• Poslali mi iný kus. Musel som ho prerábať, píliť a vŕtať do neho aby pasoval.

Po týždni tovar nedorazil, žiadne info, ani odpoveď na mail

Chytanie a Zavadzanie zakaznika: Ponozky, ktore mali byt ako bonus, neboli vobec dorucene! Tovar kurierom nedoruceny, zevraj zle tel. cislo (pritom som udal pre istotu dve tel. cisla, stacilo skusit volat) Tovar som si musel osobne prevziat od kuriera na jeho adrese.

• rýchle doručenie
    • nekvalitný tovar

Na stránke ukazuje ,že objednaný tovar majú,následne mi objednávku zrušili bez udania dôvodu.

Trampolínu samotnú nevieme ohodnotiť, k nej sme sa cez nekorektné jednanie ľudí, ktorí stoja za obchodom v tejto firme ani nedostali. Objednávku som zrušila. Obchod vysoko neodporúčam.

Dlhá dodacia doba. Stále čakám a nič mi neprišlo.

• Doručenie tovaru bolo OK.

Zakúpený náhradný kryt nie je kvalitný ako originálny kryt. Lepiaci pás nie je po celom obvode, len na určitých miestach. To na popise produktu nebolo spomenuté. Asi šetrili. Dúfam, že pri používaní trampolíny sa to nebude odlepovať a posúvať.

Kúpili sme trampolínu ako s.r.o.čka v predstihu, kvôli výpredajovej cene pre deti zamestnancov, na budúcoročné školské prázdniny. Z obchodu mi volali, že či súhlasím s tým, že keď to kupujeme ako s.r.o., kupujeme to na komerčné účely a namiesto zákonom danej dvojročnej záruky, nám z toho dôvodu krátia záručnú dobu na dva mesiace.
    Takže trampolínu ani nestihnem postaviť, a už je po záruke. Naozaj seriózne jednanie zo strany obchodu. Srdečná vďaka Vám, za ústretovosť. Aspoň nebudem musieť strácať čas s prípadnou reklamáciou.

Objednal som si tovar do teraz ho nemam

Reakcia obchodu Trampoliny Jumpex

Tovar skladom je odosielaný od 1- 3 pracovných dní s doručením 2-5 prac. dní.

Pri vytvorení objednávky si prosím skontrolujte všetky zadávané údaje ako sú správne telefónne číslo, adresa a email. Následne Vám bude doručený potvrdzovací email, ako potvrdenie o správnom vyplnení objednávky.
    Objednávky s nesprávnym telefónnym číslom alebo mailom neodosielame, keďže takúto objednávku nie je možné doručiť.

Jumpex

ponúkaný tovar na obrásku nezodpovedal skutočnému tovaru, lebo na obrásku vyzeral veľmi dobre a v skutočnosti hrôza ( treba zmeniť dodávateľa )

• Zlé prevedenie dielov, slabý návod

Po 2 tyzdnoch vyslo najavo ze taky produkt nemaju ani nebudu mat. Skoda casu.

• objednala som tovar , ktorý bol na sklade a po 11 dňoch ho stále nemám

• Nesistemovosť

Obchod bol personalne nezvladnuty.

• rychlost dodania
    • som sklamana z prijateho tovaru... to co uvadzaju na stranke podla mna nezodpoveda skutocnosti, napriklad na foto maju ze trampolina ma 4 nohy no v reali a v popise maju 3..., takze by mali uviest, ze ilustracne foto, pretoze sa mi to zda ako zavadzanie zakaznika, dalsia vec co ma sokla bol navod na stavanie trampoliny, mali sme chybu pri kryte pruzin kde je cca 5cm diera , ktoru idem reklamovat, takze uvidim ako bude reklamacia vybavena

.... pre nakupujucich , brat foto ako ilustracne , kedze ani ten zvar nieje tak krasny ako na fotkach....
    .... zrejme by som tovar vratila, lenze tazko vysvetlit 3rocnej dcere ze trampolinu vraciam a ma cakat .., a potom kupit novu
    .... uvidim ako vybavim reklamaciu ... ako obchod na to zareaguje ... aj ked tym ze musim zaslat cast tovaru sa mi zvysia naklady.

• Strasne slaba konstrukcia pri skakani sa trampolina doslova rozchadza a je nestabilna

Reakcia obchodu Trampoliny Jumpex

ďakujeme za Váš komentár. Spôsob skladania trampolíny Jumpex SST je kvôli bezpečnostným prvkom mierne odlišný od bežných trampolín. Zafixovanie celej konštrukcie trampolíny zabezpečia prstencové skrutky, ktoré v poslednom kroku zatiahnu konštrukciu trampolíny, ako aj tyče siete. Pri nasadení pružín medzi odrazovú plochu a konštrukciu dochádza k ztiahnutiu konštrukcie, následne montážou prstencových skrutiek sa zabezpečí úplné dosadnutie všetkých častí trampolíny.

Jumpex

www.trampoliny-jumpex.sk

• nemusím cestovať za nákupom
    • nemôžte si tovar vopred obzrieť a vyskúšať

Po vzhliadnutí Vašej stránky na internete som čakala väčšiu kvalitu. Trampolína vŕzga, akoby sme ju mali už pár rokov, názov značky na odrážacej ploche mal byť, asi nastriekaný v strede a nieje. Návod sa nám zdal dosť nedostatočný.Doprava je príliš drahá.

Tovar ktory sme objednali, uz vobec nemali, napriek tomu ze hovorili ze bude.
    Ked tovar nemaju, naco ho vystavuju na internete? Ja odoslem objednavku a na druhy den zavolaju ze nemame...

Tovar bol dodoany so zlym navodom.
    Bola dodana kratka snura na ochrannus siet.
    Neboli dodane popruhy na ukotvenie do zeme.