetkým so širokou ponukou veľkostí. Nedávno som si objednala aj podprsenky, pretože veľkosť, ktorú nosím - 65H ponúka máloktorá spoločnosť. Je potrebné zistiť, aký strih je pre koho vhodný, preto mi veľmi vyhovuje možnosť objednania tovaru do predajne a možnosti reálne si vziať len vyhovujúce kusy bez nutnosti vracania tovaru poštou alebo kuriérom.

• ústretovosť a ochota pani predavačky poradiť

už som nakupovala v e shope a bola som spokojná, ale teraz skoro mesiac čakám na doručenie

• Objednala som si dva rôzne župany, aby som sa rozhodla, ktorý chcem az po tom, keď ich uvidím a vyskúšam. Pani v predajni v OC Saratov je veľmi ochotná. Vybrala som si jeden, sruhý som vrátila. Spokojnosť.

Žiadne

Veĺmi spĺahlivý obchod, bezproblémová komunikácia aj doručenie

• viac nákupov a všetky prebehli perfektne, tovar doručený rýchlo a v poriadku
    • nič
    • nakupovanie s istotou

• majú veľkosti J, K a viac

• Tovar je možné objednať cez eshop a vyskúšať na niektorej z predajni kde vám milé pani predavačky ochotne poradia

• Možnosť skúšať na predajni

• kvalitný tovar
    • pestrý výber

objednávam už roky od Trioly a vždy som veľmi spokojná, veľmi ma teší aj pobočka v Bratislave na odskúšanie resp. priamo pozretie tovaru ako vyzerá v skutočnosti

• osobné doručenie

Výhoda obchodu: rýchle doručenie;
    Nevýhoda obchodu: veľmi som sklamaná, že maximálny obvod pod prsiami je iba na dolnej úrovni garantovaného intervalu rozmerov uvádzaných v tabuľke výrobcu, čo predstavuje stratu 4 cm na obvode !!!

Veľmi ochotná pani predavačka, výrobky nevnucuje, ale rada poradí a pomôže. Dobrý výber a kvalitné výrobky. Nevýhoda je lokalita na konci mesta.

Som maximálne spokojná. Triola má jednoduchý, zrozumiteľný a prehľadný e-shop. Ľahko si nájdem to, čo potrebujem, t.j. konkrétmu veľkosť.

• krátka doba na prevzatie tovaru v predajni pri osobnom odbere

• ochotne predavacky, milé

• Veľký výber kvalitného spodného prádla, aj veľkých veľkostí.
    • Cenovo dostupné, veľmi kvalitne spracované spodné prádlo.