- Chtěli,abych si připravil eura
Aniž by si ověřili odkud nakupuji,napsali mi ať si připravim hotovost v eurech.Jako blbec jsem je nakoupil,aby mi pak dopravce řekl že nikoliv a jen v korunách.Zbytečně jsem koupil eura.
- Obchod ponúka tovar ktorý nedokáže zabespečiť pre zákazníka.
Lákajú zákazníkov na neexistujúci tovar . Produkt majú na stále na stránke aj keď ho už nevedia zabespečiť. Neurobili žiadne zmeny - opatrenia !
- Možnosť zakúpiť poukážku je super.
Veľmi ma sklamalo, že po výbere doručenia kuriérskou službou v cene 4,0 €, bola napriek tomu použitá Slovenská pošta za cenu 0,8 €. Keďže som to dal doručiť do sídla firmy a sídli tu viacero subjektov, podľa môjho mena ma tu poštárka nemala šancu nájsť. Práve preto som volil kuriéra, takto z toho vznikli zbytočné komplikácie, dosť neseriózne :-(.
Objednavku bolo mozne online objednat na predajnu ktoru uz maju zrusenu a navyse tovar bol davno vypredany
Objednany tovar nakoniec nebol k dispozicii, len info z obchodu som dostala po viac ako tyzdni, ze mi objednavku rusia
- Neodporúčam osobný odber, nedodržiavajú hygienické opatrenia.
Obchod nedodržiava hygienické opatrenia pri osobnom odbere.
Predavačka sa pobybovala po predajni bez prekrytia horných dýchacích ciest. Respirátor si nenasadili ani po upozornení , správala sa arogantne a pohybovala sa naďalej v blízkosti zákazníka. -
- kupované produkty boli za prijatelnú cenu voči konkurencii. Preto som si objednal od nich.
1) Komunikácia s obchodm bola cez chat nedokončená keď som sa pýtal na správnosť náhľadového obrázku s daným produktom.
2) Následné odoslaný bol produkt podľa čísla s vysvetlením, "že som si myslela keď sedí art. číslo, tak je to v poriadku". V poznámke objednávky som uvádzal, že nesedí farebné prevedenie okuliarí na obrázku ako sú vedené okuliare na internete pod tým istým číslom
3) Po reklamovaní , že som obdržal nechcenú farbu, znela odpoveď že som dostal čo som si objednal. A bolo pomerne namáhavé presvedčiť vedúceho prevádzky, že mali chybu na stránke a nemali zmenený náhľadový obrázok k danému produkty, keďže prešli okuliare "faceliftom". Ale po pár telefonátoch a poslaní reálnej fotografie doručených okuliarí, sa to podarilo.
4) žiadal som objednanie kuriéra, aby som neznášal náklady na vrátenie produktu. Zatiaľ bez akcie.. uvidím ako sa postavia k sľubu... -
predavaju kvalitne znacky a asi sa aj vyznaju v tom co predavaju ale potom uz ci nevedia alebo nechcu sa spravat tak aby zakaznikovi vysli aspon trochu v ustrety alebo pomohli , boli slusni a napomocni to uz neviem
- Dodanie tovaru 12 dni
Komunikácia nulová spoľahlivosť neznámy pojem zavádzanie zákazníka na dennom poriadku
Neaktualna stranka eshopu, velkosti.
Najprv urobila chybu zasielkovna a potom aj Trekland mi poslal zásielku na dobierku napriek tomu že bola zaplatená kartou.
Bolo mi oznámené, že tovar už nemajú, že si môžem vybrať iný a oznámiť im na email. Rozprával som s pani aj telefonicky, že nech jej pošlem emailom, čo sme si vybrali
Poslal som, potom som čakal asi 2-3 dni, potom som ešte písal na mail čo teda je s mojou objednávkou, žiadna reakcia, tak som objednal inde a o dva dni som už mal vak bez problémov doma. Takže obchod hodnotím negatívne. Išlo o darček k vianociam pre dcéru. -
Tovar bol na internetovej ponuke a po prijati objednavky mne bol druhy den doruceny mail, ze tovar nie je na sklade
- dodaný chybný tovar
- Na stránke ponúkajú tovar ktorý nemajú na sklade
Cez stránku som si objednala tovar, ktorý som hneď aj zaplatila kartou. Po pár dňoch ma informovali, že moj tovar už nemajú na sklade a že už ho ani nebudú mať a moju objednávku teda zrušili s tým, že mi peniaze pošlú naspäť. Prešli skoro dva týždne a peniaze mi stále nevrátili a keď som im zavolala a oboznámila ich s týmto nedorozumením povedali mi že to skúsia napraviť. Prešlo ďalších 5 dní sumu mi zatial nevrátili. Dúfam že to čím skôr napravia.
Po maily o spracovaní objednávky neprišiel žiaden mail o ďalších informáciách ohľadom prepravy. Kuriér nedostal moje tel. číslo a tak sa mu opakovane nedarilo doručiť balík.
- uplne iny tovar posielali a ovela lacnejsi.pisala som im email aj sme rozpravali a slubili ze vratia mi peniaze.Este stale cakam na to.
- ani nebol dobre zabaleny tovar,bez obalu len tak hodili do krabice.
- Viackrat som musela pisat aby mi uz posielali tovar
Tovar, ktory som si objednaval cez eshop vypadal inak na internete ako v realite. Co by sa samozrejme nemalo stavat, ale moze sa stat. Kupujuci ma narok to do 14 dni vratit. S centralou v BA som si to vykomunikoval, ospravedlnili sa mi a odporucili mi prevziat si peniaze na pobocke v ZA, kde som si tovar prevzal. Po kratkej debate so zodpovednym zamestnancom sme celu vec uzavreli, avsak toto riesenie sa nepozdavalo pani predavacke pobocky, ktora nasu debatu sledovala a bezdovodne zacala riesit opatovne tuto vec, navzdory tomu, ze peniaze mi prave boli vyplacane. Jej spravanie bolo arogantne a voci zakaznikovi absolutne nevhodne. Uz prvy krat pri preberani prejavila svoju netaktnost, ked po zaplateni a vrevzati tovaru si bez opytania zacala skusat moje rukavice. Na to sa da samozrejme povzniest, no po dalsej konfrontacii s touto pani som presvedceny, ze jej spravanie voci zakaznikom Treklandu je nevhodne a neprimerane a skodi menu vasho obchodu.Keby som nemal tento zazitok, isto by ste si vysluzili pozitivnu spatnu vazbu za promtne vybavenie celej zalezitosti. No bohuzial jeden clovek dokaze pokazit celkovy dobry dojem...