Vysoká cena prepravy
- Rýchle vybavenie objednávok
- Tovar mali skladom , tovar bol do dvoch dní doručený na adresu
Spokojnosť
Rýchle dodanie a super ceny
- Spoľahlivosť
- Všetko prebehlo veľmi rýchlo, kvalitné tovar zabalený,kuriér milý.Dakujem
Som veľmi spokojná ešte budem určite objednávať.
Super,rýchlo vybavená objednávka a aj doručená, veľká spokojnosť
Tovar spĺňa moje požiadavky, ochotný poslať aj foto viacerých PVC list do mailu,..
Rýchle vybavenie aj dodanie objednávky
- rychlost dodania
niektoré plastové obvodové lišty mali obité/olámané rohy, cena najlepšia na trhu, a doprava extrémne rýchla
- ochotný personál
- veľmi rýchle dodanie
- nízke ceny
Potreboval som poradiť s výberom soklových líšt. Aj keď takú podlahu ako som mal doma nemali na predajni, bez problémov sme sa dohodli, že keď pošlem odrezok poštou, vhodné lišty mi vyberú a reálne fotky poslali mailom. Naozaj super prístup.
Paráda, odporúčam každému, rýchle jednanie, rýchle dodanie.
- Ľahké objednanie cez stránku a rýchle dodanie. Všetko super tak ako ma byt.
- Vynikajúca komunikacia,ochotny personal,potreboval som zmenit objednavku a velmi ochotne mi to urobili.Vrelo odporucam
- Promptná komunikácia
Tovar bol špinavý otlceny a na kazdej lište nezmyselná nálepka ktora ledva získa dole
Reakcia obchodu Toppodlahy
vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. V prípade skutočnosti, že je tovar poškodený nám stačilo napísať mail alebo vyplniť reklamačný formulár na našej stránke a situáciu by sme vyriešili k spokojnosti zákazníka. -
na tovar oznaceny skladom cakam uz druhy tyzden. obchod sa ani neunuval ma kontaktovat,ze to potrva dalsi tyzden.. riesenie ziadne, odmieta rozdelit zasielku a poslat ju na dvakrat. premrstene postovne. vyhnite sa oblukom celemu obchodu pokial mozte
Reakcia obchodu Toppodlahy
Pri tejto objednávke vznikla situácia, kedy nám výrobca nedodal tovar, ktorý sme mali objednaný. Zákazník požadoval odoslanie objednávky na dvakrát, ale vzhľadom k nízkej sume objednávky účtujeme poštovné a balné, ktoré zákazník odmietol uhradiť a preto sme objednávku na dvakrát neodoslali.
Vzhľadom k nepríjemnému vystupovaniu zákazníka(nadávanie) počas telefonického rozhovoru s nami, sme sa následne rozhodli objednávku stornovať. Vzhľadom k veľkosti objednávky nám tovar prepravia len určité prepravné spoločnosti, ktoré účtujú vyššie poštovné. -
- Spoľahlivé a rýchle doručenie