Pozor sú to podvodníci ktorí berú od ľudí peniaze a neposielaju zaplatení tovar.
Tovar mi nedorazil do mesiaca
Tovar objednaný 16.8., bol skladom a dnes 23.8. stale nic.
Ziadna odpoved na objednavku, vsetko som zaplatil vopred a nikto nezdviha telefon, nemam ziadne info
- písomne ma tri krat vyzvali na úhradu napriek tomu že mam potvrdené že bola vykonaná,, Sľúbili že do dvoch hodín overia situáciu a od vtedy nik telefón nezdvíha
- doteraz sa so mnou nik nespojil aby podal co ilen vysvetlenie ak uz nie dodal tovat či iné
objednane pred 19 dnami, doteraz nevybavene pritom na stranke uvadzaju ze tovar je skladom
Žiadny mail o platbe mi nedorazil a ani tovar
Po 10 dňoxh tovar stale nedorazil napriek tomu že podĺa obchodu bol skladom.
6.7 som objednal tovar a zaplatil, dnes je to 17 dní a tovar neprišiel, dokonca neprišiel ani žiadny email o objednávke len potvrdenie platby na GoPay, na emaily vôbec nereagujú
bez potvrdenia objednávky, žiadna komunikácia, po týždni bez tovaru a peňazí
- Mam 76 rokov, ale s takým prístupom k zákazníkovi aký má spoločnosť top kutil som sa ešte nestretol. Niekoľkokrát som písal urgentne emaily no žiadna odpoveď. Je to úplne neseriozna firma.
- Nekomunikuje som Akaznikom.
Zbytočne hodnotiť, nemám čo, sú to jedným slovom podvodníci.
Na internete informácia, že tovar majú na sklade, ale za 8 dní len informácia, že objednávka je prijatá a tovar bude odoslaný. Tým to skončilo.
- Na tovar čakám mesiac bez akejkoľvek komunikácie s predávajúcim.cakam.ked to nepríde,7e ma nezníži...
Objednane 16.6.potvrdzujuci mail,nic viac,dnes 25.6.,ani info ani nic
- Zatiaľ mi nič neprišlo, ani ma nikto o ničom neinformoval. N
Nemám ani peniaze, ani tovar
- Rychlost
- Neskoré doručenie
- Žiadna komunikácia s predajcom
- Nekompletná zásielka
- Nevrátené peniaze za nedoručený tovar
- Neodporúčam
Zásielka bola doručená neskoro a neúplná. Nereagujú na telefonáty, emaily, po niekoľkých dňoch bol iba 1 hovor úspešný, sľúbili, že to preveria a vrátia peniaze za nedodaný tovar, čakám týždne žiadna reakcia.
Absolútne neodporúčam tuto firmu, sú to amatéri a podvodníci. -
- rýchlosť dodania
- bohatý sortiment
- seriózne jednanie
- Neviem, čo mám vlastne hodnotiť
- "Obchod" absolútne nekomunikuje
- Ide o podvodníkov, ktorých treba vyhodiť z Heureky !!!
Tento pseudoobchod absolútne neodporúčam, negatívne recenzie hovoria za všetko. Sú to evidentne podvodníci, nič neobjednávať a ani omylom neplatiť dopredu !!!!
- Tovar nedodaný, peniaze nevrátené
- bez komunikácie, žiadna reakcia