Velmi pekne spracovany naramok a pridane gravirovanie je tiez kvalitne
- Okamžité vybavenie objednávky
- Žiadna
rýchla profesionálna komunikácia
Objednávala som prvý raz a moje skúsenosti sú dobré. Rýchla dodávka tovaru.
Vygravírované gombíky splnili moje očakávanie. Veľmi pekná práca. Ďakujem.
Pekný a kvalitný prívesok. Tovar odporúčam.
- Nádherný sperk maximálna spokojnosť
Objednala som si gravírovaný šperk, volali mi ohľadom umiestnenia odtlačku a iniciály a keď som uvidela hotový výrobok bola som veľmi spokojná nádherný osobný darček
- Ústretový prístup, či už telefonicky, alebo mailom.
- spoľahlivosť, rýchle dodanie
Objednávam 1×, zatiaľ nemám skúsenosť
Profesionalita, ustretovost, mily pristup
Som spokojná už som objednávala cez vás a vždy to bolo rýchlo dodané, veľmi pekne zabalené, výrobky dokonale vytvorené
- Expresné odoslanie
- Komunikácia s e-shopom
Objednala som gravírované manžetové gombíky, boli do pár hodín od objednávky vygravírované a odoslané, na ďalší deň som ich mala doma. Krásne kvalitné, gravírovanie presne podľa požiadavky. Spokojnosť, odporúčam
Doručenie bolo rýchle,tovar prišiel,i keď zvláštne zabalený, bála som sa,že pri rozbaľovaní produkt roztrhnem,ale ináč fajn. Bolo by fajn, keby bol umožnený nejaký náhľad,že ako to bude finálne vyzerať.
- Rychlost dodania
- Komunikacia
Velmi kladne hodnotim cas dodania, kedy to bolo naozaj ultra rychle :) tovar je krasny, presne podla obrazka, kvalitny
Urcite odporucam :) -
Super obchod rýchle doručenie môžem odporučiť
- Rýchlosť, kvalita, spokojnosť
Maximálna spokojnosť, veľmi pekný produkt aj gravirovane. Odporúčam
- O objednavke nemam ziadne informacie
Reakcia obchodu TOPŠPERK.SK
Zdravím p. Jursová, strieborný prsteň R3700C (56), ktorý je súčasťou Vašej objednávky je z kategórie: na sklade u výrobcu. Z tohto dôvodu je doba doručenia 26 - 27. 7 .2023. Je to presne podľa informácie, ktorá bola deklarovaná na našej stránke pri tomto produkte. Ďakujem za pochopenie a trpezlivosť :)
Prajem všetko dobré. -
- Skvelá komunikácia
- Gravírovanie presne podla predstáv
Odporúčam všetkými desiatimi. V obchode som zakúpila dva prívesky plus gravírovanie (text aj obrázok). Veľmi pekny výsledok a doručenie do troch dní. Skvelá a rýchla komunikácia.