Prihlásiť sa a pridať recenziu

spiľahlivý

• rýchlosť, perfektnosť

• Je lacny
    • Chyba podrobný popis tovaru, farby nie sú dobré rozoznateľné.

Ak chcete kúpiť lacný tovar, nakupujte v tomto obchode. Cene zodpovedá aj kvalita tovaru, ktorá je slabá.

• nepoznám výhody
    • len e-maialový kontakt...veľmi slabá a málo flexibilná komunikácia

Objednal som kabát o veľkosti L, nič sa nedialo s mojou objednávkou a na môj dotaz o spätnú väzbu mi napísali, že tovar je objednaný..ešte raz som ich kontaktoval a dopadlo to rovnako. Napokon mi napísali, že daný kabát vo veľkosti L nemajú, nech skúsim XL...samozrejme, že som nesúhlasil, žiadal som kompenzáciu a dali mi 10% na nákup zľavu...v ponuke mali už len jeden škaredý kabát zo všetkých mojej veľkosti a pýtali zaňho po zľave 45€...ten istý kabát som našiel inde za 37,35€...žiadal som väčšiu zľavu, keďže sa mi nepáčil a cena bola vyššia než inde...odmietli...

• Dobre ceny
    • Udajne tovar zakupeny nad hodnotu 30€ nebude zaratane postovne.ja som si objednal takmer za 40€ a neviem preco bolo mi zapocitane 4€

Normalny eshop nicim vynimocny.akurat nefunguje to postovne zdarma.bud to zruste alebo na tom popracujte

• Zaujimave veci za dobre ceny
    • Vymienam tovar, kvoli velkosti, bez problemov mi vymenia

Doporucujem , rychla a zrozumitelna komunikacia, rychle dodanie!

Zatial nemožem tovar ohodnotil preto že mi ešte neprišiel.

• prijemne v pohodlí domova si môžem vybrať tovar ktorý potrebujem
    • bl problém s dopravou a skorým doručením

odporučam

• cena

• Nízke ceny
    • Nesmierne nízka kvalita produktov.

Obchod určite neodporúčam. Zakúpili sme si detské hodinky. Tie sa však nedajú nosiť na ručičke, nakoľko remienok je neohybný. Ak ho ohnete čo i len trošičku, kolík, ktorý remienok drží hneď vyskočí a remienok sa odpojí od ciferníka.
    Tiež samotný remienok vôbec nekorešpondoval s obrázkom na webe. Postavičky Mickey Mousa sú deformované, celkovo hodinky pôsobia, ako keby ich už nosili 3 deti.
    Absolútne sklamanie s nákupu.
    Zároveň samotná donáška - kuriér je príliš drahý. Preto hodinky nevraciame späť, nakolľko by sme nič neušetrili :( :( :( Keďže poštovné za vrátenie tovaru hradí nákupca sám :(

• top zlavy

• tovar nie je najkvalitnejší, ceny sú síce výhodné,ale to čo príde, nestojí ani za to. Objednala som detskú pyžamku-materiál síce dobrý, ale šitie katastrofa-jedna nohavica kratšia ako druhá. Dámska peňaženka síce pekná,ale rozpadne sa za chvíľu- made in china z čínskeho obchodu 4.kvality. Navyše som dostala iný tovar ako som si objednala.

• Fajn vysoke zlavy
    • Neviem

Ak chcete kupte...co viac dodat...kvalita mojho tovaru bola dobra

• nedodali ste mi nahrdelnik prišiel baliček s nahrdelnikom a hoci to bolo zaplatene kurier chcel zaplatit dobierku ktora bola zaplatena

Dodanie rychle aj doprava lebo som ziadala SLPostu comu vyhoveli ...
    Ale potom mi doslo preco...
    Objednala som poporodny stah pas NEW BABY ten aj fakturovali ale poslali nejaky cinsky s cinskymi znakmi...
    Ked pozriete stranku blizsie tak co vsetko predavaju z toho to musi byt jasne.. Ja som sa ulakomila lebo cez heureku mi tento obchod vyhodnotilo ako najlacnejsi a objednala som, druhykrat uz si dam pozor!
    Ved ani tc nemaju uvedene a na email neodpovedaju!!!
    Tovar som so sprievodnym listom som poslala spat ako reklamaciu tak cakam....
    OBCHOD NEODPORUCAM

Sú to podvodníci. Poslali mi iný tovar a ked som ho vratila obratom späť, prestali komunikovať. Momentálne nemám ani tovar, ani peniaze.

• kvalitny material detskeych pyzam
    • ziadne

doporucujem navstivit tento obchod

• Primerane ceny

Odporucam

• Tovary je v ponuke aj ked nie je na sklade skoda pacil sa mi obchod aj ceny

• Rychlost a spolahlivost vybavenia objednavky
    • Zatial som nic neposyrehol

Super a rychlost aj dorucenia je malo takych obchodov len keby date bol kkusok lacnejsi cca 1 2 eura