• Cena

Cena a ochota.

Predajňa neaktualizovala stavy zásob na sklade, tovar už nemali na sklade napriek tomu, že cez web ich mal na sklade.

Dobrý vyber, rýchla doprava, spokojnosť s produktom

Všetko OK.

• Rychle vybavenie

Spokojná odporúčam

• Rýchlosť doručenia
    • Ceny
    • Komunikácia
    • Kvalita tovaru
    • Žiadne

Super obchod. Objednal som si batoh ktorý bol poctivo zabalený ale prišiel poškodený, komunikácia bola rýchla a predajcovia boli veľmi príjemní a ochotní a zaslali obratom nový batoh po doručení poškodeného. Príkladný prístup k zákazníkom.

Napisali mi, ze sa stala chyba a tovar nemaju na sklade a ze peniaze mi poslu spat. Zatial nemam ani peniaze ani tovar, je to uz 5 dni.

Výborný obchod, perfektná obsluha ktorá vie poradiť pri výbere.

• Rychlosť komunikácia.

• Haló, stále sa mi nedostavila moja obejdnávka…ako predstavoval som si inak jednochosť online stránky a pohodlsnosť pocesu doručenia ale som doposiaľ sklamaný

Pracovníčka firmy mi zavolala a dohodli sme detaily nákupu.
    Po prevzatí tovaru som zase volal ja a znova bola veľmi milá a ochotná.
    Tovar prišiel rýchlo a bez závad.

• Ochotní pracovníci na zákazníckej linke, nemajú problém sa dlhšie venovať zákazníkovi. Rýchle dodanie, momentálne najlepšie ceny mnou zakúpeného tovaru.

• Rýchle jednanie
    • Expresné doručenie

• Ochota personálu...

• vyborna komunikacia obchodu, rychle spracovanie objednavky
    • dobre akciove ceny, plus dalsie kupony na zlavu, ktore platia uz aj na zlacnene produkty
    • najlepsi vyber BC lyzi, BC topanok, BC viazani, najlepsie ceny zo slovenskych e-shopov
    • perfektne zabaleny objednany tovar
    • mozno by bolo dobre este do ponuky zaradit aj dalsie Fischer bezky z rady Fitness-Cruising pre bezkarov , ktori maju radi kratsie bezky lyze...)

pre mna bezkonkurencne najlepsi e-shop na Slovensku pre nakup BC lyzi a BC prislusenstva

• Dobrá cena,rýchle dodanie.Bez problémov.Super.

• Rýchle dodanie.

komunikácia veľmi dobrá, odpoveď na všetky otázky, maximálna spokojnosť kupujúceho. Ďakujeme

Zaslal som objednávku s jednou chybou. Telefonicky bola okamžite opravená. Obchod doporučujem.