- Boli sme milo prekvapení, tovar sme v jeden deň objednali a hneď v druhy deň došiel. Takže jedna veľká pochvala :)
Super, s novou kuriérskou službou je to o dosť lepšie;)
Rýchla a odborná komunikácia
- Ceny
- Sortiment
- Rýchlosť doručenia
- Veľmi rýchle doručenie. Do 48 hodín !!
- Osobná komunikácia, nebol dostatok tovaru čo som objednala, ihneď mi volali a našli náhradné riešenie takže super. Málo je takýchto eshopov, ktoré takto operatívne fungujú.
- Doprava zadarmo nad 150€
- Veľký výber
Rychle dorucenie, listy velmi dobre zabalene. Obaval som sa ci nepridu poskodene, ale boli vo valci z hrubeho kartonu. Super.
Spokojny
- Výborná komunikácia, ústretovosť,rýchle dodanie
Boli sme vždy veľmi spokojní. Všetky podlahy v byte máme práve z toppodlahy. Ochotní aj pri telefonickej komunikácii, vysvetlili vždy čo sme potrebovali. Jednoznačne odporúčame.
- nizke ceny
- široký sortiment
po zaplatení vopred tovar mi bol doručený tak ako uvádzajú na stránke do 2-3 dní po pri písaní hotovosti na ich účet.
maximálna spokojnosť môžem len odporučiť -
Skvela spolupraca a velmi rychle dodanie. Skor mi prišiel tovar, než sprava o odoslani. Velka spokojnost.
- Veľmi milý o ochotný personal, rýchle vybavenie a doručenie, kvalitný tovar.
Odporúčam na 100 %
- Veľmi dobrá komunikácia so zákazníkom
Po zadaní objednávky som ihneď dostala spätnú väzbu, že daný tovar majú na sklade a v zápätí mi bola doručená predfaktura . Po obdržaní úhrady ihneď poslali tovar . Za mňa - skutočne rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky a dodanie tovaru .
- cena, komunikácia a rýchlosť dodania tovaru
žiadna
- Rýchle jednanie, dodanie, super cena
Perfektna komunikacia, rychlost vo vybaveni a dodani objednavky. Odporucam
- komunikácia
- ceny
- rýchlosť
Maximálna spokojnosť s obchodom. Nepasovali nami vybraté lišty. Po dohode tovar sme poslali späť a poslali sme aj vzorku aby nám vedeli vybrať najvhodnejšiu variantu. Nový tovar sme obdržili s rýchlosťou svetla.
Boli ochotný nám vybrať vhodný tovar, lebo žiaľ trafiť správny odtieň spomedzi tolkých fotiek je nemožné (aspoň nám :D )
Komunikácia bola bezproblémová a rýchla aj cez telefón, aj cez mail.
Tento obchod vrelo odporúčam. -
Objednával som sokolové lišty aj s dopravou, po rozbalení boli 2 z nich viditeľne poškriabané. Obchod mi okamžite poslal náhradné lišty. Vzhľadom na uspokojivé riešene môžem obchod len odporučiť.