Rýchly, spoľahlivý.
Objednávam už viac rokov a vždy bolo všetko v poriadku. Dodanie, veľkosť, kvalita.
- Kvalitný tovar
Nemám nič čo by mi vadilo
Ja osobne už pár rokov nakupujem plavky Triola, som veľmi spokojná s kvalitou a predovšetkým so širokou ponukou veľkostí. Nedávno som si objednala aj podprsenky, pretože veľkosť, ktorú nosím - 65H ponúka máloktorá spoločnosť. Je potrebné zistiť, aký strih je pre koho vhodný, preto mi veľmi vyhovuje možnosť objednania tovaru do predajne a možnosti reálne si vziať len vyhovujúce kusy bez nutnosti vracania tovaru poštou alebo kuriérom.
- ústretovosť a ochota pani predavačky poradiť
už som nakupovala v e shope a bola som spokojná, ale teraz skoro mesiac čakám na doručenie
- Objednala som si dva rôzne župany, aby som sa rozhodla, ktorý chcem az po tom, keď ich uvidím a vyskúšam. Pani v predajni v OC Saratov je veľmi ochotná. Vybrala som si jeden, sruhý som vrátila. Spokojnosť.
Žiadne
Veĺmi spĺahlivý obchod, bezproblémová komunikácia aj doručenie
- viac nákupov a všetky prebehli perfektne, tovar doručený rýchlo a v poriadku
- nakupovanie s istotou
- majú veľkosti J, K a viac
- Tovar je možné objednať cez eshop a vyskúšať na niektorej z predajni kde vám milé pani predavačky ochotne poradia
- Možnosť skúšať na predajni
- kvalitný tovar
- pestrý výber
objednávam už roky od Trioly a vždy som veľmi spokojná, veľmi ma teší aj pobočka v Bratislave na odskúšanie resp. priamo pozretie tovaru ako vyzerá v skutočnosti
- osobné doručenie
Výhoda obchodu: rýchle doručenie;
Nevýhoda obchodu: veľmi som sklamaná, že maximálny obvod pod prsiami je iba na dolnej úrovni garantovaného intervalu rozmerov uvádzaných v tabuľke výrobcu, čo predstavuje stratu 4 cm na obvode !!! -
Veľmi ochotná pani predavačka, výrobky nevnucuje, ale rada poradí a pomôže. Dobrý výber a kvalitné výrobky. Nevýhoda je lokalita na konci mesta.
Som maximálne spokojná. Triola má jednoduchý, zrozumiteľný a prehľadný e-shop. Ľahko si nájdem to, čo potrebujem, t.j. konkrétmu veľkosť.
- krátka doba na prevzatie tovaru v predajni pri osobnom odbere
- ochotne predavacky, milé
- Veľký výber kvalitného spodného prádla, aj veľkých veľkostí.
- Cenovo dostupné, veľmi kvalitne spracované spodné prádlo.