Zatial nič neprislo.

Reakcia obchodu trickoshop

objednali ste si mikinu s vlastnou potlačou. Po telefonickej komunikácii, sme Vám návrh poslali na Váš e-mail už pred štyrmi dňami a do dnešného dňa ste nám neodpovedali. Neviem kde sa stala chyba, ale mrzí nás to.
    S pozdravom pekný deň Sýkora

• Po telefóne mi tvrdili, že mi príde tovar do termínu ako som potreboval, no v skutočnosti prišiel neskor

Reakcia obchodu trickoshop

Dobrý deň, neviem prečo píšete nepravdu. Tovar ste si objednali 2.10.2018 o 13,36 hod a v ten istý deň sme Vám ho poslali. Zásielka Vám bola doručená na druhý deň 3.10.2018 o 13,05 hod. Možno ste si nás zamenili z iným eshopom alebo potom nechápeme prečo zavádzate.

S pozdravom Sýkora Ladislav majiteľ obchodu

Zle zadaná adresa na balíku. V objednávke to je ok. Volala pracovníčka z pošty a následne stále nebol doručený...

Reakcia obchodu trickoshop

veľmi nás mrzí čo sa stalo, asi to bol preklep pri podávaní EPH. Informovali ste nás, že balík už máte, to sme radi. Ešte raz sa veľmi úprimne ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu.
    S pozdravom Sýkora trickoshop.sk

• trička šmejdy , za cenu značky to je drzost vy nám posielate tričko ktoré stojí 2,€ a chcete ho predat za 14,€ čo sa Vám aj podarilo, no najradšej by som od Vás tie peniaze zobral naspäť ale kašlem na to ste podvodníci, poslali stemi tričko v hodnote možno aj 2,€ no je to strašné Paradi

Reakcia obchodu trickoshop

Dobrý deň, keď už, tak tričko stálo 9,99 a nie 14,- Za 14,- eur ani tričká v našej ponuke nemáme.
    Ak sa Vám tričko nepáči, môžete ho zaslať späť a vrátime Vám peniaze aj s poštovným. S pozdravom Sýkora