Tovar, ktory mal byt skladom, po vytvoteni objednavky skladom nebol (cakacia doba 1-2 tyzdne). Obchod ale nemal problem na moju ziadost objednavku zrusit.
Dobrý deň prajem,
Ďakujeme, že ste sa podelili o svoj názor.
Je nám veľmi ľúto že sa nám nepodarilo splniť Vaše očakávania. Snažíme sa robiť vždy všetko preto, aby bola doba dodania čo najkratšia.
Prijmite za to naše ospravedlnenie.
Tím Topdrezy -
prvý kontakt ale zatiaľ spokojnosť
Dobrý deň prajem,
Ďakujeme Vám veľmi pekne, že ste si našli čas na napísanie recenzie.
Tím Topdrezy -
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Rýchle dodanie tovaru a rýchla reakcia na dotaz
- Tovar za nízke ceny a v plnej kvalite
- Komunikácia s klientom
- Odporúčam
- Žiadne
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu. Veľmi nás teší, že sme splnili Vaše očakávania, čo je neustále našim cieľom. Veríme, že po Vašich dobrých skúsenostiach sa k nám radi v budúcnosti vrátite.
rychle dodanie
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme Vám veľmi pekne, že ste si našli čas na napísanie recenzie. Veľmi nás teší že ste sa rozhodli pre nákup v našom e-shope a že ste spokojný. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.
Tím Topdrezy -
Som veľmi spokojná , drez krásny veľmi odporúčam.
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu pozitívnu recenziu. Sme nesmierne radi, že ste so službami nášho e-shopu spokojná.
Tím Topdrezy -
- najlepsia cena na trhu
- rychlost dodania
Tím Topdrezy -
- Veľmi rýchla komunikácia s obchodom a taktiež veľmi ústretoví pracovníci.
- Rýchlosť realizácie.
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu, sme radi, že sme Vám vedeli pomôcť a kľudne nás kontaktujte aj do budúcna .
Tím Topdrezy.sk -
- Super, rýchle dodanie, dobrý výber, kvalitný tovar
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme Vám veľmi pekne, že ste si našli čas na napísanie recenzie. Veľmi nás teší že ste sa rozhodli pre nákup v našom e-shope a že ste spokojná. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.
- rychle dodanie
Tím Topdrezy.sk -
- Rýchle dodanie, ústretový a milý personál
- Doprava je v cene
- Rychlost vybavenia
- Dobrá komunikácia rýchle dodanie
- Rychle dodanie tovaru
Odporúčam
Tím Topdrezy.sk -
- S tovarom som spokojny aj a donaskou vsetko prislo v poriadku a rychlo
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu.
Tím Topdrezy.sk -
- Vyborna bezproblemova, ochotna komunikacia. Rychle dorucenie.
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu, sme radi, že sme Vám vedeli pomôcť a kľudne nás kontaktujte aj do budúcna :)
Tím Topdrezy.sk -
- Maximálna spokojnosť s rýchlosťou dodania a takisto s komunikáciou.
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu, sme radi, že ste boli s nami spokojná a neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať .
- Rýchle jednanie aj dodanie
Žiadne
Reakcia obchodu TopDrezy
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu a sme radi, že ste boli s nami spokojný.
- rychle dodanie
- top produkty