• Bol mi naúčtovaný kurier ale prišlo to na vyzdvihnutie v odbernom mieste. Pp tel dohovore mi pán slúbil, že ako satisfakciu mi pošle zľavový kupón na email na ďalší nákup. Doteraz mi neprišiel

Tovar bol poskodeny, reklamaciu na mail som posielal, vratilo sa mi to ze nedorucene. Dakujem

Reakcia obchodu TopStierače.sk

mail sa Vám vrátil naspäť pretože ste ho posielali na mailovú adresu [email protected] ako ste nás neskôr telefonicky informovali . Táto mailová adresa ale neexistuje a správna je [email protected] . Tovar bol poškodený pri preprave spoločnosťou GLS čo nás veľmi mrzí ale nedokážeme to ovplyvniť.

Vyriešenie reklamácie:
    Zákazníkovi sme úspešne doručili nové stierače, ktoré mu už bezpečne prišli na jeho adresu.

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a spoluprácu.

Tím TopStierace.sk

Mate iba zasielkovnu, kde sa neda platit kartou, co mi pridava dalsiu robotu.

Reakcia obchodu TopStierače.sk

ďakujeme za vašu recenziu a spätnú väzbu. Mrzí nás, že platba kartou na výdajnom mieste nebola možná. Vždy sa snažíme zlepšovať naše služby, a vašu pripomienku berieme vážne. Aktívne hľadáme spôsoby, ako rozšíriť možnosti platby, aby sme vám nákupy čo najviac uľahčili. Dúfame, že aj napriek tomuto nepohodliu ste boli so svojím nákupom spokojný a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

Tím TopStierace.sk

Objednal jsem si sterace na opel vivaro a přišli mi sterace které vůbec nejsou na tento typ vozidla

Reakcia obchodu TopStierače.sk

objednali ste si stierače pre vozidlo Opel Vivaro vyrobený od 2019 až do dnes. Neskôr ste nám ale uviedli v e-maile že máte rok výroby 2018. Ako sme Vám už spomínali v predchádzajúcom e-maile, radi by sme vyriešili túto situáciu tak, aby ste boli spokojný. Prosíme Vás o vrátenie stieračov, ktoré ste obdržali, a my Vám poskytneme nové stierače vhodné pre rok výroby 2018.

Vašu spokojnosť považujeme za prioritu, a preto sa snažíme vybaviť všetky nejasnosti a reklamácie v prospech našich zákazníkov.

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a spoluprácu.