Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Pohodlie z domova

• *
    • *

• Super cena
    • Nič
  • 10 %

• objednala som si prvý a posledný krááát
    • ponúkajú obyčajné handry

Objednala som si šaty, a keďže z danej značky už zopár kúskov mám, tak som sa neobávala. No to čo som dostala nie je ani zďaleka to čo ponúkajú na svojej stránke. Škoda že sa tu nedá pridať fotografia.

• Som taka znechutena z toho nakupu ze prebili vsetky vyhody...
    • Predavaju tovar bez visaciek.Vyzera ako noseny.Neni tam nic,ani len visacka na kolkatke tovar prat.Aspon ja mam taku skusenost s nohavicami...

Moj prvy a zaroven posledny nakup.Dakujem,neprosim.

• nekvalitny tovar.su to vsetko fejky.pisali vraj hodiny co som odjednal su 30M.no pri oplachovani ruk sa mi zarosili.neodporucam

neodporucam taky tovar ako elektronika a hodiny.

• Neodporúčam, radšej by som si priplatila, keby bol tovar lepšej kvality, objednala som si hodinky, a sú nepoužiteľné od začiatku,síce idú, ale veľmi rýchlo, takže NEPOUŽITEĽNÉ!!

Túto stránku som našla úplne náhodou, hľadala som spoločenské šaty,tie mi neboli doručené,lebo ich nemajú a čo sa týka tovaru (hodiniek) mnou zakúpeného,určite neodporúčam,k inému sa vyjadriť neviem, ináč doručenie v poriadku aj načas.

• KOMUNIKACIA u seba

doručili mi niečo iné ako som si objednal

• Cena
    • Ziadne

• Foto a realita sa nezhoduje

• dobrá cena
    • kvalita
    • vetrovka nezodpovedá veľkosti XXL, je to skôr L

• Tovar mi nebol doručený a obchod na mail nereaguje.

Nespoľahlivý.

• dobré ceny
    • nedá sa zavolať

tovar som zaslala späť a peniaze mi vrátili za týždeň

• 20 %

• Doručenie do troch dní
    • Zlá komunikácia
    • Zamieňanie veľkostí
    • Nekvalitný tovar a to tak ,že sa nedá ani obliecť, použiť

Neodporúčam nič kupovať nevážia si zákazníkov

• 10 %

• Nižšie ceny
    • Veľkosť oblečenia nesedí,veľmi zlá komunikácia

Objednávala som 15.11.16., úhrada prebehla bankovým prevodom.Nakoľko mi nesedela veľkosť oblečenia,5.12.16 som poštou zaslala len vyskúšaný tovar v pôvodnom stave naspäť na adresu ,ako majú na svojej stránke uvedenú.Na podacom lístku bol uvedený okrem adresy aj telefónny kontakt.
    Peniaze za tovar mi mali byť vrátené do 15 dní.Dnes je4.1.17,na svoje peniaze čakám,cítim sa týmto shopom podvedená,na mail neodpovedajú,telefónny kontakt neuvedený.Už nikdy viac.

Reakcia obchodu Toppredaj

Váženy zákazník,
    všetky obdržané reklamácie a vrátený tovar na pobočke vždy riešime okamžite k spokojnosti zákazníka. Prosím kontaktujte nás na [email protected] s číslom Vašej objednávky.
    s pozdravom
    TOPpredaj.sk Tím

• Super ceny, rýchlosť dodania

• Dobrá cena a kvalita tovaru
    • Nenapadá mi

Obchod z dobrými cenami a kvalitným tovarom.
    Odporúčam

• Dobré predvianočné ceny
    • Neprehľadný až strach
    • Kašlú na to, akú veľkosť si objednáte
    • Niekedy majú napísané, že tovar je skladom, ale nie je

Kúpil som si tu kabát, prišiel za 5 dni od objednávky, aj to len zato, že som to dal na dobierku. Inak by som čakal ešte dlhšie. Objednal som si veľkosť L, prišla mi XL, no aj tak mi je malý. Majú tam nejaké divné veľkosti.

Kvalita tovaru dobra ale farba vskutocnosti nezodpoveda obrazku avelkost m je s .

• Nedostatočna komunikácia,tovar mi bol doručený neúplný , stále nedošlo k náprave

Tovar,ktory má byť skladom ,skladom nieje

Reakcia obchodu Toppredaj

Váženy zákazník,

v prípade akýchkoľvek problémov s objednávkou nás prosím kontaktujte na [email protected] s číslom objednávky a kódom produktu ktorý Vám nebol dodaný.