Cena v ponuke na internete byla odlišná jako cena v objednavke
- "predavaju" tovar, ktory nemaju
napriek tomu, ze som potreboval iba konkretnu drobnost (bocne kefy), objednal som aj nejake veci navyse (do zasoby). Tovar ktory som prioritne potreboval neprisiel s vysvetlenim, ze sa prave v ten den predal... Nuz, ten "prave predany tovar" svietil na stranke obchodu este dalsi tyzden ako dostupny (2ks).
- Prijemna komunikacia, rychle dodanie.
- Všetko prebehlo bez problémov, vrátane technických konzultácií.
Spokojný bez výhrad.
Bezproblémová komunikácia, dodanie tovaru na druhý deň od objednávky.
- spoľahlivosť, rýchlosť dodania tovaru, kvalita
- dopravca dostal namiesto doručovacej adresy adresu fakturačnú
- Znacka Neato ponuka svojou filozofiou diametralne odlisne roboticke vysavace. Priestor povysavaju za polovicny cas (nechodia chaoticky ale postupne).
- Vyhodou je "D" tvar a vdaka nemu sirsia kefa dosahujuca az po okraj.
Komunikacia s obchodom bola promptna a ustretova. akykolvek podnet/otazka bola zodpovedana do jedneho dna. Tovar bol zaslany na cas a bez problemov.
- Nikto sa neozval objednavka neprisla.
Reakcia obchodu TopRobotics.eu
Vážený pane Filipe K,
ano máte pravdu, Vaši objednávku jsme nevyřídili za což se velmi hluboce omlouváme.
Pro vysvětlení, neselhal lidský faktor, ale technika, na kterou všichni v dnešní době spoléháme. Vaše objednávka se nám prozatím neznámou technickou chybou nepropsala do systému, nevěděli jsme tak o ní. Ostatní objednávky v ten den byly vyřízeny.
S našimi IT tuto chybu řešíme, abychom se podobnému v budoucnu vyvarovali.
Omlouváme se a mrzí nás, že jsme Vám nemohli vyhovět.
V případě jakýchkoliv dalších dotazů jsme Vám vždy plně k dispozici na zákaznické lince +421 221 025 173 --- [email protected]
Děkujeme za pochopení, tým Neato -
- výborná spolupráca
- nepoznám slabiny tohto obchodu, všetko majú do detailu zvládnuté
služby na úrovni
- ochotne mi všetko vysvelili a poradili
- zatiaľ neviem o žiadnych
bol som spokojný vrelo odporúčam.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Veľmi dobrá komunikácia - až neobvykle slušná v porovnaní s inými internetovými obchodmi
- Cena a individualny pristup. Dobra komunikacia a odbornost.
- Web je urobeny povrchne. Trosku viac praktickych info a porovnani by to vylepsilo.
Velmi dobra volba, velmi dobry kontakt z obchodom po telefone. Dobra cena.
výborná komunikácia s predávajúcim, informujú o prijatej platbe, o odoslaní zásielky, musím pochváliť
- je to priamy predajca
- preklad www stranky do slovenciny je miestami nedokonceny, miestami nespisovny, nema to vsak dopad na kvalitu sluzieb alebo robota neato.
vyborna komunikacia, rychle odozvy a rychle vybavenie objednavky
- Spokojnosť
- Dobrá komunikácia
Som spokojný s výberom tohto obchodu.