• Tovar prišiel - ale poškodený, chýbali pružinky. Informovala som obchod hneď pri prijímaní, povedali- že mám riešiť s prepravnou spoločnosťou.

tovar dodnes nedodali...

Objednala som si trampolinu 305 cm a nosnost 180 kg. Volali, ze danu znacku nemaju, ale maju inu s tymi istymi parametrami v inej farbe, vyrabanu v tej istej tovarni. Trampolina prisla s hrdzavym rebrikom a nosnost podla navodu bola do 115 kg. Musim povedat, ze sklamanie velke. Podla recenzii som cakala bezpeoblemovy obchod. Ziadam vratenie penazi.

Tovar stále nedorazil

• Pri svojej objednávke som neprišiel na žiadnu výhodu tohto obchodu.
    • Pri objednávke v piatok a potvrdení platby bankovým prevodom, som sa nedočkal zo strany obchodu k výzve na zaplatenie do utorka večera a aj to som musel kontaktovať obchod telefonicky v utorok dopoludnia.

• Pri produkte uvádzajú doprava zdarma, ale po vložení do košíka je pridaná cena za dopravu.

Tovar mi nebol doruceny ani 12 dni po objednani

• Kvalita tovaru-ochrannú sieť sme reklamovali z dôvodu chýbajúcich upínacích pások

Nakup rozhodne NEODPORUCAM!

• Do dnešného dňa t.j.26.7.2016 som nedostal faktúru resp.žiadny daň.doklad na zčtovanie(3xsom rkelamoval a zatial nič)

Zle

• Do dnesneho dna mi neposlali faktyru na meili absolutne neidpovedaju

• Veľká nespokojnosť!! Tovar som objednala 15.3.2016, až dnes 2.4. som sa k nemu dostala. Zvolila som osobný odber v Čadci ako je uvedené na stránke obchodu, na druhý deň mi telefonovali, že sa ozvú cez víkend, kedy bude možné si trampolínu vyzdvihnúť. Neozvali sa. Ďalší víkend mi volali, že 20 minút idú cez Cadcu a môžem si prísť tovar zobrať. Boli sme odcestovaní a keďže nás neupozornili vopred, nedalo sa nám prísť. Na ďalší víkend som trvala na tom, aby nám dopredu oznámili čas a miesto stretnutia, poslali nám číslo na pána, ktorý nám mal trampolínu doviezť. Po niekoľkých neúspešných telefonátoch sa nám podarilo s ním spojiť, dohodnuté stretnutie o 18:00 v Cadci. Čakáme, čakáme na dohodnutom mieste, nikde nikto. Podotýkam, že vodič mal na nás číslo. Keď sme voli, až vtedy nám povedal, že bude mať minimálne hodinu meškanie, takže sme sa vrátili domov a prišli zas o hodinu( a to nebývame zas tak blízko). Nakoniec prebehlo vyzdvihnutie a otvorenie krabice, kde nás čakalo ďalšie nemilé prekvapenie- poslali nám iný model, ako sme si objednali!!! (iný vzor)

Neodporúčam!!!Aspoň určite nie osobný odber a aj tak nemáte záruku, že vám pošlú, čo ste chceli...

• FA nám ešte stále nebola dodaná ale platba z našej strany bola už 21.5 2015.
    • 3x to bolo urgovaná a stále nie je prevedená náprava.
    • Ste málo pružný.

Málo pružný

• Veľmi dlhé čakanie na tovar