• Tretí týždeň čakám na tovar , doteraz nedorazil. Hlavne, že bolo treba hneď zaplatiť. Ak nedorazi do týždňa, obchod nahlásim, ako nespoľahlivý.

• Ponuka nesúhlasí s realitou. Ponúkajú sa produkty, ktoré nie sú dostupné.

Ponúkajú sa produkty, ktoré nie sú dostupné. To že ich nemajú, zistíte až po objednaní a uhradení platby. Zbytočná strata času bez očakávaného výsledku.

Reakcia obchodu Trenujeme.sk

Mrzí nás to, ale objednali ste si produkt, kde písalo Externý sklad a dostupnosť na externom sklade nevieme garantovať, ak ide o posledné kúsky.

• Aj napriek tomu, ze mi objednavka bola potvrdena, mi na druhy den zaslali mail, ze objednavku rusia. Tato situacia sa stala opakovane, viac-krat tu nenakupim.

Reakcia obchodu Trenujeme.sk

Mrzí nás to, išlo o akciový tovar, posledný kus, kde naozaj nebolo možné zabezpečiť jeho doskladnenie a tesne pred tým sa predal na predajni. Za túto skúsenosť sa ospravedlňujeme, ale nemáme vždy pri posledných kúskoch vo výpredaji možnosť zabrániť tým to situáciam.

Už je to 6 dní ako mi dopravná spoločnosť doručila mail odoručení zásielky, ale zasielka ešte nedorazila. Dal som to na vedomie obchodu a ten mi preposlal mail ktorý mi už raz poslali, že tovar odovzdali dopravnej spoločnosti.

Reakcia obchodu Trenujeme.sk

Mrzí nás, že ste sa s doručovacou spoločnosťou nevedeli spojiť, ale priamo kuriérske služby nevieme 100 % ovplyvniť a táto skutočnosť nás mrzí. Viete sa obrátiť na danú spoločnosť a tento problém nahlásiť, aby došlo k zlepšeniu daných služieb. Pekný deň.

priekupnici,nemaju tovar

Reakcia obchodu Trenujeme.sk

Mrzí nás to, ale ak je tovar na objednávku alebo preverenie tak áno berieme to zo skladu dodávateľa.

Veľký nedostatok je v tom že ak chcete vrátiť tovar z nejakého dôvodu musíte to poslať späť kuriérom alebo poštou za čo sa platí, bežne e-shopy majú v takom prípade ID kod tovaru ktorý sa vráti bez poplatku a netreba vypisovať nič nakoľko všetko je v tom ID kode uvedené.Kedže som to bral na dobierku a nesedela mi veľkosť tak som to vrátil a objednal som si menšie číslo takže druhýkrát som zaplatil za tovar a peniaze z vráteného tovaru som stále nedostal pretože to posielajú vraj do 14 dní. Ak by som čakal 14 dní za vrátením platby a potom to znovu objednával môže sa stať že uvedený tovar už nebude skladom alebo že nebude požadovaná veľkosť takže si nepomôžem. Rozumel by som tomu ak by som ten tovar vrátil úplne a nič už neobjednával, ale ked si ho chcem iba vymeniť za inú veľkosť a objednať ten istý druh nerozumiem prečo tú platbu nemôžu vrátiť hned pretože pri dobierke som ho už zaplatil druhýkrát.Reklama beží, tovar sa ponúka, len to nefunguje. Asi tak

Reakcia obchodu Trenujeme.sk

Dobrý deň, peniaze posielame pri vrátení tovaru bez udania dôvodu po obdržaní tovar, skontrolovaní či prišiel v 100 % stave. Skôr to nevieme z objektívnych príčin spraviť. Službu vrátenia zadarmo vzhľadom na poskytovanú dopravu zadarmo nemáme, teda áno je to na zákazníkovi ako nám to pošle. Veríme, že raz budeme vedieť poskytnúť aj túto službu, ale momentálne to nevieme.

vobec ziadna komunikacia,ani po telefone ani mailom...

Reakcia obchodu Trenujeme.sk

Vašu objednávku sme vybavili a tovar z externého skladu doručili. Mrzí nás, ak vám naše automatizované e-maily padli do spamu. Veríme, že ešte opäť nakúpite. Pekný deň.

Keď raz prejde objednávkovym formulárom zľava a prešla cela objednávka,tak druhy deň volať zákazníkovi že máte zle nastavený softvér a zrovna na bicykel ktorý objednávate zľava nie je, je take slovenské

Reakcia obchodu Trenujeme.sk

Mrzí nás vaša skúsenosť. Veľkosť, ktorú ste si objednali bola na objednávku s dodaním v mesiacoch. Zľava ak je možná, tak platí na vybrané modely skladom.